Muszáj leszel venni egyet ha már ösztelós bringád van ez elkerülhetetlen.telopumpám nincs sajna és most nagyon könnyen "beül" alattam azért kérdezem.-
Jelentkezz be Regisztrálj
Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere
Írta 2011. július 17. - 19:14
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. július 17. - 17:29
X Fusion Rugóstagba 65 kg-hoz milyen nyomást állítsak be?
Nem lehet válaszolni a kérdésedre.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. július 17. - 16:58
beálitasz kb. 20% SAG-ot, bepakolod a telópumpát és elmész tekerni.`
telopumpám nincs sajna és most nagyon könnyen "beül" alattam azért kérdezem.-
Írta 2011. július 17. - 16:46
Írta 2011. július 17. - 15:57
Írta 2011. július 16. - 14:58
Bocs hogy új hsz de az elõzõt nemtudom módosítani.
-------------------
Na összeraktam és mûködik. "Gyártottam hozzá" müanyag kopógyürût egy franciasalátás dobozfedõbõl
Méretileg az is pont 1mm vastag mint a kopógyûrû így kikellett méretre vágnom. Nem csúcsmiõség de tökéletes 50km-t mentem vele minden gond nélkül. Egy tized bar-t se engedett az út alatt és ott adtam neki mindent. Ugribugri szarabb terep etcetc és no1. Igaz csillapítás nincs így katapultként viselkedik de az számomra lényegtelen, ezzel a taggal úgyis csak tekerek hosszu utakat és néha erdõzõk. Ami van 1 darab felénk nagyon lightos úttal rajta.
Franc az aki szórakozik a nagykerrel akik fel se veszik a telefont. Igaz még egy tömítést kellett cserélem.
Elvileg az alsó részén a tagnak, a becsúszó szárnak az alján van egy kis menetes rész.
Abban van egy hernyó csavar ami mögött van egy kis gumi lap, azt tartja bent a nitrogént. ha azt kihajtod és veszel hozzá egy FOX telokhoz való szelepet ( kb 2000 ft) és belehajtod oda, egy telopumpával feltudod fújni, és akkor a csillapítás megint mûködni fog!
Én így csináltam meg a a tagomat, azért h ne keljen szervizbe vinnem ha olajat akarok cserélni benne!
Írta 2011. július 16. - 00:05
-------------------
Na összeraktam és mûködik. "Gyártottam hozzá" müanyag kopógyürût egy franciasalátás dobozfedõbõl
Méretileg az is pont 1mm vastag mint a kopógyûrû így kikellett méretre vágnom. Nem csúcsmiõség de tökéletes 50km-t mentem vele minden gond nélkül. Egy tized bar-t se engedett az út alatt és ott adtam neki mindent. Ugribugri szarabb terep etcetc és no1. Igaz csillapítás nincs így katapultként viselkedik de az számomra lényegtelen, ezzel a taggal úgyis csak tekerek hosszu utakat és néha erdõzõk. Ami van 1 darab felénk nagyon lightos úttal rajta.
Franc az aki szórakozik a nagykerrel akik fel se veszik a telefont. Igaz még egy tömítést kellett cserélem.
Írta 2011. július 15. - 12:38
külön csak felujitószettekben kaphato, kérdezd kedvenc boltosodat, hogy a neuzer be tudja-e szerezni.
ha igy szétvan szedve a tagod, mi történik ha összenyomod? visszaugrik alaphelyzetbe? nem szörcsög?
Visszaugrik alaphelyzetbe, hangja nincs.
Bár nitro az valszeg nincs benne elég mert a csillapító egység nemmûködött amióta én megvettem kézalól, igaz az elõzõ tulajnál se ment õ meg komplett bicajjal vette és nemtudta mi is az. De azt régebben kitaglaltuk hogy megszorulhat majd.
Írta 2011. július 15. - 12:30
ha igy szétvan szedve a tagod, mi történik ha összenyomod? visszaugrik alaphelyzetbe? nem szörcsög?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. július 15. - 12:18
mivel csak az O gyürü nemképes megvezetni, ezért az alu végigfogja karistolni a dugattyúház belsõ falát, ereszteni fog
Okés akkor visszateszem.
- Kapni ilyet valamerre egyáltalán mert erre nemválaszolt a méltóságos
Gugli nemvolt a barátom nemadott találatot.
Írta 2011. július 15. - 12:04
fuck me, i'm famous!
Írta 2011. július 15. - 11:46
müanyag kopógyürû
Értelek köszi.
- Amúgy mi a pontos szerepe a villában és hol lehet ilyet kapni ha lehet egyáltalán!
- Mondjuk ha nemteszem bele akkor lesz baja a rendszernek?
Tudom láma kérdés bocsi is érte de szetetném tudni.
Írta 2011. július 15. - 09:48
fuck me, i'm famous!
Írta 2011. július 15. - 03:53
Suntour Epicon LOD(asszem) 2009-es modell.
Maga a tag:
Amire kivivok:
A levegõt tartó gyûrû e felett található.
Elsõkép
Másodikkép
A porlehuzó szimerintnél is találok ilyen majdnem 1cm-el beljebb mint az alja a telónak.
Írta 2011. július 12. - 14:44
~3500ft lenne 1db postával.
gondolkozom rajta én is, hogy rendelni kéne. más ilyen áru alternatívát nem nagyon találtam.
paypalt ismerik, nagyon melléfogni nem lehet.
Írta 2011. július 12. - 10:56
Írta 2011. július 11. - 17:25
Én ezt találtam:sziasztok!
az után érdeklõdnék, hogy használ e valaki a rugóstagján a teflonos "csapágyazás" helyett tûgörgõset.
ilyenre gondolok
valamint, lehet e ilyet kapni (külön magát a csapágyat)? (pl: ebay)
azt sikerült kideríteni, hogy a fox 1/2 colost használ, de nem találtam pontos méretet, ami alapján tudnék keresni.
RWC SHOCK EYE NEEDLE BEARING KITS
Ha esetleg rendeltek innen, lehet hogy érdekel...
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2011. július 11. - 10:12
az után érdeklõdnék, hogy használ e valaki a rugóstagján a teflonos "csapágyazás" helyett tûgörgõset.
ilyenre gondolok
valamint, lehet e ilyet kapni (külön magát a csapágyat)? (pl: ebay)
azt sikerült kideríteni, hogy a fox 1/2 colost használ, de nem találtam pontos méretet, ami alapján tudnék keresni.
Írta 2011. július 02. - 12:17
arra lennék kiváncsi h hogyan kell megmérni h mekkora rugókell a rugóstagba? és a keménység az hogyan van skálázva? minnél nagyobba szám annál puhább? vagy minnél nagyobb annál erõsebb?