Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
dede levegõs vella lesz.
Viktor Reconja kerül a kockába.
:)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Az sajnos nincs!Csak nem levegõs vellába ruháztál be?
Tegnap Turboval és párjával valamint társammal megtámadtuk a Magas Tátrát gyalogságilag.Új/Ótátrafüredrõl indítottunk,és 2013m-en a Téri menedékház volt a nap legmagasabb pontja.Idõ szuper volt,térdem is bírta,azzal már nincs is gond.Viszont bordánál még mindig nyilal.Ennek ellenére lehet,h'holnap bike-kal megyek melóba...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
nincs vkinek egy kallódó feleslegessé vált telópumpája?

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Én tavaly nyáron dobtam egy szaltót az Eged alatt, szerencsére füvesen, de sisak kiba nagyot reccsent a fejemen, s talán az volt a fejrázkódás elkerülésének oka. Azóta szinte egy métert sem megyek kobak nélkül. Biciklivel :)
Az idei eséseim meg a rutintalan spdzésem miatt vannak. na de majd belejövök.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Hohó!Ma kipróbáltam faluban,mit bír a térdem!Kiállva tekerést azt még nem,ez a ráterhelés még sok neki!De javul.
Lehet viszont,h'borda is repedt,mert tüsszentéskor,orrfújáskor,erõsebb karhasználatnál nyilal csöcsnél....Basszus!
Ez benne van a pakliban,bármikor megtörténhet,könnyebb terepen is és kisebb tempónál is!Rutintalan vagy felelõtlen,túlzottan merész szerintem azért nem vagyok...Na mindegy,megtörtént!Bringázást ezért nem hagyom abba...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Ezért tolom én szolidan, apukásan :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Tegnap reggel turistaúton be Egerbe eldobtam a gépet-vagy õ engem?!Fölpattantam volna1bõl,de levegõ is beszorult.Delta,medence,térdkalács kapott.Me a hátsó váltókarom 1 nagyobb maflást v. tõlem,v.talaj felõl,de burkolatból kitört 1 darab és a nagyobb kar is +hajlott.Tegnap este csak hazaértem lassacskán,nagyobb emelkedõket igencsak lassan nyomtam le.Sokat nem nevettem!:-)Bringa nem lesz 1 darabig,meg rám is lett parancsolva,h'nyugodjak.Egerben is csak helyijáratozok.Térd a legszarabb,feszül a bõr,fáj a kalács,de oldalamat is érzem néha...Csak nem lesz tán semmi maradandó?!Izgalmas volt a tegnapi nap...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
K2-n gurultok?
Majd üvöltök a prés tetejérõl:

RAKKJAAAD!
:-)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Menek, vagy nünk a kölökkel :)

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Ott leszek -szünk! :) Engem könnyû lesz felismerni :)))

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Találkozzunk a centrum Dobó téri oldalán,a fák alatt...
Magellan-os

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Én is a kockámmal talpig kockában leszek! :)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Én megyek. Ha a kölök is jönni akar, akkor a családi Caprine-nal megyek, ha nem, akkor a Kockával, talpig kockában :)

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
22-én csütörtökön CM!!!! Már csak 3-at kell aludni :D

Még sosem voltam az egrin :))) Nem kéne a Dobótéren valahol csoportosúlni??

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Hát a kaució sem semmi. Azért 400e Ft-tal nem menek el bringázni

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Akkor kimarad az szilvási tesztrájd!A kauciót még le is tenném,de 4e huf-ot nem hagyok ott óránként:-)
Jó idõ volt ma rátok!Én pénteken reggel Via ad Szomolya Egerig.Rövidebb is,nem is aszfalt,izgalmasabb is,szebb is.Meló után dobtam 1 nem túl nagyot,de keményet!Tárkányig csak aszfalton,tó,Barát-völgyben a tanösvény,sárga kereszten föl Török útig-ez piszok kemény mászás volt,de legalább nyeregben ülve abszolváltam-Vasbánya tetõi elág.,Novaji kunyhó,onnan le végig 1 gerincen Noszvajra.Vasbánya tetõtõl fajín zúzás volt lefelé végig Noszvajig.Ja,múlt héten összefutottam Mikivel Noszvajon!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Na Papszival raktunk ma egy jót. Berva bánya - Mész völgy - 5ös elágazó - Kálmánhegyi út - Bélkõ - Katonasírok - Szalajka völgy - Aszfalton Olaszkapu - Majd vissza a Kálmánhegyire - Berva bánya. Kb 75 km lett avége. Igen csak elfáradtunk a végére, d enagyon jó volt.

Szilváson megkérdeztük a Specialized tezstelési lehetõséget. NA EZ AZ AMI KIMARAD!!!
A vétel ár 60%át le kell rakni kaucióba s óránként 4.000 Ft. Magyarország :(

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
tárkány - oldalvölgy- várkút - eged nagyvonalakban ezt terveztem, d eki tudja mit találunk ki haverral, azis lehet elõre hozzuk 9re s becsatlakozunk az obis csapathoz :D

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás

akkor gurítsuk el õket vasárnap 10kor a bükk irányába :)

Akkor te nem vagy a kollegám :) Csak mert a kollégáim is terveznek egy ösznépi gurulást, de õk 9kor az OBI(van)-tól indulnának. 8 embernek van meghírdetve, de hogy kik jönnek el, az passz. Sajnos én sem tudok semmit sem igérni. Én nem lenni egri többek közt :)

Amúgy merre lenne az útvonal?

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
akkor gurítsuk el õket vasárnap 10kor a bükk irányába :)