Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Írta 2013. március 02. - 20:33
Írta 2013. március 01. - 11:27
Uti terv: Eger - Szarvaskõ - Egerbocs - Szúcs - Tarnalelesz - Bükkszenterzsébet (itt igény szerinte el lehet fogyazstani egy fél decit) - Pétrevására - Bükkszéktetõ - Egerbakta - Eger
Írta 2013. február 28. - 22:19
Biztos jól mozog az,télen amúgy is lomhább minden!:-) Most 80-on van,mert 100-ra azért nem lehet rossz kihúzni,így saggal együtt is több út marad...
Kis kikapcsolódás képen kismotorkereket fûzök,centrírozok.Kicsit más a vastagabb küllõk miatt a fûzés!Nem lehet csak olyan könnyen hajlítgatni. :-)
Írta 2013. február 26. - 14:05
Jo'zsi,ment üzenet,remélem?!
Tegnap cseréltem végül is fékfolyadékot,nagyon kibeba.ott jó lett érzésre.Erre áhítoztam már régóta!:-)))
Én is nem rég cseréltem le a fékfolyadékot. Az elsõben lévõ elég durván nézett ki. A hátsóra meg rá kell picit töltenem mert eléggé benn fog. De amit aszfaltos körön tesztelgettem az babának tánt.
Írta 2013. február 26. - 09:43
Igen, köszi,Jo'zsi,ment üzenet,remélem?!
Tegnap cseréltem végül is fékfolyadékot,nagyon kibeba.ott jó lett érzésre.Erre áhítoztam már régóta!:-)))
Majd referálok ha nekiesek egyszer.
Bár elõbb jó lenne már kipróbálni mit tud egyáltalán így, mert még nem igazán volt rá alkalmam.
Írta 2013. február 25. - 23:53
Ice!
Én még össze is fûznék neked kereket,csak hát nem vok egri!
Sly!
Voltál fönt hét elején?Túráztál v.bármi?
Jövõ hétre nagyon baráti idõ lesz,8-12 fokok és kevés v. semmi csapadék!Yeah!Alakul az idõjárás,csak nem túl gyorsan!
Dobtam ma egy 70es aszfaltkört a zalföldön.Kicsit uncsi volt,de csak kibírtam és meglepõen jó minõségû utakon jártam,csak az esõ ne esett volna a táv második felétõl.Az útvonal Noszvaj-Bogács-Kövesd-Szentistván-Négyes-Borsodivánka-Egerlövõ-Kövesd-home volt,Borsodivánkától,sûrû,szemerkélõ esõvel.Ivánkáig nem esett 28 alá a sebesség,onnan mivel hogy fordultam pofaszélbe kicsit lassabb lettem,de így is 27.1-es átlag lett a végére.Jólesett,na!De jobb lenne terepezni,mondjuk kezdésnek majd Vöröskõi-forráshoz kimenni hóolvadás után!
És Egerbõl volt vki ma tekerni?Vagy túrázni?
voltam! hatalmasat túráztam. hétfõn futottam 15km-t, bélapát-szalajka-forrás-istállóskõ felé. elég húzós volt. kedden 45km jött össze, félig-meddig futva. kemény volt a terep, sokfelé nagyon jeges, a hó is kõkeményre fagyva, ezeket a részeket nem lehetett futni. de nagyon szép volt, és egyben nagyon fárasztó is
Írta 2013. február 25. - 23:46
No, akinek vannak fölös egérkattintásai, szlovenszki rájba/alacsony tátrába nézzen szét kerékpárilag, aztán menjünk vhogy egyet! Az jobb is lenne,mint a magas tátra, szvsz, talán nem kurogatnak annyit.
Bár, az a track, amit beakartunk adni, az is pinkbájkról lett kukkantva. Szal, csak hivatalosan.
De én már a bükknek is kurvára örülnék...
Írta 2013. február 25. - 22:20
Írta 2013. február 25. - 08:52
Külföldi bájk nekem is bejövõs.Slovenska nekem bejönne,de csak olyan hely,ahol nem veszik ki a bringát alólam,tehát csak hivatalosan.Szlovák paradicsomban sok bringás út van!
