Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Started by
lcs
, 2004. November 16. 19:16
Posted 2011. September 15. - 23:09
[quote name='piszta']NA vasárnap senki???[/QUOTE
nekem is van egy kockám... :)
nekem is van egy kockám... :)
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Posted 2011. September 15. - 21:06
Posted 2011. September 15. - 16:43
Bocs, nem figyeltem hogy Szilvást írtad, ott valószínû nincs akkora tömeg. Egerre gondoltam. Amikor pl. a THM pályabejárásra vitték a gépeket Tárkányba, csak egy bicaj maradt szabadon.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. September 15. - 11:10
Most kedden végigtoltuk a piros pozitívat magastárkánytól alacsonyberváig. Felfelé tolósmászós volt, lefelé meg sötétlejtõs. Ott jöttem rá, hogy a lámpám az erdõben kuka. De nem csak az enyém.
Az elsõkerékkel tapogattam ki a kis alattomosan megbúvó sziklákat miközben kapaszkodtam a fékbe. Szóval annyira nem esett jól, de elõtte volt egy szakasz, ahol rálehetett látni Tárkányra és a mögötte elterülõ Bükkre. Hogy még giccsesebb legyen, az egészet a sárgán virító telihold világította be, de valami leírhatatlan módon. Ez már azért kicsit kárpótolt a megpróbáltatásokért
Az elsõkerékkel tapogattam ki a kis alattomosan megbúvó sziklákat miközben kapaszkodtam a fékbe. Szóval annyira nem esett jól, de elõtte volt egy szakasz, ahol rálehetett látni Tárkányra és a mögötte elterülõ Bükkre. Hogy még giccsesebb legyen, az egészet a sárgán virító telihold világította be, de valami leírhatatlan módon. Ez már azért kicsit kárpótolt a megpróbáltatásokért
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Posted 2011. September 14. - 20:40
Ilyen sorbanállás lenne Szilváson?Ha odamegyek és azt mondom,hogy kipróbálnék 1 gépet,lehet,h'nem is lesz szabadon?
Pénteken meló után terepezés...
Pénteken meló után terepezés...
Magellan-os
Posted 2011. September 13. - 22:33
Írjatok nekik minél elõbb és foglaljátok le! A 29-es gépek elég kapósak.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. September 13. - 21:45
Speci tesztelés ügyben,ha többet tudok,szólok!
7végén én most valszeg kihagyom a a tekerést,kerítésfestés van betervezve.Csütörtökön v.pénteken viszont dobok egy terepet...
Ma kis aszfalt volt,meló simán oda-vissza.
7végén én most valszeg kihagyom a a tekerést,kerítésfestés van betervezve.Csütörtökön v.pénteken viszont dobok egy terepet...
Ma kis aszfalt volt,meló simán oda-vissza.
Magellan-os
Posted 2011. September 13. - 19:48
Én vasárnap akarok menni bükkbe egy nagyobbat. Társul vki? Délelõtti indulással. Valamikori érkezéssel.
Louis szilvási fully teszt engem is érdekelne, ha tudsz vmi intézni lehet elkisérnélek
Louis szilvási fully teszt engem is érdekelne, ha tudsz vmi intézni lehet elkisérnélek
Posted 2011. September 12. - 11:23
Én benne vagyok ilyenféle kiruccanásban,bár tûzgyújtási tilalom van,muslica barátom:-)
Jövõ hét végén kipróbálok egy 29es specit Szilváson,ha minden jól megy,piszkálja a fantáziámat.Már készülök egy ideje!
Oldalbordával dobtunk hétvégén egy-valószínûleg idén már utolsó-kintalvós bulit a Bükkben gyalogosan.Nem volt "gyatra" :-)1-2 tagomban azért érzem.El vagyok puhulva?!40-45kilcsi biztos lett.
Héten dobok ismét terepezést,hétköznap biztos...
