Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
megfontolom, köszi

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

hát én bõ 60 kiló vagyok... nem kell alám brutál felni, mondjuk centíroztatni sem akarok sûrûn.

akkor szerintem DT X 430 Disc...

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
hát én bõ 60 kiló vagyok... nem kell alám brutál felni, mondjuk centíroztatni sem akarok sûrûn.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

akarok egy merev vázat, ha lehet acélt 18"-ban, ami nem lepõdik meg egy 100mm mozgású vellától
vagy régi kruksz, ricsi papuccsal
tippek jöhetnek, lrs -tõl szabadulnék

Ilyet tudok, bár ez már alu.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Hétvégén a suntour vellát leváltotta egy Rock Shox Recon solo Air. :) A bringázás egy újabb dimenziója nyílt meg számomra. Teljesen más egy olyan teleszkóppal menni ami tudja a dolgát, kimozogja azt amit kell. S nem mellesleg több mint 800 grammal lett könnyebb a bike. :)

Felniben a Mavic Xm317Disc és a WTB LaserDisc CC között vacilálok. Vélemény vkinek ezekrõl?

hát nekem is hasonló élményem volt júniusban, amikor egy rock shox dart hármat cseréltem le egy reba sl dual air-re :)

felniügyben tapasztalatom nincs, de pl mtbr.com-on mindkettõrõl olvastam nem egy olyan véleményt, hogy gyengék.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Hétvégén a suntour vellát leváltotta egy Rock Shox Recon solo Air. :) A bringázás egy újabb dimenziója nyílt meg számomra. Teljesen más egy olyan teleszkóppal menni ami tudja a dolgát, kimozogja azt amit kell. S nem mellesleg több mint 800 grammal lett könnyebb a bike. :)

Felniben a Mavic Xm317Disc és a WTB LaserDisc CC között vacilálok. Vélemény vkinek ezekrõl?

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

jaja, azaz, ahová Ferivel vittetek el egyszer.
Sly78 jövõhéten nem tudom mikor akarsz arra járni, de lehet hogy érdekes lehet számomra is.

egyelõre még nem tudom biztosan, talán jövõ hétfõ vagy kedd. nagymezõ felõl közelítek a török úton, völgyfõháztól felugrok Ódorvárra, aztán török úton tárkány felé veszem az irányt, majd vissza bélapátra a piros kerékpár jelzésen.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
jaja, azaz, ahová Ferivel vittetek el egyszer.
Sly78 jövõhéten nem tudom mikor akarsz arra járni, de lehet hogy érdekes lehet számomra is.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

tanult kollegám a felsõtárkányi régi dh pályát mondhatja
Ez meglehetõsen távol esik azért völgyfõháztól
térképen:
Eger-felsõtárkány-oldalvölgy-bükkzsérci elágazó /Effektíve itt van a völgyfõ ház/ aztán hazafelé a gerinc közelében a török úton/zöld jelzés/ majd vmikor felsõtárkány felett egy szuper kis javarészt egynyomtávos ösvényen lecsavar felsõtárkányba
kb így állhat össze a "kör" ha jól értelmezem ,-)

én is errefelé nézegettem. vagy a S+ vagy a P+ lesz. vagy ez jelöletlen? még ennyit mondj már meg légyszi. egyébként merre vannak a Bükkben ilyesmi egynyomtávos lefelék? Bánkútról a K vagy a Z+ esetleg járható bringával? a Bélapátfalva melletti Katonasíroktól pl a P+ lefelé egy elég élvezetes kis pálya (igazából az Õrkõ-réttõl el lehet indulni a piroson egészen a Katonasírokig és innentõl aztán P+) vagy Gerennavár alól a S a Szalajka-völgy felé. én ezeket ismerem kb. elõre is köszönöm!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
tanult kollegám a felsõtárkányi régi dh pályát mondhatja
Ez meglehetõsen távol esik azért völgyfõháztól
térképen:
Eger-felsõtárkány-oldalvölgy-bükkzsérci elágazó /Effektíve itt van a völgyfõ ház/ aztán hazafelé a gerinc közelében a török úton/zöld jelzés/ majd vmikor felsõtárkány felett egy szuper kis javarészt egynyomtávos ösvényen lecsavar felsõtárkányba
kb így állhat össze a "kör" ha jól értelmezem ,-)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Nekem úgy néz ki hogy hétvégén bekerül a recon, s az lesz kipróbálva, de valszeg a domonkosi völgyön. Én szerda dura tervezek egy oldalvölgy völgyfõház dh pályám le imólõi üdülõhöz kört

pontosan merre található az általad említett "völgyfõház dh pálya"? a zöld kerékpárjelzés tárkány felé? csak kíváncsi vagyok, mert jövõ héten megyek arra. köszi!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kúl.
nekem lófasz, csak meló még mindig
akarok egy merev vázat, ha lehet acélt 18"-ban, ami nem lepõdik meg egy 100mm mozgású vellától
vagy régi kruksz, ricsi papuccsal
tippek jöhetnek, lrs -tõl szabadulnék

