Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

Vasárnapra szervezõdik 1 kis(nagy?) tekerés a Mátrában.Ki Derecskére föl tudok ajánlani 2 fõ és kerékpárjaiknak helyet ótóban,de visszafelé (Egernek) már tekerés lesz!:D Vagy lehet jönni egyénileg is!

Vasnap dobtam kutyákkal kis kocogást (jó pár hét után újra).Kicsi környék felfedezés volt lábon.Szegény nokedlik kikészültek!Eléggé csendben voltak,mikor hazajöttünk!Kellene vmi nagyobb termetû kutya ilyen bevetésekhez!;)

Mikor indulás, km, szint?
Ha nem leszek ki nagyon a szombati TT-tól, akkor lehet megyek.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Vasárnapra szervezõdik 1 kis(nagy?) tekerés a Mátrában.Ki Derecskére föl tudok ajánlani 2 fõ és kerékpárjaiknak helyet ótóban,de visszafelé (Egernek) már tekerés lesz!:D Vagy lehet jönni egyénileg is!

Vasnap dobtam kutyákkal kis kocogást (jó pár hét után újra).Kicsi környék felfedezés volt lábon.Szegény nokedlik kikészültek!Eléggé csendben voltak,mikor hazajöttünk!Kellene vmi nagyobb termetû kutya ilyen bevetésekhez!;)
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

Asszonyod honnan ismer minket? :)

Ökopark TT-n találkoztatok 2? éve.

Ja,éjszakait valszeg könnyebb lesz összehozni.Szlovákiai tekerést jó lenne esetleg még májusban vagy június elsõ felében megdobni.Nekem legalábbis jobb lenne!

Merre mentetek Sirokba?Kék "+",kék oda-vissza?Mindenesetre jó lehetett!
Ez a hét sem volt rossz bringázás szempontjából:Fater Fiat Tipoját csináltam melóhelyen,volt 1-2 gyíkja.Hétfõn bringa kocsiba be,irány meló.Délután bringával Tárkány-V.f.h-Zsérc-Bogács-Noszvaj-home vízvételileg.Kedden reggel bringa melóba,meló után Fiatovics gyógyítás,majd bringa kocsiba be és haza.Tegnap meló után kivittem Derkóra a kocsit és 1/4 8as indulással irány haza.Lámpateszt volt közben:kapott egy hidegfehér 3W-os ledet a s.k. lámpa.Jól pirít,sokkal jobban,mint az 1W-os melegfehér leddel.:D De azért volt egy tartalék lámpa is a zsebben,ha vmi gebasz lenne!:P
Magellan-os

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Szlovákiaában és éjszakaiban továbbra is benne vagyok.
Csak hozzuk össze valahogy.
Mondjuk az éjszakait sztem egyszerûbb lesz, de a szlovákiaira megpróbálom elkérni a kisbuszt.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Asszonyod honnan ismer minket? :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Én holnap ha el is megyek tekerni,az délután lesz!Még ez a két nap is húzós volt meló szempontjából.Ha megyek bringázni,valószínûleg a környék sötét foltjait fedezem föl.

"Pénteken Józsival és Ferivel legyûrtük szilvás középtávot. Vagyis Feri Bánkútig, onnan õ hazaindult, mert oviba oda kellett érnie."-Akkor asszonyom jól látott titeket Szilváson!Aki megteheti,hogy ne dolgozzon?!:)

Szlovákiai rájdot,éjszakai tekerést természetesen nem máj.1.-re gondoltam...
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Holnap csatlakozik valaki egy kis tekeréssel ünnepelni a munkát?
Savanyú is jön, ha elengedik :)
Egy laza tortúra nyári változat, vagy ilyesmi.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Pénteken Józsival és Ferivel legyûrtük szilvás középtávot. Vagyis Feri Bánkútig, onnan õ hazaindult, mert oviba oda kellett érnie.
Vasárnap Siroki várba ugrottunk ki terepen, s vasárnap lévén sikerült ismét egyet zakóznom :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ökopark TT?!Gondolkodom rajta,de egyelõre vmi gyalogos távon.

