dede levegõs vella lesz.
Viktor Reconja kerül a kockába.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Indította
lcs
, 2004. november 16. 19:16
Írta 2011. október 04. - 13:29
Írta 2011. október 03. - 21:41
Az sajnos nincs!Csak nem levegõs vellába ruháztál be?
Tegnap Turboval és párjával valamint társammal megtámadtuk a Magas Tátrát gyalogságilag.Új/Ótátrafüredrõl indítottunk,és 2013m-en a Téri menedékház volt a nap legmagasabb pontja.Idõ szuper volt,térdem is bírta,azzal már nincs is gond.Viszont bordánál még mindig nyilal.Ennek ellenére lehet,h'holnap bike-kal megyek melóba...
Tegnap Turboval és párjával valamint társammal megtámadtuk a Magas Tátrát gyalogságilag.Új/Ótátrafüredrõl indítottunk,és 2013m-en a Téri menedékház volt a nap legmagasabb pontja.Idõ szuper volt,térdem is bírta,azzal már nincs is gond.Viszont bordánál még mindig nyilal.Ennek ellenére lehet,h'holnap bike-kal megyek melóba...
Magellan-os
Írta 2011. szeptember 29. - 20:54
Írta 2011. szeptember 26. - 21:04
Én tavaly nyáron dobtam egy szaltót az Eged alatt, szerencsére füvesen, de sisak kiba nagyot reccsent a fejemen, s talán az volt a fejrázkódás elkerülésének oka. Azóta szinte egy métert sem megyek kobak nélkül. Biciklivel
Az idei eséseim meg a rutintalan spdzésem miatt vannak. na de majd belejövök.
Az idei eséseim meg a rutintalan spdzésem miatt vannak. na de majd belejövök.
Írta 2011. szeptember 26. - 20:39
Hohó!Ma kipróbáltam faluban,mit bír a térdem!Kiállva tekerést azt még nem,ez a ráterhelés még sok neki!De javul.
Lehet viszont,h'borda is repedt,mert tüsszentéskor,orrfújáskor,erõsebb karhasználatnál nyilal csöcsnél....Basszus!
Ez benne van a pakliban,bármikor megtörténhet,könnyebb terepen is és kisebb tempónál is!Rutintalan vagy felelõtlen,túlzottan merész szerintem azért nem vagyok...Na mindegy,megtörtént!Bringázást ezért nem hagyom abba...
Lehet viszont,h'borda is repedt,mert tüsszentéskor,orrfújáskor,erõsebb karhasználatnál nyilal csöcsnél....Basszus!
Ez benne van a pakliban,bármikor megtörténhet,könnyebb terepen is és kisebb tempónál is!Rutintalan vagy felelõtlen,túlzottan merész szerintem azért nem vagyok...Na mindegy,megtörtént!Bringázást ezért nem hagyom abba...
Magellan-os
Írta 2011. szeptember 25. - 19:47
Írta 2011. szeptember 23. - 21:09
Tegnap reggel turistaúton be Egerbe eldobtam a gépet-vagy õ engem?!Fölpattantam volna1bõl,de levegõ is beszorult.Delta,medence,térdkalács kapott.Me a hátsó váltókarom 1 nagyobb maflást v. tõlem,v.talaj felõl,de burkolatból kitört 1 darab és a nagyobb kar is +hajlott.Tegnap este csak hazaértem lassacskán,nagyobb emelkedõket igencsak lassan nyomtam le.Sokat nem nevettem!:-)Bringa nem lesz 1 darabig,meg rám is lett parancsolva,h'nyugodjak.Egerben is csak helyijáratozok.Térd a legszarabb,feszül a bõr,fáj a kalács,de oldalamat is érzem néha...Csak nem lesz tán semmi maradandó?!Izgalmas volt a tegnapi nap...
Magellan-os
Írta 2011. szeptember 21. - 21:15
Írta 2011. szeptember 21. - 14:02
Írta 2011. szeptember 21. - 12:49
Ott leszek -szünk! Engem könnyû lesz felismerni ))
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Írta 2011. szeptember 20. - 21:17
Írta 2011. szeptember 19. - 21:35
Én is a kockámmal talpig kockában leszek!