Jövõ hét végén kipróbálok egy 29es specit Szilváson,ha minden jól megy,piszkálja a fantáziámat.Már készülök egy ideje!
Oldalbordával dobtunk hétvégén egy-valószínûleg idén már utolsó-kintalvós bulit a Bükkben gyalogosan.Nem volt "gyatra" :-)1-2 tagomban azért érzem.El vagyok puhulva?!40-45kilcsi biztos lett.
Héten dobok ismét terepezést,hétköznap biztos...
Magellan-os
Posted 2011. September 11. - 21:55
Egészségetekre!
Há, ímélbe kaptam, mert minden szirszarra feliratkozok.
Há, ímélbe kaptam, mert minden szirszarra feliratkozok.
Picasa _Alex_
Posted 2011. September 11. - 21:45
kösz!
honnan tucc' te ilyenekrõl, baráttya?
fikásorrúak:
itt a szarvasordítás ideje!
most már télleg kimehetnénk egy nyárbúcsús szalcsipörcsire, ordítást hallgatni!
én csak késõ este 7 után érek haza, s mehetnénk.
honnan tucc' te ilyenekrõl, baráttya?
fikásorrúak:
itt a szarvasordítás ideje!
most már télleg kimehetnénk egy nyárbúcsús szalcsipörcsire, ordítást hallgatni!
én csak késõ este 7 után érek haza, s mehetnénk.
Posted 2011. September 09. - 19:06
Picasa _Alex_
Posted 2011. September 08. - 15:53
Tegnapi tekergés kicsit éccakai is lett.Tárkány kõbányától mire fölértem Várhegyre,besötétedett.Lámpa,kukásmellény föl és irány Attila-kút.Jó hangulata volt.Idõ nagyon jó volt.Kõbányától sikerült kitekerni végig Várhegyig,de izzadtam is,mint prosti a templomban.Tárkány fölött a Bükkben jártam egy-két ismeretlen úton,jó kis lejtmenet is volt benne...
Magellan-os
Posted 2011. September 07. - 21:55
Posted 2011. September 07. - 21:14
Posted 2011. September 06. - 15:41
Holnap megkínálom a terepkerékpárt vhol a bükkben meló után!30 kilcsi körülit biztos megyek(csak a bükkben).Gondoltam szólok,ha vki velem tartana...
Magellan-os
Posted 2011. September 02. - 10:45
nem vót semmi!én otthon punnyadtam.Jövõ héten is faszányos idõ lesz,én benne vagyok!Ma viszont bike melóba,délután irány Derkó,oldalbordával!
Már hiányzik a terepezés,Trans óta nem is voltam....
Már hiányzik a terepezés,Trans óta nem is voltam....
Magellan-os
Posted 2011. September 01. - 21:06
nem voltam tegnap onlány, azé' mondtam, ha vmi realizálódik, szóljatok.
gebasz az, hogy ma is fél nyolvkor toltam haza a bicajt...
Elvileg jövõ hét eleje lazább lesz kissé/szüretileg/ nyomhatnánk akko' vmit, pecerók!
amugy ma rakjátok?!
gebasz az, hogy ma is fél nyolvkor toltam haza a bicajt...
Elvileg jövõ hét eleje lazább lesz kissé/szüretileg/ nyomhatnánk akko' vmit, pecerók!
amugy ma rakjátok?!
Posted 2011. August 31. - 21:33
nu!mennyi jelentkezõ van a holnapi nájtrájdra?dobhatnánk 1 olyat:tárkány,kék bringás jelzés,tiba kút,török út,várkúti th.,török út,völgyfõ ház,onnan le barát völgy(persze terepen) és tárkány.esetleg 1 újabb ötletnek...
lehet,h'ez dúrva?
vagy vmi erdei aszfaltosat kellene?vagy nagyon sima dózer?
lehet,h'ez dúrva?
vagy vmi erdei aszfaltosat kellene?vagy nagyon sima dózer?
Magellan-os