Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Hát,ja!
Tegnap mondta egy haver,hogy múlt hétvégén még 60 cm természetes hó volt Bánkúton(és gondolom a fennsíkon is).Még ha olvadt is kicsit,aakor sem lehet most könnyû bringázni odafönt.Én is inkább aszfaltozom majd egy nagyot hétvégén...Meg gyalogtúrázunk az asszonnyal,mint múlt hét szombaton is.Bitang jó környék ez a dimbes-dombos rész itt a környéken,sok fölfedezni való út van erre,jó talajjal.Bringával is igen sokat fogok menni tavasztól ezen a környéken.
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

"hétfõn megyek Lajos, sajnos nem tudom hétvégén megoldani..."
Sebaj!Szombaton amúgy is jönnek anyósék hozzánk.Azért vmit dobok hétvégén,majd az idõjárás megmondja,mûút v. terep...

Nincs vkinek használaton kívüli Shimano SPD pedálja,amin a mûanyag(célszerszámot igénylõ) rész ép?!

én is inkább gyalogtúrázni fogok most...

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
"hétfõn megyek Lajos, sajnos nem tudom hétvégén megoldani..."
Sebaj!Szombaton amúgy is jönnek anyósék hozzánk.Azért vmit dobok hétvégén,majd az idõjárás megmondja,mûút v. terep...

Nincs vkinek használaton kívüli Shimano SPD pedálja,amin a mûanyag(célszerszámot igénylõ) rész ép?!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

K...a hosszú???Ááá,dehogy!:-)
Vagy eszik a disznó,vagy megdöglik!Rövidtávért föl sem érdemes kelni reggel!Hacsak nem az elsõ tízben karistolsz...
Józsi is fog maratonozni?Vele mi újság?
És te még a vizes cégnél vagy?

Józsi is nyomja. Kemény tökös gyerek. K-zik õ is.
Igen, még ott tevékenykedem. :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Vagy eszik a disznó,vagy megdöglik!Rövidtávért föl sem érdemes kelni reggel!Hacsak nem az elsõ tízben karistolsz...

most hogy külön fognak rajtolni a távok, erõsen elgondolkodtam egy középtávban... hétfõn megyek Lajos, sajnos nem tudom hétvégén megoldani...

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Kurva??

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Louis: K betûvel kezdõdik a rajtszámom :)

Fájni fog :)))

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
I will back!-Sörminátor,vagy mi... :-)

És te Piszta milyen távon mégy idén?Mert azt tudom,hogy neveztél Topra...

Nu,basszus!Ma összeraktam,meggányoltam a tagot.Volt gebasz,nemkicsi.Bekerült a légkamrába egy fémszemcse,beragadt az "O"-gyûrûbe és fölhúzta a tag belsõ oldalát.Megoldás,próbálkozás:2komponensû "folyékony fém" epoxy,száradás,aztán 1000-es papírral csiszolás,összerakás.Itthon becsattintottam,megnyomkodtam,így még nem húzta magát össze.Néhány kört megyek majd vele a faluban még a héten,hogy kijöjjön a gyíkja.Majd melássuk...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ja bazdmeg :-D
Kombekk Feri!!!

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Feri az rakja görgõn keményen.
A nagy visszatérés :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
picsakész rontenkájbolás
Feri kurva elszánt, beszéltem vele nemrég
Miki nemtom
Éngemet se nem tudom mizu
de minnyá van kész kerékpárom, azé azmá' valami!

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Büdös muslicák!:-)
Akkor nem szeretitek a szeszt,azért pusztítjátok?!:-)Bakker,régebben Tárkányban Csiki Zsoltnál 1 bringázás elõtt is kínáltak piával,én voltam az egyedüli,aki nem ivott.Na azért én is szoktam néha kis bor,pálesz meg néha hétvégéken ebéd elõtt,de semmi rendszeresség...
Tavaly nem jött össze,de idén csak elkövetném azt a bográcspartit szerény kis hajlékomban,amire szeretettel várom az egri különítményt.Majd ha már normális idõ és hõfok lesz.Addig is gyerünk Rápahutára kikapcsolni!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Louis!

Nem unatkoztál. :)
Feri jól van megvan. Tegnap ép náluk vendégeskedtünk, s pálinkázgattunk. :)
Idén újra hosszú távozik:)
Kristóffal szoktunk összefutni, telózni. De bikemag helyett babimamit olvasgat :)
A projektrõl semmi konkrét eddig. De attól függetlenül bandázhatunk ott is egyet majd jó idõben. :)

Tegnap én is fékben cseréltem olajat, ma még kicsit finomítgattam a hátulján. Stücni csavarjat cseréltem le rozsdamentesre. Kb ennyi a bringázásból most nekem.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Nya!Én tartottam magam az ígérthez,voltam ma bringázni egy kicsit,terepen is.Bár nem sült túl jól el a dolog.Fölmentem Síkfõkútra,Attila-kút,sárga kör,Novaji kunyhó,Vasbánya-tetõ,régi DH pályán le Tárkányba.Mior leértem,akkor vettem észre,hogy a rugóstag összébb ült.Mésziékkel terveztem tekerni,de senki nem jelent meg abból a bagázsból.Látva a rugóstagot,úgy döntöttem,hogy el is indulok haza,mert a telópumpa sem volt nálam,otthonfelejtõdött-amúgy nem szoktam hordani,de most vinni is akartam magammal.A Bambarától a 2nyomos úton mentem föl a kõbányáig,majd a régi Dh pálya felé ugyanarra indultam haza.Imókõ üdülõtõl 1 óra volt az út Attila-kútig,mert nem mertem a gépen ülve mászni,ekkorra már totál összeült.Normál pumpával próbáltam többször is beleerõszakolni egy kis levegõt.Néha azért gurultam vel,ha jó volt a talaj.Viszont Novaji kunyhótól leginkább toltam,kocogtam vele.Síkfõkúttól végül tekerve mentem hazáig,Noszvaj után egy ilyen megoldással:
https://picasaweb.go...380677986176962
Ennek ellenére élveztem a mai napi kis testgyakorlatot,hogy a tagnak mi a baja,majd elválik,jövõ héten szétszedem...

Tudtok valamit Juhász Ferirõl,mi újság vele,bringázik-e?És Miki Noszvajon?
Piszta!Kristóf?Azt tudom,hogy õk (is) babáznak már idén.Még õsszel találkoztam vele Egerben,beszélgettünk,mondta,h'majd elküldi az új számát,de azóta se...A bringás projekt nem valósul meg?!Mert még nem láttam a bringanaptárban...
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Holnap volna-e kedve tekerni egyet vki-nek??Én terepben gondolkodom,dzsúz ide vagy oda!Fölfelé vmi mindig járható út,lefelé meg már lehet sár is...Jöhetnek a telefonok!Én mindenképpen megyek!Hacsak esõ nem esik...

Ma telót húztam szét,most meg még lehet fékfolyadékot cserélek,meg fölrakom a kis sárvédõt!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ja
fogy az akácafa, nyammog a kazán :-D

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
"gyön' a tavasz! ;-D " gyühetne gyorsabban is!A t.k.m kivan már ezzel a 2 nap kemény tél,utána tavaszi esõ szerencsétlenkedéssel!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

dobd fel apróba, tuti elmegy, fõleg, ha nagybetûvel rá van írva a szpeszölájzed" felirat. ;-DD
gyön' a tavasz! ;-D

Apróban figyel két napja!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
dobd fel apróba, tuti elmegy, fõleg, ha nagybetûvel rá van írva a szpeszölájzed" felirat. ;-DD
gyön' a tavasz! ;-D