Ki merre járt hétvégén,volt vmi cocózás?
Ma meló után elmentem Völgyfõ-házhoz forrásvízért,Eger,Tárkány felõl támadtam.Már épp ballagtam volna le a forráshoz,amikor láttam a Cube-os Petit érkezni V.f.h. felõl és Ódor-vár felé tovább menni.Nem vett észre,pedig nem bújkáltam.:)

53 km,1800 m szintemelkedés,10.9-es átlagsebesség,26 fok,az Old Spice sz.rt sem ér.Mondhatnám így is szombati napot.Ádám cimborámmal legyûrtük a Karancs-Medves TT-t montembájkilag!Kb. 4-5 áve voltunk utoljára,akkor(és elõtte években is) más volt az 50-es nyomvonala,szerintem könnyebb is.De über volt ez így!Nagyon tetszettek nekem az "új" nyomvonalak.Volt olyan túristaút is,ami valszeg nemrég lett kijelölve.Na abban volt tetszõs és nem tetszõs is.Meg 1 kb. 3-400 m-es szakasz,ahol a paraszt(mert nem tudok rájuk mást mondani) fakitermelõk pont az út felé(és rá) döntötték a fákat.Ki is locsoltam az otthagyott ivóvizüket,úgy sem azt isznak!;)
Nem kapkodtuk el,ez látszik is az átlagsebin,Ádám így is szentségelt a táv 2. felében ha keményebb emelkedõ volt kilátásban.Jól elfáradt!
Szervezés pipa,frissítés pipa,gyalogosok jól toleráltak minket(pedig jó pár emberrel 4-5-ször oda-vissza elõztük 1mást),csinos(és sportos) nõk jó nagy pipa:p Jó kis nap volt!Perfekt!Néhány kép,kukkantsátok meg,mit hagytatok ki:
https://picasaweb.go...345759072635378

Máj.1-jei program?Szlovákiai tekerést nem hozzuk össze?Éjszakai rájd?
Ezen meg erõsen gondolkodom:
Erõd Ride
Bár nincs közel!:(
Jóccakát!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Május 11 ismét Szarvaskõ Ökopark TT 115K.

Lajos, Savanya?

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Engem érdekelt volna mint mondtam is , de sajna kucutor lesz, így csak DU leszek szabad.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Basszus!Jó,hogy nem lett nagyobb baj!Vigyázz vazze!Nekünk is volt részünk vastag falevéltakaróban lejtõzni,azzal vigyázni kell!Nem lehet,tudni,hogy mi van alatta!

Karancs-Medves vki?Val'szeg 1 cimbi jön "csak"!De így is jó lesz...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Szetszaladt a menes,Piszta?

Egy durva lefelében egy száraz fán eldobta az elejét, így szaltóztam egyet, majd követett a bringa is amit "tovább dobtam". :-)
Majd a lendülettõl megindultam be az árokba, ahol egy fába akartam megkapaszkodni, de az eltört, mert száraz volt, így a hegyfal fogott meg :-)
Jobb alkaron meg térden ván pár felülethiányos cm2, szal amilyen látványos olyan kevés sérülésem lett. :-)
De ez nem szegte kedvemet :-)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Igen,ott jottunk le,kis valtoztatassal!:D
Szetszaladt a menes,Piszta?
Mikorra ertetek vissza Egerbe?Tibinek es Dave-nek pont eleg volt ennyi,mondtak is.En Tarkanyban elvaltam toluk es szokasos exDh palyan hillclimb Vasbanya-tetoig,mjd csapatas Novaji kunyho,Attila kut fele.
Magellan-os

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Bánkút után Bh, majd be jobbra a zöld-re, onnan át a kecskorra, majd stimecz, sport, home.
Elég izgi volt a vége, durva lefelék, kövesek, egynyomosok, tolósok, de jó volt.
Piszta volt gombázni is közbe, de nem talált, Peti legörcsölt, Tuzának fííling volt, és meg elfáradtam kellemesen.
Ti a Piroson jöttetek le, a Peskõ völgyön?

