Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
lehetne mondjuk egyik kedvenc utad!Kálmánhegyi,Homonna tisztás,aztán le szarvaskõ felé,onnan estleg les rét,almári hegy,berva völgy?még gondolkodom...
Ja!és mikor indulnánk?
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
oks.
lehet, én is nagyban gondolkodtam.
találjatok ki vmit.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
és mit dobnánk és mekkorát?Turbo kicsit aggódik a táv miatt!Vmi olyat kelllene,amire van esély,h'tényleg le tudjuk nyomni!sz'tem olyan30-40 kilcsit kellene,nem?
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sztem okés!
beszélek feleséggel, mitmivan
Ájsz??

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Nahát na!Csütörtökön nájtrájd mehet?Úgy néz ki,h'Turbo is jön,de ha nem,én akkor is benne vagyok!Miskolciakat is rá kellene mozdítani!
Piszta!Mátra marci hogy sikerült,hogy tetszett a mátrai terep?Nem ismerem az idei Mátra pálya nyomvonalakat,a rövid a Vörösmarty fogadótól volt technikás és házáról le Sástóra kellett figyelni kicsit.Elég gyorsan lenyomták a rövidet a dobogósok!Közép azért már szenvedõsebb volt régebben is,pláne sípálya mászással!
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Beszélek Turboval,holnap v.holnapután +kellene dobni nájtrájdot!Dédesi sárga ismerõsöm,faja!
B'twin-es gatyám van a Decathlonból,nem túl vastag a bélés és kicsit puha is,de mégis kényelmesebb hássó részemnek,mint a másik gatyám,ami vót vagy 7e huf...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Laller!
Mehet éccakai szvsz, csak elõtte való nap szóljatok!! Nagyobbik kinder mutternál parkol.
Lehetne egy bükk kelet/(miskauc)/nyugat (eger) gála, monnyuk Bánkuton. Az nekünk se gáz, nektek sincs túl messze.
Aztán, mi leveretnénk monnyuk dédesvári sárgát, az bejönne tuttellátorra, ti meg monnyuk farkasnyaktól ómassát, oszt csá!

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
:D

Nagyvárosi kínálatra ne számíts!Ruházatot lehet kapni a Nagy kerékpárban,Wilkerben,a Maklári úton Bikeworkshopban nem tudom,h'van-e már ruházat.Nézz szét,hátha találsz vmit.Én már ha tehetem átmegyek Miskolciába a Decathlonba.Már bike-kal is megdobtam oda-visssza a nyáron:-)
Jó 160-170km:-)

Tegnap voltam miskolcon a dechatlonban. MTB-os gatyát kerestem, meg valami fasza mezt. Találtam mindketõtt, csak a mez kifutó volt és max 175 cm magas emberkére jó, én meg 184 vagyok. A gatyától meg nem estem hanyat. De nem is volt olyan nagy választék. Miskolcon példáúl a Marikoo-t néztem, de azok elvannak szállva az árakkal szopás szerint.

Már bike-kal is megdobtam oda-visssza a nyáron:-)

Legalább a Bükkön keresztül 40 fokban? :DDDD

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

Egerben hol lehet jó bringás mezt, ruházatot kapni?

Nagyvárosi kínálatra ne számíts!Ruházatot lehet kapni a Nagy kerékpárban,Wilkerben,a Maklári úton Bikeworkshopban nem tudom,h'van-e már ruházat.Nézz szét,hátha találsz vmit.Én már ha tehetem átmegyek Miskolciába a Decathlonba.Már bike-kal is megdobtam oda-visssza a nyáron:-)
Magellan-os

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Egerben hol lehet jó bringás mezt, ruházatot kapni?

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
hát biciklis bányásznak be tudok öltözni :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Mi is menni szeretnénk jövõhét végén nájtrájd....hátha tudunk egyeztetni....

