Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Írta 2013. március 22. - 10:43
Írta 2013. március 22. - 09:46
Írta 2013. március 22. - 09:04
Pálinkás jó...ööö,estét!!!
Piszta,Józsi!Tekerésztek szombat/vasárnap fönt a Bükkben,esetleg Répás környékén?De kint is lehetne aludni!!!Asszonytól tessék elkéreckedni!Józsi?!Ott is lehet iszogatni,dumcsizni,bájkolni!
Tegnap dobtam egy 2 kutyás kocogást a határban.Tök jó volt,legalább nem voltam egyedül!!!Talaj is jó volt,mondjuk túlnyomó részt füves volt...Egyre jobban megy ez a kocogás,kár,h'nincs több idõm bringára és erre is.Bringa nem sok volt mostanában,inkább kocogás.
Savanya!
Változatlanul nem jössz Répánskára?
Ekkora f.s tavaszt!!!
Ahoj!
Én szvsz lehet kinézek vmelyik nap (de nem ottalvósra).
Fõként idõjárás függvénye, hó jöhet felõlem, de szakadó esõbe inkább kihagyom.
Egy pontos címet azért dobhatnál, mert foggalmam sincs hova kell menni.
Piszta úgy tudom nem jön.
Savanya: Szlovákiából lehet vmi?
Írta 2013. március 21. - 23:06
szo-n pinyó meló, vasnap este valszeg gang Bp. tuning feszt bontás
halál a munkásemberre!
Írta 2013. március 21. - 22:28
Piszta,Józsi!Tekerésztek szombat/vasárnap fönt a Bükkben,esetleg Répás környékén?De kint is lehetne aludni!!!Asszonytól tessék elkéreckedni!Józsi?!Ott is lehet iszogatni,dumcsizni,bájkolni!
Tegnap dobtam egy 2 kutyás kocogást a határban.Tök jó volt,legalább nem voltam egyedül!!!Talaj is jó volt,mondjuk túlnyomó részt füves volt...Egyre jobban megy ez a kocogás,kár,h'nincs több idõm bringára és erre is.Bringa nem sok volt mostanában,inkább kocogás.
Savanya!
Változatlanul nem jössz Répánskára?
Ekkora f.s tavaszt!!!
Írta 2013. március 14. - 16:34
Marder beisst FCZ-Benito in den Finger - YouTube
Jó lenne bringázni hétvégén,de...idõ,hmmm,kaki
Írta 2013. március 11. - 20:32
Írta 2013. március 11. - 09:19
Hányan voltatok?És kik?Jó lehetett!
Józsi volt, meg egy kollégája. Íg toltuk 3asba, Ferinke beteg lett a kölök, így Õ kihagyta.
Írta 2013. március 10. - 21:53
Én tegnap és ma is itthon punnyadtam.Nem voltunk gyalogtúrázni sem.:-( Helyette fát hasogattam,takarítás,ma meg a kertészkedést indítottuk,1-2 féle mag elszórva,egyenlõre csak mûanyag ládákba,bentre a házba...
Jövõ hét vége elég kaka lesz idõjárásilag,pedig jó lenne terepbringázni.De majd melássuk!
Savanya!Te merre kóvájogsz már?Tuning só???Akkor nem borászatilag?!Fórum talit passzolod?Bakkeeeer!
Írta 2013. március 10. - 18:41
Ördögkörön betámadtunk Berva bánya irányából. Saras, d ejól rakható volt. Varróháznál éles balos, cuppogós sár, majd kis patakátkelés, s irány Stimecz ház.
Ez is jól rakható. Vöröskõ forrás derékig ér perpill. Bámészkodás, fotózkodás, majd veretés lefelé. Tárkány végétõl a szõlõk alatt jöttünk terepen. Na ez nem kellett volna. Ezen a kb 2 km-en több sarat összeszedtünk mint egésznap. Válon cipelés, stb.
A hátsó gumit szépen kis is kezdte valami sárba ragadó kõ vagy gally.
Ettõl függetlenül najon karaj veretés volt. A végére meg lett az 50 km.
Írta 2013. március 10. - 12:15
Írta 2013. március 10. - 12:14
most értem haza ftárkányból-bolhapiac/gofri témakör- szemerkél az esõ...
Írta 2013. március 09. - 13:23
Elõre láthatólag ördögkör - Vöröskõ forrás
Írta 2013. március 07. - 09:59
Mit mondasz erre Savanya!