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Nekem úgy néz ki hogy hétvégén bekerül a recon, s az lesz kipróbálva, de valszeg a domonkosi völgyön. Én szerda dura tervezek egy oldalvölgy völgyfõház dh pályám le imólõi üdülõhöz kört

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Mi folyik itt Egerben?
Jövõ hét végére kilátásba helyezek egy kis(nagy) tekerést,ha az idõjárás engedi!Meg ha dolgaim engedik!
Csütörtökön nyomtam egy Szomolya-szõlõk közt Novaj-Ostoros-Eger és ugyanez haza "kört" a merevvillás géppel.Délután sietõsre kellett fogni,mert rámcsörögtek,h'hozzák a tüzifánkat.Na azt még utcáról bepakoltuk,mert nem tudták az udvarra letenni.Bõ egy óra alatt bepakoltuk hárman az 5 köbm-t.Ma ezt lett felvágva és behordva tetõ alá,plusz kerítésfestési projektbe is belefogtunk 1-2 hete,az is célegyenesbe jött...
Úgyh' kicsit kész vagyok.Hamarosan intézek szabit,ami passzív pihenés lesz.
Bájkot is kell szervízelni:telóban csúszópersely csere,rugóstag si +kotyogósodott szemeknél,az lehet h'zárt csapágat kap...
De már jó lenne tekerni egy jót,nagyot!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hagyd meg, úgyse birod eladni, peceró.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
mi tegnap akartunk asszonnyal kitekerni a tárkányi tóhoz. örültem hogy végre rászánta magát, erre a kölök kerezstbehúzta a számítást s vele kellett lenn biciklizni. az i sjó volt, de na ...

ma pakkot kaptam :)

megérkezett a BTS XC elite elsõ agyam :P Tavaszra építek két könnyû kereket a kockába. UPDATE lesz :P

Ha vkinek kell olcsó vella a suntur xcm v2-m eladó, only disc. :P

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ja-ja!Láttuk a plakátot Ótátrafüreden a Sherpa rallyról.
Tegnap elõtt terepeztem kicsit.Reggel be melóba megnéztem,hol estem:-),délután Noszvaj és Szomolya körüli terepeket fedeztem föl:Szõlõcskepuszta,rókafarm,Király-kút.Sötétedésre otthon is voltam...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
tököm tele már a melóval E.
Viszont, okt 23-án sherpa rally a Magas Tátrában sztem hozzánk nem fértek be, de ha összejön még egy autónyi ember, jöhetnétek vigyorogni a balekokon:-)

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Sziasztok!

Az a helyzet, hogy szeretnék kijutni egy külföldi, fundango által szponzorált biciklis táborba, ami jövõ héten lesz. sajnos nincs rá keret, de 1 valaki, akinek a fényképét a legtöbben like-olják facebookon, az ingyen mehet.

Nos arra szeretnélek kérni titeket, hogy ha lehet és belefér az idõtökbe, akkor kattintsatok az alábbi linkre és nyomjatok egy LIKE-ot a fényképre. Jelenleg én vezetek, de sajnos hosszú még a verseny és nagyon szeretnék kijutni bringázni. Sajnos nekem a biciklis szezon csak augusztusban kezdõdhetett el egy korai vállsérülés miatt és most szeretném minél hosszabbra nyújtani. Eddig is rengeteg biciklistõl kaptam segítséget ebben, most tõletek is szeretnék kicsit. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!:)
http://www.facebook....15&type=1&ref=n

Ezt kéne likeolni. fontos lenne, hogy ha esetleg megosztod a faladon (külön köszönet), akkor írd ki, hogy ne alinket, hanem a képet LIKE:) nagyon nagyon köszönöm!!!!

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
És az övébe mi kerül?
Nincs vkinek vmi jobbfajta,de már nem használt hüvelykujjas váltókarja.Mûanyag az nem kell.Régi Shimano v. Suntour aluminiumból...
Magellan-os