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ma tekerésbõl hazaérve már én is éreztem ezt a hetet!Most jött ki igazán a fáradtság!De nem bánom!Kertészkedés az jó!!!
Hazaértem,ettem,kicsit szusszantam,utána pedig veteményeztünk.Krumpli van még hátra...

Ez nem az én napom volt!Legjobb volt hazaérni!Fullyn lesz mit csinálni:kormánycsapágy nincs a helyén,km óra,külsõ és felniszalag buherálás,centerlock adapter egy f.s!!!Még a tárcsát tartó 6 "tüske" is alu,el fog nyíródni!Rugóstaggal vmi nem klappol...

Hétvégén Karancs-Medves TT!Cimborákkal tervezzük,h'elmegyünk!Nagyon jó kis terepeken,Salgótarján környékén,50 kilcsi kontenbáj!!!Aki érez késztetést és van kedve,jelezze!Részletek itt:
Karancs-Medves 50/35/20 | TTT
Még +érdeklõdöm,h'lehet-e idén is bringával indulni.

Ezt meg mára:
Fokozottan védett területek látogatásának szigorított ellenõrzése a Bükkben 2012. június végéig! | TTT Amúgy sz'tem minden évben!

Aztán merre jártatok betyárok?Dave és Attila nemigen unatkozott,1 jó élvezetes single trail-t mutattam nekik.Most egyek döglenni!Azért kösz a mai tekerést!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
fasz*m g*ci banánköztársaság, Lali.
kertásás rulez.
detto.
meg õszibarackmetszés.
meg.
a végén meg a kib@szott halál.
a lötty a verse'nzõk itala.

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Lilafüredi kört nyomattam, eléjén még Pazsaggal megtoldta. Összejött 12x km meg 2820m szint.
Jó volt, bár Bánkúton defekt, és elég hûvös szél fújt, mire hazaértem azért elfáradtam.
De a tegnapi Bélkõ túra vitte idén eddig a pálmát. Végre poros lett a bringa :-)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ok-ok!Vettem a lapot!Erdekelne!Bar most kertasas van es az fontosabb!De jol haladok!Lehet,hogy ma-holnap vegzek is vele.Legfeljebb tartok 1 pihenonapot:) Ha megyek,lehet,hogy megprobalok beszervezni 1-2 embert.

Hetfon lattam Tuza Peti felnemeti cimbijet a varosban,hosszu,passzos bringas gatyaban.10 eve en is azt mondtam,hogy soha nem vennek fol ilyet,meg csattogos pedal sem kellene!Erre most!Maskepp nem is lenne igazi!:D

Tegnap nyomattam kis terepet Eger es Cseresznyefalva kozott.Ut meg mindig mint a hanyas!Hol aZ Egererdo,BNP???Via ad Szomolya is ahogy kinez!!!F.szom!Cakofold is korbekeritve,mert legeltetes van,Kiralyret fele mutato turistajelzes leverve,mar regota!!!!!!Kiskiralyok mindenhol???

Jozsi!
Voltal vmerre tekerni 7vegen?Maradtal aszfaltnal?

Lottyos kerekkel mult vasnap es tegnap is harcoltam!Nem fogta meg a defektet!Vasnap mondjuk 1 ido utan igen.De tegnap reggel sportrepter kozeleben belsocsere lett a tortenet vege!Lejar a szavatossaga 1 ido utan???Vagy mi???
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Lali: vasárnap szervezõdik egy jó kis terepezés, indulás elõreláthatólag 10 kor a szokott helyrõl.
Utiterv: Almári gerinc - Les rét - Piros minusz -4es elágazó, kálmánhegyi - 5ös elágazó - bélkõ - olaszkapu - hármas kút - bánkút - tarkõ-3kõ - kecsor gerinc - stimec - tárkány - eger :)