Írta 2011. szeptember 19. - 18:46
Én megyek. Ha a kölök is jönni akar, akkor a családi Caprine-nal megyek, ha nem, akkor a Kockával, talpig kockában
Írta 2011. szeptember 19. - 14:55
22-én csütörtökön CM!!!! Már csak 3-at kell aludni
Még sosem voltam az egrin )) Nem kéne a Dobótéren valahol csoportosúlni??
Még sosem voltam az egrin )) Nem kéne a Dobótéren valahol csoportosúlni??
Írta 2011. szeptember 19. - 08:29
Írta 2011. szeptember 18. - 21:04
Akkor kimarad az szilvási tesztrájd!A kauciót még le is tenném,de 4e huf-ot nem hagyok ott óránként:-)
Jó idõ volt ma rátok!Én pénteken reggel Via ad Szomolya Egerig.Rövidebb is,nem is aszfalt,izgalmasabb is,szebb is.Meló után dobtam 1 nem túl nagyot,de keményet!Tárkányig csak aszfalton,tó,Barát-völgyben a tanösvény,sárga kereszten föl Török útig-ez piszok kemény mászás volt,de legalább nyeregben ülve abszolváltam-Vasbánya tetõi elág.,Novaji kunyhó,onnan le végig 1 gerincen Noszvajra.Vasbánya tetõtõl fajín zúzás volt lefelé végig Noszvajig.Ja,múlt héten összefutottam Mikivel Noszvajon!
Jó idõ volt ma rátok!Én pénteken reggel Via ad Szomolya Egerig.Rövidebb is,nem is aszfalt,izgalmasabb is,szebb is.Meló után dobtam 1 nem túl nagyot,de keményet!Tárkányig csak aszfalton,tó,Barát-völgyben a tanösvény,sárga kereszten föl Török útig-ez piszok kemény mászás volt,de legalább nyeregben ülve abszolváltam-Vasbánya tetõi elág.,Novaji kunyhó,onnan le végig 1 gerincen Noszvajra.Vasbánya tetõtõl fajín zúzás volt lefelé végig Noszvajig.Ja,múlt héten összefutottam Mikivel Noszvajon!
Magellan-os
Írta 2011. szeptember 18. - 19:56
Na Papszival raktunk ma egy jót. Berva bánya - Mész völgy - 5ös elágazó - Kálmánhegyi út - Bélkõ - Katonasírok - Szalajka völgy - Aszfalton Olaszkapu - Majd vissza a Kálmánhegyire - Berva bánya. Kb 75 km lett avége. Igen csak elfáradtunk a végére, d enagyon jó volt.
Szilváson megkérdeztük a Specialized tezstelési lehetõséget. NA EZ AZ AMI KIMARAD!!!
A vétel ár 60%át le kell rakni kaucióba s óránként 4.000 Ft. Magyarország
Szilváson megkérdeztük a Specialized tezstelési lehetõséget. NA EZ AZ AMI KIMARAD!!!
A vétel ár 60%át le kell rakni kaucióba s óránként 4.000 Ft. Magyarország
Írta 2011. szeptember 16. - 20:57
tárkány - oldalvölgy- várkút - eged nagyvonalakban ezt terveztem, d eki tudja mit találunk ki haverral, azis lehet elõre hozzuk 9re s becsatlakozunk az obis csapathoz
Írta 2011. szeptember 16. - 13:18
akkor gurítsuk el õket vasárnap 10kor a bükk irányába
Akkor te nem vagy a kollegám Csak mert a kollégáim is terveznek egy ösznépi gurulást, de õk 9kor az OBI(van)-tól indulnának. 8 embernek van meghírdetve, de hogy kik jönnek el, az passz. Sajnos én sem tudok semmit sem igérni. Én nem lenni egri többek közt
Amúgy merre lenne az útvonal?