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
éccakai rájdot még nem egyeztettük le,nincs konkrétum!szólok elõre,amilyen hamar csak lehet.ha van 1 erõsebb lámpád,az már elég lesz.durva terepre nem igen m1ünk...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Milyen távon, terepen mentek? Milyen fénytechnikával?
Izgatja a fantáziámat a dolgo, csak kérdés felkészült vagyok-e rá mind technikailga, mind mentálisan :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
cicavirág, ha szóltál volna, Verõkére szerváltam volna faszás szállást
kollega odavaló dunai gyerek
amugy büszke vok rád, övõre biztos keményebb mezõny lesz

nájt rájdot szeressük, mikor akarsz? lehet, csatlakoznánk. kölyköket lepucolom, azt' csá.rég voltam már úgy is, bár lassan a munkába járás is éccaka lesz.
amugy bükkön láttam, getzi sokat fogytál, heló!

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Jövõ hét éjszakai rájd Turbo kollégával!Mi folyik itt Gyöngyösön?Mindenki punnyad?Mátrás tekerõknek fájööööör!Kimentem volna,de most családi bográcsozás lesz Derecskén,Mátrában,valahol!Ez most jobban hiányzik!
Savanya!Mondtad(talán még emlékszel?)toljak 1 végeredményt:15.férfi felnõttben,solo abszolutot nem tudok,annyira nem foglalkoztam vele...
Dobhatnánk már vmi közös rájdot!Bár tudom neked Savanya õsz bukó(szeszbarlang feltöltés):-),de jelezz,ha ráérsz!
Most emésztek kicsit,céges meeting halászlével,szilvapálesszal odabasz...
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Üdvözlet minden helyi(és nem helyi)bringás betyárnak!Túl vagyok a Trans Hungárián!
Koncepció az volt,h'lehetõleg gond nélkül végigcsináljam a 4 napot,tekerjek új helyeken és ha lehet,kicsit oda is tegyem magam!Végül minden teljesült!Bódogság!:-)
Technikai probléma nyesta,jól felkészítettem a gépet(lötyi a belsõbe szúrásos defekt ellen)+vittem extraként 1 szett fékbetétet és 2 váltóbowdent.
Fizikailg is jól ment,bár a 3.nap Hór-völgyben már éreztem némi izomfáradtságot.Tartottam is tõle,h'a 4.nap csak túratempóban(magamhoz képest)fogom nyomni,mert nem tudok kellõen regenerálódni.Végül a 4. nap rajt utánlájtos kezdéssel,pörgetéssel(bár minden nap pörgettem)bõ 1 óra elteltével nem volt semmi gond.
Pár gondolat ezzel a versennyel kapcsolatban:étkeztetés rendben volt,sosem éheztünk,sõt a hollókõi vacsi és a másnapi reggeli full-full extrás volt mind adagban,mind választékban;frissítõk is jól ellátottak voltak,a települések hozzáállásáról nem is beszélve(bánki túrós rétes,jobbnál jobb pogácsák);a limitidõ/pont úgy volt +határozva,h' kb.10es átlaggal is be lehetett fejezni a napi szakaszokat;nagyon szép helyeken tekertünk,nem is beszélve néhány fincsi 1nyomos csapatásról;THM-es mezt már az elején +kaptuk,üveg bor a tokaji célban;kempingek kielégítõek voltak,bár volt hideg vizes zuhany.
Összegezve:én mindennel elégedett voltam.
Versennyel 1ütt + a bringán való utazással(mezõkövesd oda-vissza,keleti-nyugati p.u.;Verõce(itt kempingeztem kedden)-Nagymaros közel 400kilcsi lett.
Izotóniás löttyöt magam kevertem(só,gyümilé,víz),zseléket nem fogyesztottam,hátsóm épségérõl a Neogranormon gondoskodott:-)
Szóval akiben megvan a kellõ akaraterõ és el is tud szabadulni,próbálja ki,hobby bringás volt a 80%.
Jövöre talán megint...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
riszpekt Lajos! jövõre ha összejön, be kéne adnom. :-)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Getzi nagy tapsot louisnak e!

Jaja Lajcsika kemény!
Ha abszolválja meghívhat minket egy sörre :)))

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Getzi nagy tapsot louisnak e!