Üdv!
Lehetséges hogy (2009es, 2010es?) Fox Float OEM nem csak az állíthatóságát nélkülözi a visszaút csillapításnak? Õ az.
A foxracingshox.com alapján szerintem lehet. Csak az akkor ezek szerint egy max 2007-es Float.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Fox tagból a perselyt csak kisajtolni lehet, vagy próbálkozzak belõle kiütni? Vagy egyéb otthon kivitelezhetõ megoldás van?
Valószínûleg ott megy el (illetve olyan egyszerû a szerkezet hogy nincs más találkozási pont a két kamra között) ezért gondolkozom így.
Hali
Vmit félre értettél!!!
Én nem azt javasoltam h kitölteni azt a hézagot, hanem megnézni h mekkora a hézag!!! Mert ha minimális akkor még számos lehetõség van sajnos ahol a levegõ elmehet.
Sok sikert
Köszi a választ.
Meg fogom próbálni elõbb a tömítést majd ha ez nem segít akkor megpróbálom kitölteni a hézagot ahogy javasoltad (reménykedem benne)
Nem szívesen vennék mást mert a vázamba mindenképpen két légkamrás kellene (ez amúgy is leszûkítette a kört) meg az ár is probléma szokott lenni.
Hali
Nem hiszem h kuka lenne. De az elég lényeges lenne h megkeresni h mi dörzsölte ki!!!!
Egy alapos tisztítás után, meg új tömítéssel ki kéne próbálni.
Természetesen csak akkor ha tényleg nem túl nagy a "gödör", mert akkor tényleg kuka.
Ha jól emlékszem a SID nek a felépítésére a kamrát ha leszeded akkor egy régi borotvapengével óvatosan meglehet nézni h mekkora is a baj!
Ha a kopás fölé rakod a pengét ( az élével) és fény felé fordítod akkor látni lehetne elvileg h mennyi fény szûrõdik át alatta.
Ha sok akkor már nem biztos h érdemes vele szórakozni, alkatrészként add el, és vegyél egy másikat
Sok sikert
Sziasztok
Az lenne a problémám hogy,nekem van egy Sid race két légkamrás tagom ami ereszti a levegõt (+ -ból a - -ba) már szétszedtem és a O gyûrûre gyanakodtam,de láttam hogy a "ház" belsõ falán egy helyen megkopott az anyag (valószínûleg ezért ereszt bár nem mély csak az elox jött le)ezt nem tudom hogy mi dörzsölte ki de ez most szerintem nem lényeges.
Az lenne a kérdésem hogy lehet e ezzel csinálni valamit vagy kuka.
Köszönöm válaszaitokat
Service = Sala
Valaki tudna egy képet linkelni a FOX telokhoz való szelepet?
Valami olyas izé lehet aminek kisebb a menete mint a hagyományos szelepé asszem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->