Íme néhány kép:
https://picasaweb.go...147366188063378
Az biztos,hogy nem 1 40 kilós CC-s
Nekem az Octalinkrõl Hollowtech 2-re váltáskor is gatyanedvesedés volt!
Hétvégén Mátrabérc TT...Alakul már az idõjárás is,talaj is.Jövõ héten sz'tem támadok terepen bringával,de már lehet,h' 7végén is vmit.
Az biztos,hogy nem 1 40 kilós CC-sHáddeviszont millyenmerev má! A négyszögvas meg majd jól hajladozik alattad millimétereket-e!
Háddeviszont millyenmerev má! A négyszögvas meg majd jól hajladozik alattad millimétereket-e!egy év+ egy tél használat megölte a Truva graviti leugrok a kurvaégbõl is csapágyat...munkábajárásilag.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Ment minden,csak az üres épület maradt ott!Személy szerint nekem majd mindegy,csak munka legyen!Bár a körülmények csippet spártaiak most ahhoz a "hotelhez" képest!
Sly!
Imókõ-forrásnál állítólag már elõfordult,hogy tavasszal a korábban betévedt és eltévedt vaddisznó malac tetemét dobta ki a víz!Kb. 4 éve egy nyáron csináltunk egy 3 forrás(Vörös-kõ,Imó-kõ,Fekete-len) túrát bringával és nevezetesen akkor is eléggé dög(lött) volt a levegõ ott.
Tegnap késõ d.u. dobtam 1 Völgyfõ-ház oda-visszát vízhozatalilag.Találkoztam Zsérc fölött 2 montissal(1 hölgy&1 férfiú).A hím mintha Merkaptos gatyában lett volna?!