4.5 ebikeonXT váltógörgõ(k) mennyibe fájhatnak?
Van egy ilyenem eladó, alig használt, kis esztétikai hibával, 8-ért.
Tartalékba esetleg?
4.5 ebikeonXT váltógörgõ(k) mennyibe fájhatnak?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Sziasztok!
Érdekelne, hogy milyen állapotban van a Lillafüred Felsõtárkány közötti országút.
Tervezek egy kanyart arra, de nem szeretnék kátyúkat kerülgetni.
Üdv,
Kocka
tõtikápit reggelire,hogy kijött?Mint Piszta egykor?Vagy még most is?
Répásról a legrövidebb úton fel az aszfaltra. Ott mentünk le most! Felfelé LÖHHÁ, lefelé zsivány! :cool2:
Hogye lenne kép!
Sajna pont lecsúsztál. Nemrég volt gyártás, a következõn meg már nem lesz magellán logo...
Viszont ha használt is érdekel, az lehet hogy lenne.
Sajna pont lecsúsztál. Nemrég volt gyártás, a következõn meg már nem lesz magellán logo...
Viszont ha használt is érdekel, az lehet hogy lenne.
Répásról a legrövidebb úton fel az aszfaltra. Ott mentünk le most! Felfelé LÖHHÁ, lefelé zsivány! :cool2:Alex!Ez turisatút/bringaút ez merre van ez?
https://plus.google....493147043588818
Má'látom,lehet nagyítani.
Sajna pont lecsúsztál. Nemrég volt gyártás, a következõn meg már nem lesz magellán logo..._Alex_: tõletek nem lehet vhogy beszerzni Magellanos gatyát?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
kösz a múlt heti rájdot, gáccik.
volt egy laza LÖHHÁ-m, amikor cseppet hamarabb sikerült ódoroznom... kibuktam a tápot-e. :-D
fasza volt, szlovák rájd mehetne, illetve, csiparájd hajnalban? Annyira el vok havazva, hogy rendesen kikakálni sincs idõm magam
7végén p-sz-v fesztigyálon vok
alex:
erdõbénye ok, lesz vmi ákos koncert legalján, feleség érdekelt benne
én meg montizhatok, meg ihatok.
Picasa _Alex_
"Mikor indulás, km, szint?"-Jozsi!Ne legyél má' ennyire digitális! Na,viccet félretéve!Még pontosat nem egyeztettem cimbikkel,de Derecskérõl a cocózás szerintem kb.10kor,max.11kor indul.(jobb lenne a tíz,azt próbálom majd erõltetni).Egerbõl? indulás attól függ,hogy velem tartasz-e,vagy saját autóval jössz?!Mert ha velem jössz,akkor bringás indulás elõtt bõ fél órával indulnánk Egerbõl.Ha külön jössz,akkor én hamarabb ki fogok menni.
Táv:nemtom,én 50 kilcsi alá nem adnám;szint???,he-he!Az attól függ,milyen utakon támadjuk a Mátrát.Csináltam már a Mátrában 40km-en 1400 szintet.Nagyon szeretném megnézni Világos-hegyet.De majd meglátjuk!
Mostanában nem rendeltek külföldrõl vmi alk.részt?Nekem lehet,hogy kellene 1 15ös fogszámú talpas lánckerék,jó áron!Lehet belföldi rendelés is,beszállnék!