Jelentkezz be Regisztrálj
Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere
Írta 2010. július 17. - 17:05
lenne egy fontos kérdésem :íme:van egy 2008 UMF Freddy vázam van benne egy fox dhx3 ,és nekem az a csavar kellene amivel rögzitem a tagot a vázba az akét atnyulo hosszu csavar .Vki segitsen ,nagyon fontos lenne .
üdv :Bence
Írta 2010. július 14. - 15:38
Írta 2010. július 14. - 15:12
nem nagyon láttam semmi gyakoribb webshop-ban amit ismerek
crc-n van kettõ de az sem elérhetõ...
X Fusion 02 PVA Rear Shock | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Írta 2010. július 14. - 11:21
nalunk hol lehet xfusiont venni?
nem akarlak elkeseríteni de szlovákia, vagy csehország, asszem tán cseho.
miskolcon a marikooba van egy x fusion o2 super megmaradva 165ös, decc ól
Írta 2010. június 09. - 11:02
Amíg a Speci tagom oda volt szervizben, addig egy Radium R pihent a helyén. A pihentet veheted szó szerint is, mert annyira borzalmasan mozgott, hogy inkább nem is használtam a kerót. Magával a taggal elvileg nem volt baj, mert Vargánya bácsitól kaptam kölcsön, de hihetetlen borzasztó élmény volt Kis rezgéseket semmit, nagyokat meg csak nagy nehezen akart kimozogni. Mielõtt megkérdeznétek, jól volt belõve a sag
Helyette külföldi fórumokon többen használnak Manitou Evolver ISX-6-ot, ami az elmondásuk alapján nem sz*r Igaz, nem ócsó, de szívesen kipróbálnék egy ilyen tagot.
evolver engem is érdekelne, mert tényleg nagyon dicsérik.
Írta 2010. június 09. - 10:52
Írta 2010. június 04. - 21:40
akit érdekel eladó az RL, 9 hónap garival.
Írta 2010. június 04. - 15:22
Írta 2010. június 04. - 14:43
Írta 2010. június 04. - 13:03
Helyette külföldi fórumokon többen használnak Manitou Evolver ISX-6-ot, ami az elmondásuk alapján nem sz*r Igaz, nem ócsó, de szívesen kipróbálnék egy ilyen tagot.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. június 03. - 17:35
Írta 2010. május 21. - 22:12
Radium vs Swinger?
Damping Platform Plus Lockout Shim; spv szelepet spec nem látom a fotókon a swingeren...
Szal
Radium R(L)
S-Type SR(L)
Swinger 3
elvesztem az új marketingjelzõkben, és nem vágom mi a különbség köztük. CRC árakat is nézem, de erõsen függ attól is mi maradt a polcon nekik ha jól látom...
Plusz mitõl inkább xc-re való a radium, lineárisabb? Elsõre úgy tûnik nekem mintha nem állíthatnám a másik kamrát a radiumban és azért olcsóbb (no pogómentesítés?). Valaki valami támpontot legyen szíves adni már ha a *** honlap nem teszi!
szerk: Az X3 pumpa nélkül(karral?) állítható SPV-t tud?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2010. május 21. - 19:00
SID-ek már régi darabok, fiatal (ha nem drága akkor új) darab érdekelne leginkább.
Nem tudom hogy mennyire van szükség pogózásmentesítõ teknyikára a vázamnál, állítólag erõsen indokolt; én meg csak jobbfajta SPV-s tagokkal próbáltam, ezekkel okés. Érzékeny megindulás (relatív persze) és progresszív út amit támasztok a váz+taggal szemben, nem ismerem karakterisztikában mennyi difi van a tagoknál (a 4waynél ugye ezt én állíthattam).
sztem lok vagy vmi pogogátló nélkül halál az a váz
pedig az enyém még csak csak 4"- t mozgott
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. május 21. - 18:13
Swinger progresszívebb és állítható az SPV az a 3. (X)? Mert az új honlapról ezek számomra nem nagyon derülnek ki számomra...
(Ha az új swinger 3 != az enyémmel akkor az enyémhez képest mi a difi? Kaptam használt RL-re ajánlatot, de 30ért elsõre sokallom tekintve hogy a swingert újonnan vettem tavaly annyiért.)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2010. május 21. - 18:13
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 21. - 12:46
Nem tudom hogy mennyire van szükség pogózásmentesítõ teknyikára a vázamnál, állítólag erõsen indokolt; én meg csak jobbfajta SPV-s tagokkal próbáltam, ezekkel okés. Érzékeny megindulás (relatív persze) és progresszív út amit támasztok a váz+taggal szemben, nem ismerem karakterisztikában mennyi difi van a tagoknál (a 4waynél ugye ezt én állíthattam).
Írta 2010. május 21. - 12:29
Legmegbízhatóbb levegõs tagom idáig az RS Sid volt. Egyben a mozgása is a legszebb. Persze, nincs is benne semmi pogózásmentesítõ technika. Ha ez nem zavar, keress ilyet, amúgy meg Foxot.
Írta 2010. május 21. - 11:10
Nálad sztem csak a negatívnak ellentámasztó (SPV, nemtomhogykénehívni) kamra icipici mérete miatt lehet (azaz kisebb a nyomás valamivel).
RS-ben milyen spv/propedálszerûség van?
Írta 2010. május 21. - 10:50
Értem.Csattogás. Hirtelen terhelésváltást nem sikerül lekezelnie. Volt már 2× vargánya bácsinál, egy alátéttel javított rajta, de megint elkezdte csinálni. Azt mondja oem tag és picit más a belseje mint a nem oemnek, elmondása szerint sok ötlete nincs már.
Nekem spv-s stype-om van. Hûvösebb idõben néha minimálisan pogózik egy kicsit a bringám, érezni nem érzem, de a bovdenen látszik. (Lehet ilyenkor jobban fel kéne fújnom az spv kamrát.)
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 21. - 10:24