Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Mûködik a Vöröskõ forrás. /nem én voltam :(/

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Holnap aszfaltozás tényállása forog fenn.
Uti terv: Eger - Szarvaskõ - Egerbocs - Szúcs - Tarnalelesz - Bükkszenterzsébet (itt igény szerinte el lehet fogyazstani egy fél decit) - Pétrevására - Bükkszéktetõ - Egerbakta - Eger

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
"Bár elõbb jó lenne már kipróbálni mit tud egyáltalán így, mert még nem igazán volt rá alkalmam."
Biztos jól mozog az,télen amúgy is lomhább minden!:-) Most 80-on van,mert 100-ra azért nem lehet rossz kihúzni,így saggal együtt is több út marad...

Kis kikapcsolódás képen kismotorkereket fûzök,centrírozok.Kicsit más a vastagabb küllõk miatt a fûzés!Nem lehet csak olyan könnyen hajlítgatni. :-)
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Jo'zsi,ment üzenet,remélem?!

Tegnap cseréltem végül is fékfolyadékot,nagyon kibeba.ott jó lett érzésre.Erre áhítoztam már régóta!:-)))

Én is nem rég cseréltem le a fékfolyadékot. Az elsõben lévõ elég durván nézett ki. A hátsóra meg rá kell picit töltenem mert eléggé benn fog. De amit aszfaltos körön tesztelgettem az babának tánt.

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

Tegnap cseréltem végül is fékfolyadékot,nagyon kibeba.ott jó lett érzésre.Erre áhítoztam már régóta!:-)))

Igen, köszi,
Majd referálok ha nekiesek egyszer.
Bár elõbb jó lenne már kipróbálni mit tud egyáltalán így, mert még nem igazán volt rá alkalmam.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Ice!
Én még össze is fûznék neked kereket,csak hát nem vok egri!

Sly!
Voltál fönt hét elején?Túráztál v.bármi?

Jövõ hétre nagyon baráti idõ lesz,8-12 fokok és kevés v. semmi csapadék!Yeah!Alakul az idõjárás,csak nem túl gyorsan!
Dobtam ma egy 70es aszfaltkört a zalföldön.Kicsit uncsi volt,de csak kibírtam és meglepõen jó minõségû utakon jártam,csak az esõ ne esett volna a táv második felétõl.Az útvonal Noszvaj-Bogács-Kövesd-Szentistván-Négyes-Borsodivánka-Egerlövõ-Kövesd-home volt,Borsodivánkától,sûrû,szemerkélõ esõvel.Ivánkáig nem esett 28 alá a sebesség,onnan mivel hogy fordultam pofaszélbe kicsit lassabb lettem,de így is 27.1-es átlag lett a végére.Jólesett,na!De jobb lenne terepezni,mondjuk kezdésnek majd Vöröskõi-forráshoz kimenni hóolvadás után!
És Egerbõl volt vki ma tekerni?Vagy túrázni?

voltam! hatalmasat túráztam. hétfõn futottam 15km-t, bélapát-szalajka-forrás-istállóskõ felé. elég húzós volt. kedden 45km jött össze, félig-meddig futva. kemény volt a terep, sokfelé nagyon jeges, a hó is kõkeményre fagyva, ezeket a részeket nem lehetett futni. de nagyon szép volt, és egyben nagyon fárasztó is :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
na, cseszlovákia oké. Tavaly elõtt?? voltunk utoljára kinn kerékpárilag, elkértem a fõnök faterjának a tranzitját (6 szem) így elég vicces összeg volt a kõõccség. Csak akkor a szerv b@szott ki velünk, királyhegyrõl le kellett gurulnunk.
No, akinek vannak fölös egérkattintásai, szlovenszki rájba/alacsony tátrába nézzen szét kerékpárilag, aztán menjünk vhogy egyet! Az jobb is lenne,mint a magas tátra, szvsz, talán nem kurogatnak annyit.
Bár, az a track, amit beakartunk adni, az is pinkbájkról lett kukkantva. Szal, csak hivatalosan.
De én már a bükknek is kurvára örülnék...

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

Magellan-os

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

Slovenska nekem bejönne,de csak olyan hely,ahol nem veszik ki a bringát alólam,tehát csak hivatalosan.Szlovák paradicsomban sok bringás út van!
Bringaexpo nekem is volt fejben,de tavaly is pont ezért nem mentem,mert sok lóvé belépõvel együtt,inkább költöm bringára v. egyéb bringás megmozdulásra...

Külföldi bájk nekem is bejövõs.
SK meg nincs is messze, szóval benne vagyok.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Kedden, munka után várd érkezésem :).

