Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A kék pöcök a propedál ki-be kapcsolás, a felette a kék tekerentyû a számozás szerint a be kapcsolt propedál erõsségét kapcsolja úgy tudod elfordítani ha kicsit kifelé húzod. A piros tekerentyû pedig a csillapítást állítja.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy a Fox RP23 rugóstagon a kék kar a Propedal.Annak nem három állása van?Én csak kettõt tudok állítani rajta.A piros gyûrû úgy tudom a visszaútcsillapítás.A tetején a kék állító mit állít?És hogyan?Mert én nem tudom eltekerni semerre.Magát a gombot ki tudom emelni a kapcsoló síkjából,de eltekerni akkor sem tudom.
Elõre is köszi.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

fgabor

fgabor

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

Fox Float RP23 felsõ befogásánál az az izé amit két oldalról külön-külön kell belerakni a rugóstag fejébe elkezdett kotyogni, honnan lehet szerezni?

Én innen rendeltem. Ne zavarjon, hogy X-fusion. A méret ugyanaz csak jóval olcsóbb mint amit a Fox-ként árulnak.

RESET-Racing.de

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
big hit fsr-eket (ha jol tudom) 2006-tól 2008-ig 222 es taggal szerelik,240-es nem fér be(enyémbe legalábbis nem lehet beletenni,ami egy 2008as big hit 3as,de ha bele menne se használnám 240essel...)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
azért én csekkolnám rugó nélkül, fullra összenyomva mit ver szét a tag...

meg azt a villaszöget is megnézném

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

filipsz

filipsz

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Bighit 3ba. de csak az alsó állásba megy bele,a fölsõbe nem.

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás

hello sziasztok.

ki tudna segíteni nekem ez ügyben:
bighitbe raktam egy vivid 5.1et(240es). de nincs hozzá ilyen távtartós gyûrüs bigyóm.

ha valakinek van megköszönném ,ha jelentkezne!

Üdv

melyik évjáratú big hitbe raktál te 240es tagot?

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
esztergályostól

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Fox Float RP23 felsõ befogásánál az az izé amit két oldalról külön-külön kell belerakni a rugóstag fejébe elkezdett kotyogni, honnan lehet szerezni?
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

hello sziasztok.

bighitbe raktam egy vivid 5.1et(240es). de nincs hozzá ilyen távtartós gyûrüs bigyóm.

Üdv

Keress egy esztergályost, olcsóbb lesz szerintem mint egy gyárit szerezni.
Sok sikert

filipsz

filipsz

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
hello sziasztok.

Üdv

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
ás 130-on pont annyi lesz a beép0tési magassága mint a 140-es foxnak, amivel gyárilag van.
nekem recon van 130-on a dawg-ban, s hasonló a súlyom.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Az RS Relevation most 100 mm-re van állítva, a Merida vázban kitolhatom 130 mm-re az én súlyommal ( 100 kg ) ?

Már nagyon OFFtopik vagyunk, de igen, kihúzhatod (mászásnál visszatekered majd 100 mm-re). Ha megnézed, gyárilag 140-es villával szerelik ezeket a bringákat.

Artika

Artika

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
Az RS Relevation most 100 mm-re van állítva, a Merida vázban kitolhatom 130 mm-re az én súlyommal ( 100 kg ) ?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Csak a vázat venném a rugós taggal, a többit a Kell's-bõl tenném át. ( XT váltó, hidro fék, Mavic XC 717-es felni könnyített küllõvel, RS Relevation 130 )
Anno, az alkatrészek ügyében, még te is adtál tanácsot.
Amúgy, az 100-es és a 800-as váza megegyezik ?

ja az más

akkor is a foxost lenne érdemes....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Csak a vázat venném a rugós taggal, a többit a Kell's-bõl tenném át. ( XT váltó, hidro fék, Mavic XC 717-es felni könnyített küllõvel, RS Relevation 130 )

A váz ugyanaz, mint általában minden gyártónál. Komplett bringaként, felszereltségben van különbség (1000 D javára) a bringák között. Vázként + 1 szavazat a Fox RP23-as taggal szerelt vázra.

Artika

Artika

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Vértes, Budai-hegyek, örömbringázás amatõr szinten. A Fox RP23 egy Merida Trans Mission 1000-D-ben, az X-Fusion pedig egy Merida Trans Mission 800-D-ban található. Egy merev vázas Kell'y-s cserélnék le vele.

ha belefér mindenképp érdemes az 1000-est, a rugóstag is sokkal jobb, nem beszélve a telóról ami abban egy qr15-ös tengelyû fox ami egyrést szebben mozog mint a 800-as reconja, plusz merevebb is ami viszont már lényeges kérdés a 80 kiló fölöttieknek.
és elõbb útóbb úgyis cserélnéd az xfusoin tagot foxra

Artika

Artika

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
Vértes, Budai-hegyek, örömbringázás amatõr szinten. A Fox RP23 egy Merida Trans Mission 1000-D-ben, az X-Fusion pedig egy Merida Trans Mission 800-D-ban található. Egy merev vázas Kell'y-s cserélnék le vele.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

100 kg-os user esetén, melyik rugós taggal Merida a megfelelõbb választás ?

Fox RP23-as, vagy az X-Fusion O2RC ?

Az Xfusionrol sem hallottam rosszat az rp23 viszont a legjobb :) a 100kg tag szempontjából nem nagy tétel. Mondjuk az hogy merida tök lényegtelen az hogy milyen szakág és még inkább milyen váz sokkal érdekesebb lett volna a válasz hatékonysága szempontjából.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!