Mátra az jövõ hét Krisztiánnak is lehet szurkolni röviden
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Indította
lcs
, 2004. november 16. 19:16
Írta 2011. augusztus 16. - 21:53
Írta 2011. augusztus 16. - 20:02
péntek gázos, még dolgozom. az fél négy,berámolni, kitekerni.... asszem, bukó.
De vasnap lehet elmászunk Ferinek szurkolni hosszútáv Mátrán.
De vasnap lehet elmászunk Ferinek szurkolni hosszútáv Mátrán.
Írta 2011. augusztus 15. - 17:17
beszéljünk össze!
Szalonnasütõs, leheveredõs érdekel.jj
Az engem is, pénteken kellene kimenni tar-kõre.
Írta 2011. augusztus 15. - 16:43
Louis, szereztünk contour hd-t! Keveredj mellénk és rajta leszel! :-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. augusztus 15. - 16:05
Sportkamera,kémkamera,stb.De mindegy,hamarabb kellett volna gondolkodnom ilyenben!Holnap már nem melózom,hanem ülök a vonaton,ülök a vonaton...Nagymaros felé.
transhungaria.com oldalon meg lehet nézni a szakaszok térképeit,az alapján tervezhettek.Pénteken megyünk át a Bükkön,a szakasz Bükkszéktõl Miskolc-Diósgyõrig tart.Uff!
transhungaria.com oldalon meg lehet nézni a szakaszok térképeit,az alapján tervezhettek.Pénteken megyünk át a Bükkön,a szakasz Bükkszéktõl Miskolc-Diósgyõrig tart.Uff!
Magellan-os
Írta 2011. augusztus 15. - 11:18
Írta 2011. augusztus 14. - 17:39
ha idõm és energián, na meg családom engedi akkor a transon az itteni szakaszhoz lehet kimenek vhová bíztatni
Írta 2011. augusztus 14. - 17:37
spotrt kamerára gondolsz? vagy mondjuk megteszi egy hdd-s hendikam is?
Írta 2011. augusztus 13. - 21:40
Na!Jó kikapcsolódást elõre is!
Hát én sem 43 ropiért neveztem ám a Tansra:-)Az nagyon sok lenne...
Nincs vkinek 1 mini kamerája kölcsönbe arra a pár napra?
Hát én sem 43 ropiért neveztem ám a Tansra:-)Az nagyon sok lenne...
Nincs vkinek 1 mini kamerája kölcsönbe arra a pár napra?
Magellan-os
Írta 2011. augusztus 13. - 19:59
aztán ne 200km-t menjünk holnap a tátrában! térképet mondhattad volna hamarabb is lehet tudtam volna szerezni...ill. olvashattam volna hamarabb, de telón mondhattad volna De csak nem tévedünk el!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2011. augusztus 13. - 12:24
NOO, nyomod a transzvesztitamaratont? Nagyriszpekt! Gondolkodtam rajta, hogy tavasszal meg kellene rakni túrajelleggel, kisebb panziókban szunyálva, egy hosszú 7végén.
Holnap csapunk egy királyhegyet 6an. Kiváncsi vok.
Tettem fel hátra egy váltót, meg egy sort, szal, már szopatom annyira a kollegákat síkon 32-11, illetve 32-32 a vége.
Holnap csapunk egy királyhegyet 6an. Kiváncsi vok.
Tettem fel hátra egy váltót, meg egy sort, szal, már szopatom annyira a kollegákat síkon 32-11, illetve 32-32 a vége.
Írta 2011. augusztus 12. - 22:33
Csábító volt a terülj-terülj asztalka,de még volt 1-2 kisebb emelkedõ és kár lett volna a kajáért,hogy kijöjjön:-).Savanya,hazaértetek a zápor elõtt?Jó kis dörgéssel kezdõdött!Már beértem,mikor elkezdett szakadni.Alex már nem úszta +,csapattársával saraztak 1 kicsit:-)
Térkép ügyben nem tudok segíteni!
Bõ 1 hét múlva tartok kis élménybeszámolót a Trans Hungária Maratonról!Addig már nem tekerek.Ma volt az utolsó ride addig...
Térkép ügyben nem tudok segíteni!
