Ökopark TT?!Gondolkodom rajta,de egyelõre vmi gyalogos távon.
Ki merre járt hétvégén,volt vmi cocózás?
Ma meló után elmentem Völgyfõ-házhoz forrásvízért,Eger,Tárkány felõl támadtam.Már épp ballagtam volna le a forráshoz,amikor láttam a Cube-os Petit érkezni V.f.h. felõl és Ódor-vár felé tovább menni.Nem vett észre,pedig nem bújkáltam.
53 km,1800 m szintemelkedés,10.9-es átlagsebesség,26 fok,az Old Spice sz.rt sem ér.Mondhatnám így is szombati napot.Ádám cimborámmal legyûrtük a Karancs-Medves TT-t montembájkilag!Kb. 4-5 áve voltunk utoljára,akkor(és elõtte években is) más volt az 50-es nyomvonala,szerintem könnyebb is.De über volt ez így!Nagyon tetszettek nekem az "új" nyomvonalak.Volt olyan túristaút is,ami valszeg nemrég lett kijelölve.Na abban volt tetszõs és nem tetszõs is.Meg 1 kb. 3-400 m-es szakasz,ahol a paraszt(mert nem tudok rájuk mást mondani) fakitermelõk pont az út felé(és rá) döntötték a fákat.Ki is locsoltam az otthagyott ivóvizüket,úgy sem azt isznak!
Nem kapkodtuk el,ez látszik is az átlagsebin,Ádám így is szentségelt a táv 2. felében ha keményebb emelkedõ volt kilátásban.Jól elfáradt!
Szervezés pipa,frissítés pipa,gyalogosok jól toleráltak minket(pedig jó pár emberrel 4-5-ször oda-vissza elõztük 1mást),csinos(és sportos) nõk jó nagy pipa:p Jó kis nap volt!Perfekt!Néhány kép,kukkantsátok meg,mit hagytatok ki:
https://picasaweb.go...345759072635378 Máj.1-jei program?Szlovákiai tekerést nem hozzuk össze?Éjszakai rájd?
Ezen meg erõsen gondolkodom:
Erõd RideBár nincs közel!
Jóccakát!