Tegnap nyomattam kis terepezést,kis fölfedezés:reggel Szomolyai kaptárkövek felõl egy hosszú völgyben le Novajra,majd aszfalt Ostorosig,onnan szõlõk,olajkutak és be Andornakra és Egerbe aszfalton.Délután újra kis föltérképezés:Kistályai útról Bolyki pincénél Ostoros irányába szõlõkön keresztül,majd végül Via ad Szomolya felé haza.
Via ad Szomolyát nem kicsit átgyúrták:semmi izgalom,szinte sztráda lett belõle.Szó szerint meg lett tolólapozva(turistaút-minek,kérdem én?),terepjáróval napi szinten közlekednek rajta Pajadosi szõlõktõl Cakóföldig!Nekem nagyon nem tetszett ez a modernizált látvány,útviszony!!!Cakót pedig körbekerítették,hogy idegen terepjárósok ne hajtsanak be.Konkrétan jártunk arra oldalbordámmal,amikor apa és fia a fagyott földbe cölöpöztek!Azért megkérdeztem,hogy Király-rét felé le szabad-e még menni,mivel visz arra jelzés is.A faszi nem volt túl kedves,látszólag nagyon föltartottam õt.De tegnap láttam,h' mégis behajtanak szinte már triál ügyességgel két fa között a legelõkre,amit õ annyira védene!:-) Lassan már minden magánterület lesz???
Tag jól bírta a tegnapi napot!:-)Elsõ tekerés volt a malõr óta.
Írta 2013. március 04. - 22:30
Ilyen apróságokkal nem mindig foglalkoznakSlovakie!
Nézelõdtem Slovenskij Raj térképen:úgy láttam,h' Dobsina környékén van több kerékpáros jelzés az erdõkben,csak azt furcsáltam,h'nem különbözõ színûek a jelzések,mint nálunk.Legalábbis a térképen...
Valójában színesek.
Ez pl jó kis térkép, rajta vannak a turisticko útvonalak is.
Illetve van elég jó GPS-es cucc is.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2013. március 04. - 21:28
Mûködik a Vöröskõ forrás. /nem én voltam :(/
Netalán Jooozsi?!
Szombaton összejött az idei elsõ 100 km fölötti távom.Egersalocon Pisztával is összefutottunk. :-) Verpelétnek mentem ki Derecskére,majd Ádám barátommal dobtunk egy Balla-Péterke-Bükkszéktetõ-Bükkszék-Sirok gurigát közösen.Siroktól én a 24-esen Egernek és haza vettem az irányt,Ádám pedig vissza Derecskére.
124 kili jött össze 23.9-es átlag mellett és most a nagy halál is elmaradt,szerencsére!
Slovakie!
Nézelõdtem Slovenskij Raj térképen:úgy láttam,h' Dobsina környékén van több kerékpáros jelzés az erdõkben,csak azt furcsáltam,h'nem különbözõ színûek a jelzések,mint nálunk.Legalábbis a térképen...
Írta 2013. március 03. - 20:09
Írta 2013. március 03. - 14:16
Aporopó Ice, Piszta stb...fórumtali? legyünk mán jósokan.
Írta 2013. március 03. - 12:05
na, cseszlovákia oké. Tavaly elõtt?? voltunk utoljára kinn kerékpárilag, elkértem a fõnök faterjának a tranzitját (6 szem) így elég vicces összeg volt a kõõccség. Csak akkor a szerv b@szott ki velünk, királyhegyrõl le kellett gurulnunk.
No, akinek vannak fölös egérkattintásai, szlovenszki rájba/alacsony tátrába nézzen szét kerékpárilag, aztán menjünk vhogy egyet! Az jobb is lenne,mint a magas tátra, szvsz, talán nem kurogatnak annyit.
Bár, az a track, amit beakartunk adni, az is pinkbájkról lett kukkantva. Szal, csak hivatalosan.
De én már a bükknek is kurvára örülnék...
Hát az milyen ku*va jó volt, a szervet meg ugye egy ilyen buzgómócsing utálom a magyarokat pöts riasztotta, de igaz ami igaz ott nem illett kerékpárolni mint utólag kiderült, bár ha így nézem a bükk nagy részén amerre itthon járunk szintén nem illik
Ja Eczi, szombatra csak becsúszott egy kis melódia szóval megint nem jutottam haza de, jöv héten tuti megyünk meg a hosszú hétvégére is...így talán jobb is majd bimbamolok ha otthon vagyok!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"