Na most hogy mondod tenyleg ez a neve. Az az igazsag hogy csak vazat vettem, mert a tobbi alkatresz megvolt.Eltorott az elozo vazam masodszorra is igy sajna cserelnem kellett.Es az is igaz hogy nem pont az aljan lockol de olyan nincs hogy a tetejen lockoljon es ne levegos rendszeru legyen?Sajna 90+ a sulyom gondolom ez is ratesz, de ez azert tulzas hogy nem tudok vele rendesen maszni.Elnezest a Meridatol de en nem aszfalton masznek a bringaval es gyokeres, koves terepen gyakran hozzaer a pedal a foldhoz.A legnyomas jelenleg kb. 6-7 bar korul van, a jelzett maximalis nyomas 220psi ami kb. 12 bar korul lehet?De ebben nem vagyok biztos.Szoval ha tudtok ajanlani rugos tagot 100-130mm-es mozgassal, lockolhatot, nagyon halas lennek!Elore is kosz!
akkor ott valami nem oké
ha nem nagyon ugrálsz a gépen mikor lockolod akkor kb annyira kéne neki beültetve lenni mint a sag...az meg ennél a tipusú váznál kb 25%. ezeknél a "kona jellegû" vázaknál pont azért van elég magasan a középcsapágy hogy ne akadjon fel bemozgásnál. egyébként a fox tagokba, ilyen súlynál már közel 200 PSI kell hogy jó legyen a sag és ezáltal a mozgás, a tiédben kb a fele van (7 bar van vhol 100 PSI körül) ott egy fox már a ráüléstõl teljesen beülne. szal sztem elõször azért ellenõrizd a beülést. (ha megtetted akkor bocs, nem szóltam)
de igazán fullra lokolható tagot már levegõsben is csak DT, és manitut tudsz találni az összes többi mozog kicsit. rugósban lokolható meg az x-fusion-nak van, illetve a marzocchi roco tst, aminek lehet aránylag zárt állása.
nekem egy kona dawg vázban (ami eléggé hasonló rendszer) egy fox dhx air tag van, ennek 2 állású propedal állása van aminek a zárt állásában alig mozog a tag és a váz, de ebbe is a jó 100 kilóhoz 200PSI kell.
szal fújjál még bele nyugodtan, -sag beállítás- ha úgysem lesz jó, utána nézelõdj.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való