Bringaexpo nekem is volt fejben,de tavaly is pont ezért nem mentem,mert sok lóvé belépõvel együtt,inkább költöm bringára v. egyéb bringás megmozdulásra...
SK meg nincs is messze, szóval benne vagyok.
Írta 2013. február 24. - 21:52
Írta 2013. február 24. - 21:34
...
Kap még egy egyenes kormányt ha Papszi ideér vele ...
Kedden, munka után várd érkezésem .
Írta 2013. február 24. - 20:53
Bringaexpo nekem is volt fejben,de tavaly is pont ezért nem mentem,mert sok lóvé belépõvel együtt,inkább költöm bringára v. egyéb bringás megmozdulásra...
Írta 2013. február 24. - 13:44
Írta 2013. február 24. - 13:40
Írta 2013. február 24. - 13:33
nem is láttam, hogy bicóval mentél volna kinderért E.
Milyen bicó az LA, E?
ilyen kommutingot csináljunk má' hajnalosat. Nekem elég feszesek a délutánok, sajna.
bringaexpo felejtõs, sztem, azt a pészet inkább autózzuk el cseszlovákiába. Tudok futót kérni, oszt ráférnek a biciklik.
Írta 2013. február 24. - 09:27
Kap még egy egyenes kormányt ha Papszi ideér vele Illetve megy még rá pattingatós pedál. Így az aszfaltos penzumok ezzel lesznek abszolválva.
Apropó. Ebben a bringában ilyen régi integrált kormány nyakas stucni van, ami elég rövid és nagyot is emel. Ezt akarom cserélni valami laposabb hosszabbra.
Megoldás, Ócsó hozzávaló vkinek?
Apropó 2. Jövõ hét szombaton nem akar vki bringa expora menni? Kocsit megtölthetnénk, s akkor elég baráti lenne az üzemanyagktg. ~ 2-2500 HUF.
Kiadó helyek száma 4.
Írta 2013. február 23. - 20:35
Én még össze is fûznék neked kereket,csak hát nem vok egri!
Sly!
Voltál fönt hét elején?Túráztál v.bármi?
Jövõ hétre nagyon baráti idõ lesz,8-12 fokok és kevés v. semmi csapadék!Yeah!Alakul az idõjárás,csak nem túl gyorsan!
Dobtam ma egy 70es aszfaltkört a zalföldön.Kicsit uncsi volt,de csak kibírtam és meglepõen jó minõségû utakon jártam,csak az esõ ne esett volna a táv második felétõl.Az útvonal Noszvaj-Bogács-Kövesd-Szentistván-Négyes-Borsodivánka-Egerlövõ-Kövesd-home volt,Borsodivánkától,sûrû,szemerkélõ esõvel.Ivánkáig nem esett 28 alá a sebesség,onnan mivel hogy fordultam pofaszélbe kicsit lassabb lettem,de így is 27.1-es átlag lett a végére.Jólesett,na!De jobb lenne terepezni,mondjuk kezdésnek majd Vöröskõi-forráshoz kimenni hóolvadás után!
És Egerbõl volt vki ma tekerni?Vagy túrázni?
Írta 2013. február 22. - 23:03
gyóóó, macilány! hazagyövöl?
visszaadnám már a paripád, ne fájdítsa a szívem itt E.
fûzésbe' passsz, aranyküllõ, vagy Nagy SE.
alkatrész ügyben sztem inkább vásárolj be Bp-n apróból, itt sztem elég szegényes lesz a választék.
Zörögj meg má' ha itthon vagy!
Hát úgy van tervügyileg hogy 1-én pénteken este haza 3.-án vagy 4-én vissza, de csörömpölök ha otthon vagyok! Hacsak holnap nem jársz ezen az eger vs. szekszárdon, mert lehet kinézünk bikavérügyileg
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2013. február 22. - 19:36
visszaadnám már a paripád, ne fájdítsa a szívem itt E.
fûzésbe' passsz, aranyküllõ, vagy Nagy SE.
alkatrész ügyben sztem inkább vásárolj be Bp-n apróból, itt sztem elég szegényes lesz a választék.
Zörögj meg má' ha itthon vagy!
Írta 2013. február 22. - 11:05
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"