Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Eger & Bükk

- - - - -

• Please log in to reply
2820 replies to this topic

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts
[quote name='piszta']NA vasárnap senki???[/QUOTE

nekem is van egy kockám... :)

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
NA vasárnap senki???

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Bocs, nem figyeltem hogy Szilvást írtad, ott valószínû nincs akkora tömeg. Egerre gondoltam. Amikor pl. a THM pályabejárásra vitték a gépeket Tárkányba, csak egy bicaj maradt szabadon.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts
Most kedden végigtoltuk a piros pozitívat magastárkánytól alacsonyberváig. Felfelé tolósmászós volt, lefelé meg sötétlejtõs. Ott jöttem rá, hogy a lámpám az erdõben kuka. De nem csak az enyém.
Az elsõkerékkel tapogattam ki a kis alattomosan megbúvó sziklákat miközben kapaszkodtam a fékbe. Szóval annyira nem esett jól, de elõtte volt egy szakasz, ahol rálehetett látni Tárkányra és a mögötte elterülõ Bükkre. Hogy még giccsesebb legyen, az egészet a sárgán virító telihold világította be, de valami leírhatatlan módon. Ez már azért kicsit kárpótolt a megpróbáltatásokért :)

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Ilyen sorbanállás lenne Szilváson?Ha odamegyek és azt mondom,hogy kipróbálnék 1 gépet,lehet,h'nem is lesz szabadon?
Pénteken meló után terepezés...
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Írjatok nekik minél elõbb és foglaljátok le! A 29-es gépek elég kapósak.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Speci tesztelés ügyben,ha többet tudok,szólok!
7végén én most valszeg kihagyom a a tekerést,kerítésfestés van betervezve.Csütörtökön v.pénteken viszont dobok egy terepet...
Ma kis aszfalt volt,meló simán oda-vissza.
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Én vasárnap akarok menni bükkbe egy nagyobbat. Társul vki? Délelõtti indulással. Valamikori érkezéssel.
Louis szilvási fully teszt engem is érdekelne, ha tudsz vmi intézni lehet elkisérnélek :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Én benne vagyok ilyenféle kiruccanásban,bár tûzgyújtási tilalom van,muslica barátom:-)
Jövõ hét végén kipróbálok egy 29es specit Szilváson,ha minden jól megy,piszkálja a fantáziámat.Már készülök egy ideje!
Oldalbordával dobtunk hétvégén egy-valószínûleg idén már utolsó-kintalvós bulit a Bükkben gyalogosan.Nem volt "gyatra" :-)1-2 tagomban azért érzem.El vagyok puhulva?!40-45kilcsi biztos lett.
Héten dobok ismét terepezést,hétköznap biztos...
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Egészségetekre!
Há, ímélbe kaptam, mert minden szirszarra feliratkozok. :)

Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
kösz!
honnan tucc' te ilyenekrõl, baráttya?

fikásorrúak:
itt a szarvasordítás ideje!
most már télleg kimehetnénk egy nyárbúcsús szalcsipörcsire, ordítást hallgatni!
én csak késõ este 7 után érek haza, s mehetnénk.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
SPECIALIZED TESZTBÁZIS

Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Tegnapi tekergés kicsit éccakai is lett.Tárkány kõbányától mire fölértem Várhegyre,besötétedett.Lámpa,kukásmellény föl és irány Attila-kút.Jó hangulata volt.Idõ nagyon jó volt.Kõbányától sikerült kitekerni végig Várhegyig,de izzadtam is,mint prosti a templomban.Tárkány fölött a Bükkben jártam egy-két ismeretlen úton,jó kis lejtmenet is volt benne...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
én vasárnap tervezgetek valami bükki mocorgást, de eléggé család függõ a dolog :(

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
én lennék a legboldogabb...
reggel fél hattól este 7-ig el sem szabadulok melóból...

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Holnap megkínálom a terepkerékpárt vhol a bükkben meló után!30 kilcsi körülit biztos megyek(csak a bükkben).Gondoltam szólok,ha vki velem tartana...
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
nem vót semmi!én otthon punnyadtam.Jövõ héten is faszányos idõ lesz,én benne vagyok!Ma viszont bike melóba,délután irány Derkó,oldalbordával!
Már hiányzik a terepezés,Trans óta nem is voltam....
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
nem voltam tegnap onlány, azé' mondtam, ha vmi realizálódik, szóljatok.
gebasz az, hogy ma is fél nyolvkor toltam haza a bicajt...
Elvileg jövõ hét eleje lazább lesz kissé/szüretileg/ nyomhatnánk akko' vmit, pecerók!

amugy ma rakjátok?!

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
nu!mennyi jelentkezõ van a holnapi nájtrájdra?dobhatnánk 1 olyat:tárkány,kék bringás jelzés,tiba kút,török út,várkúti th.,török út,völgyfõ ház,onnan le barát völgy(persze terepen) és tárkány.esetleg 1 újabb ötletnek...
lehet,h'ez dúrva?
vagy vmi erdei aszfaltosat kellene?vagy nagyon sima dózer?
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Mátra faca volt, najon tetszett.