Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Indította
lcs
, 2004. november 16. 19:16
Írta 2013. június 19. - 22:47
Tesóka tervben van!Ne legyen lehetõleg 1ke,mert elkényeztetett lesz :-)))
Magellan-os
Írta 2013. június 16. - 22:25
óhe.
fosszag a nappaliban, nemvagyotthonvanpénzotthonvagynincspénzdenemcsinálszsemmititthongyerekkelnemfoglalkozolcsakiszolbiciklizelkurvázolleszarodavilágotEénmegmosokvasalokapámfasza...
de a gyerek megéri, fõleg ha már nyílik kifele a kis tetûnek a csipája, s ledumálja a szürkeállományodat a hátsóülésrõl, miközben ordítja a rózsaszín pittbull bééééla fennn a hoooldonn kedvenc nótáját
ha jobban belegondolok, elég állat módra formálom a kölykeimet...
lesz neki tesókája?
miki bicaja elég gehedt lehet, még nálam is jobban leszarja a karbantartást. lassan neki is jön a
"hogyan verjünk el egy rendes bicikli árát pelenkára" történet :-D
szólj, pepes, ha egerben a 2 kerék!
fosszag a nappaliban, nemvagyotthonvanpénzotthonvagynincspénzdenemcsinálszsemmititthongyerekkelnemfoglalkozolcsakiszolbiciklizelkurvázolleszarodavilágotEénmegmosokvasalokapámfasza...
de a gyerek megéri, fõleg ha már nyílik kifele a kis tetûnek a csipája, s ledumálja a szürkeállományodat a hátsóülésrõl, miközben ordítja a rózsaszín pittbull bééééla fennn a hoooldonn kedvenc nótáját
ha jobban belegondolok, elég állat módra formálom a kölykeimet...
lesz neki tesókája?
miki bicaja elég gehedt lehet, még nálam is jobban leszarja a karbantartást. lassan neki is jön a
"hogyan verjünk el egy rendes bicikli árát pelenkára" történet :-D
szólj, pepes, ha egerben a 2 kerék!
Írta 2013. június 16. - 22:20
Jövõ héten vmelyik reggel dobok napfelkelte rájdot,tuti!!!Kis terepezéssel egybekötve,vagy naggyal.Most már reggeli bájkozások lesznek,me' jön a kis magaalákakiló emberke hamarosan.Délután meg irány haza meló után...
Héten voltam Mikinél Noszvajon,fölmértem rontenbájkját,tegnap me le is gurult vele.Generál van...
Héten voltam Mikinél Noszvajon,fölmértem rontenbájkját,tegnap me le is gurult vele.Generál van...
Magellan-os
Írta 2013. június 16. - 22:12
Írta 2013. június 13. - 21:56
Ha arra gondolsz Savanya,hogy mi ez a pangás:facén összpontosulnak az egri rájdörök,Bikkmakk me'levan szarva!F.szom internet!Hol van már a jó MBAH,Bikemag magazin...Manapság netrõl tanulnak bringázni az emberek,vagy legalább is azt hiszik!
Magellan-os
Írta 2013. június 13. - 19:04
Kijött a nyár, biztos tekernek a népek!námijá?
takarít a tifusz?
Sikerült nevezned Bényére Töki?
Szállás megvan!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2013. június 12. - 23:16
Írta 2013. június 06. - 09:46
Írta 2013. június 05. - 21:19
Horotna-vgy. apró kavicsos,helyenként nagyobb dagonyák,tócsák,a völgybõl kiérve a hegyoldalban Katonasirokig is lehet sár vmennyi.Katonasiroktól Bélapátig elvileg nem lehet gond.Inkább Horotna-vgy.lehet talán ragadósabb...
jó szokott az lenni, ha végig a jelzett kerékpárutat nézzük. néhány nagyobb dagonya, hogy mondod, de amúgy renden van. sokat megyek arra gané idõben is. sokat? mihez képest... közel sem annyit, amennyit szeretnék.
Írta 2013. június 05. - 15:35
Írta 2013. június 05. - 13:43
Írta 2013. június 03. - 13:23
Horotna-vgy. apró kavicsos,helyenként nagyobb dagonyák,tócsák,a völgybõl kiérve a hegyoldalban Katonasirokig is lehet sár vmennyi.Katonasiroktól Bélapátig elvileg nem lehet gond.Inkább Horotna-vgy.lehet talán ragadósabb...
Magellan-os
Írta 2013. június 02. - 00:22
Egy furfangos kérdés a helyi erõkhöz:
A Szalajka-Bélapátfalva erdei bringaút/Horotna-völgy/ mennyire lehet most dagonyás?
Egyáltalán, milyen állagú úgy általában,murvás,köves,föld...?
A Szalajka-Bélapátfalva erdei bringaút/Horotna-völgy/ mennyire lehet most dagonyás?
Egyáltalán, milyen állagú úgy általában,murvás,köves,föld...?
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu
Írta 2013. június 01. - 08:19
puszi
szexárdon leszek, sajna...
bár, annyira nem nagy hüpp, 6 pince, két napra! Je! :-D
szexárdon leszek, sajna...
bár, annyira nem nagy hüpp, 6 pince, két napra! Je! :-D
Írta 2013. május 27. - 21:54
Jó lenne,de nekem a 2 nap már sok lenne otttartózkosáilag!Vasnap reggel támadom majd Miskolcot.
Magellan-os
Írta 2013. május 27. - 11:14
Halihó!
A Kondenzgyík elõtti napon (jún. 8. szo.) nyomhatnánk egy jó kis túrát, utána meg (vagy péntek este) egy sütögetést valahol a környéken.
Nyári Bükk fórumtali 1.0, vagy ilyesmi.
A Kondenzgyík elõtti napon (jún. 8. szo.) nyomhatnánk egy jó kis túrát, utána meg (vagy péntek este) egy sütögetést valahol a környéken.
Nyári Bükk fórumtali 1.0, vagy ilyesmi.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2013. május 26. - 20:36
Az bele,hát!
Tegnap kétszer is volt részem rohadt nagy esõben!Elõször a szilvási Speszölájzd teszten,majd utána hazagyalogoltam és Pes-kõ háztól Napsugár pihenõházig szakadt az esõ,jó 1 órán át!
Fél 4 után indultam anyósoméktól és fél 10 elõtt pár perccel értem haza.Nagyon jó volt már a bringán kívül ez a fajta mozgás is...
Sly!Nagy sár van,de bringázhatnánk már!
Tegnap kétszer is volt részem rohadt nagy esõben!Elõször a szilvási Speszölájzd teszten,majd utána hazagyalogoltam és Pes-kõ háztól Napsugár pihenõházig szakadt az esõ,jó 1 órán át!
Fél 4 után indultam anyósoméktól és fél 10 elõtt pár perccel értem haza.Nagyon jó volt már a bringán kívül ez a fajta mozgás is...
Sly!Nagy sár van,de bringázhatnánk már!
Magellan-os
Írta 2013. május 26. - 12:40
Írta 2013. május 22. - 17:06
Picasa _Alex_