Bõ 1 hét múlva tartok kis élménybeszámolót a Trans Hungária Maratonról!Addig már nem tekerek.Ma volt az utolsó ride addig...
Magellan-os
Írta 2011. augusztus 11. - 21:52
élveztem, még a Mész - völgyet is Ott már csak egy 10-20 méteres tolásom volt , fejlõdök 5ös elágazótól meg elgurult a gyóccer és a küllõk közé csaptam, amit bírtam kitekertem magamból. jó volt nagyon, s ez részben köszönhetõ a hely ismeretnek is.
Írta 2011. augusztus 10. - 22:16
Írta 2011. augusztus 10. - 21:10
Írta 2011. augusztus 10. - 21:02
Köszi!Neked hogy sikerült?
A verseny vége ment a legjobban Völgyfõháztól a célig.Bélkõnél lábilag voltam fáradt,Bánkút közelében a gyomrom vacakolt,nem akart továbbhaladni a müzliszelet,volt 2-3 holtpontom,de a zselét jó idõpontban sikerült bevenni,plusz mellé 1 kis harapnivaló.Görcs is húzta a lábam néha,de sikerült mindig leküzdeni.Nagyon kemény volt a hosszú(és a közép is),de tetszett a pálya nagyon.Ahol tudtam forrást,ott mindig +álltam vizet után tölteni +pancsolni.Rendezvény után elbontottuk a dolgokat,aztán még várt rám a hazaút,de körbementem aszfalton Eger,Noszvaj felé.Még jólesett a hazafelé,+volt a hangulata!:-)
Azért a csütörtök,péntek bicózás kivett a zsíromból.
A verseny vége ment a legjobban Völgyfõháztól a célig.Bélkõnél lábilag voltam fáradt,Bánkút közelében a gyomrom vacakolt,nem akart továbbhaladni a müzliszelet,volt 2-3 holtpontom,de a zselét jó idõpontban sikerült bevenni,plusz mellé 1 kis harapnivaló.Görcs is húzta a lábam néha,de sikerült mindig leküzdeni.Nagyon kemény volt a hosszú(és a közép is),de tetszett a pálya nagyon.Ahol tudtam forrást,ott mindig +álltam vizet után tölteni +pancsolni.Rendezvény után elbontottuk a dolgokat,aztán még várt rám a hazaút,de körbementem aszfalton Eger,Noszvaj felé.Még jólesett a hazafelé,+volt a hangulata!:-)
Azért a csütörtök,péntek bicózás kivett a zsíromból.
Magellan-os
Írta 2011. augusztus 08. - 17:00
Írta 2011. augusztus 06. - 22:03
Írta 2011. augusztus 06. - 20:54
De indulok Már várom!
A héten nem sokat bájkoltam. Hétfõn nyomtan le a rövid nagy részét sárban. Qva jó volt. Oszt kb ennyi
NA de majd hnap
A héten nem sokat bájkoltam. Hétfõn nyomtan le a rövid nagy részét sárban. Qva jó volt. Oszt kb ennyi
NA de majd hnap
Írta 2011. augusztus 06. - 16:52
Piszta!Ezt úgy kívántad,mintha te nem indulnál?!Vagy tényleg nem?Ha indulsz,terheld a pedált!
Csütörtök bájk,építkezés,rendezkedés Egeres völgyben-65km.Tegnap ismét bájk,short trackre már nem értem ki idõben,így kicsit pályát jelölgettem-70 kilcsi
Ma még meló volt délig,de már csak buszoztam.Meglátjuk mire lesz elég holnap az erõ...
Talaj-amerre jártam-jó,nem porzik,ideális.Csak sok esõ ne essen-kicsi még jöhet-bár hideg nem lesz elvileg holnap.
Csütörtök bájk,építkezés,rendezkedés Egeres völgyben-65km.Tegnap ismét bájk,short trackre már nem értem ki idõben,így kicsit pályát jelölgettem-70 kilcsi
Ma még meló volt délig,de már csak buszoztam.Meglátjuk mire lesz elég holnap az erõ...
Talaj-amerre jártam-jó,nem porzik,ideális.Csak sok esõ ne essen-kicsi még jöhet-bár hideg nem lesz elvileg holnap.
Magellan-os