Várlak! :)

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás

...
Kap még egy egyenes kormányt ha Papszi ideér vele :) ...

Kedden, munka után várd érkezésem :).

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Slovenska nekem bejönne,de csak olyan hely,ahol nem veszik ki a bringát alólam,tehát csak hivatalosan.Szlovák paradicsomban sok bringás út van!
Bringaexpo nekem is volt fejben,de tavaly is pont ezért nem mentem,mert sok lóvé belépõvel együtt,inkább költöm bringára v. egyéb bringás megmozdulásra...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
aham.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
jó idõ esetén hordom csak a gyereket bringával. Majd tavasztól láthatod. Egyébként egy Caprine Greenway.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ovibájk?
nem is láttam, hogy bicóval mentél volna kinderért E.
Milyen bicó az LA, E?
ilyen kommutingot csináljunk má' hajnalosat. Nekem elég feszesek a délutánok, sajna.
bringaexpo felejtõs, sztem, azt a pészet inkább autózzuk el cseszlovákiába. Tudok futót kérni, oszt ráférnek a biciklik.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Én az ovibájkot kezdtem el aszfalt betyárnak felkészíteni. Felmentek rá az 1.5 slickek, kicsi centír, váltó hangolás V fék állítás.
Kap még egy egyenes kormányt ha Papszi ideér vele :) Illetve megy még rá pattingatós pedál. Így az aszfaltos penzumok ezzel lesznek abszolválva.
Apropó. Ebben a bringában ilyen régi integrált kormány nyakas stucni van, ami elég rövid és nagyot is emel. Ezt akarom cserélni valami laposabb hosszabbra.
Megoldás, Ócsó hozzávaló vkinek?

Apropó 2. Jövõ hét szombaton nem akar vki bringa expora menni? Kocsit megtölthetnénk, s akkor elég baráti lenne az üzemanyagktg. ~ 2-2500 HUF.
Kiadó helyek száma 4. :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ice!
Én még össze is fûznék neked kereket,csak hát nem vok egri!

Sly!
Voltál fönt hét elején?Túráztál v.bármi?

Jövõ hétre nagyon baráti idõ lesz,8-12 fokok és kevés v. semmi csapadék!Yeah!Alakul az idõjárás,csak nem túl gyorsan!
Dobtam ma egy 70es aszfaltkört a zalföldön.Kicsit uncsi volt,de csak kibírtam és meglepõen jó minõségû utakon jártam,csak az esõ ne esett volna a táv második felétõl.Az útvonal Noszvaj-Bogács-Kövesd-Szentistván-Négyes-Borsodivánka-Egerlövõ-Kövesd-home volt,Borsodivánkától,sûrû,szemerkélõ esõvel.Ivánkáig nem esett 28 alá a sebesség,onnan mivel hogy fordultam pofaszélbe kicsit lassabb lettem,de így is 27.1-es átlag lett a végére.Jólesett,na!De jobb lenne terepezni,mondjuk kezdésnek majd Vöröskõi-forráshoz kimenni hóolvadás után!
És Egerbõl volt vki ma tekerni?Vagy túrázni?
Magellan-os

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

gyóóó, macilány! hazagyövöl?
visszaadnám már a paripád, ne fájdítsa a szívem itt E.
fûzésbe' passsz, aranyküllõ, vagy Nagy SE.
alkatrész ügyben sztem inkább vásárolj be Bp-n apróból, itt sztem elég szegényes lesz a választék.
Zörögj meg má' ha itthon vagy!

Hát úgy van tervügyileg hogy 1-én pénteken este haza 3.-án vagy 4-én vissza, de csörömpölök ha otthon vagyok! Hacsak holnap nem jársz ezen az eger vs. szekszárdon, mert lehet kinézünk bikavérügyileg :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
gyóóó, macilány! hazagyövöl?
visszaadnám már a paripád, ne fájdítsa a szívem itt E.
fûzésbe' passsz, aranyküllõ, vagy Nagy SE.
alkatrész ügyben sztem inkább vásárolj be Bp-n apróból, itt sztem elég szegényes lesz a választék.
Zörögj meg má' ha itthon vagy!

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Ezci, otthon van most valaki aki tud SS-re kereket fûzni? 2 hét múlva megyek haza, a városi masinát rendbe akarom hozni, mert hoznám fel budipestre, de a hátsó kazetta kuka lett azóta az állványon pihen vagy 1 éve, kellene bele egy új agy 1 sebire, meg egy rendes láncfeszítõ ilyen pár ezer Ft-os, azt a gravírozott oldscool 105-öst nem gyilkolnám tovább, már múzeális darab :) ötlet?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító