Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Eger & Bükk

- - - - -

• Please log in to reply
2820 replies to this topic

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Baszki neked túra tempóban 3 óra Bánkút? nemá... :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Sztem olyan dél körül.
Csapódj nyugodtan
06 20 9 öt öt 12 negyvenhét
Csörgess meg ha ott vagy és összepozicionáljuk a helyeket.
Ja, és túratempó.

uh, az nekem sajna már késõn lesz, kettõ körül indulnom kell vissza szegedre. három és fél óra az út. de most látom h írtad h kilenckor indultok. nekem hétkor el kell indulnom h egyre visszaérjek. na majd legközelebb!

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts

kb mikor lesztek bánkúton és milyen tempót terveztek? lehet h bánkúton hozzátok csapódnék ha nem gond.

Sztem olyan dél körül.
Csapódj nyugodtan
06 20 9 öt öt 12 negyvenhét
Csörgess meg ha ott vagy és összepozicionáljuk a helyeket.
Ja, és túratempó.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Holnap reggel 8-9 körüli starttal, Pazsag, Bányahegy, Bánkút, Petõfi kilátó, visszaút meg háromkõ tarkõ stimecz.
Start: töviskes mosó.

kb mikor lesztek bánkúton és milyen tempót terveztek? lehet h bánkúton hozzátok csapódnék ha nem gond.

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts
Holnap reggel 8-9 körüli starttal, Pazsag, Bányahegy, Bánkút, Petõfi kilátó, visszaút meg háromkõ tarkõ stimecz.
Start: töviskes mosó.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Sly!
Csak nem a Bükkben leszel mostanában?!Tiba felé max. vízmosás,nyomvájú,a szõlõk felé durva köves,de a kereszt már tényleg DH!

Ma dobtam kis terepezést Via ad Szomolya felé be Egerbe és haza is.Szomorúan konstatáltam,h'az ivószatyrom ereszt.De hát már jó pár éves.Reggel eláztatta a hátam és a seggem is,mire komolyan vettem:-)
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

meg tudná mondani valaki, hogy a dédesi kis vártól a sárga tekerhetõ (gurulható)-e a baróc patakig? sõt, érdekelne az is, hogy onnan tovább tekerhetõ-e a mária forrás, majd a látó-kövekig? köszönöm elõre is!

Néhány kidõlt fán át kell emelni, és a Látókövek elõtt van egy kis dzsungelharc, de nem veszélyes.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts

legalább azt árulja el valaki, hogy az Egedrõl merre érdemes lemenni? a Tiba-kút felõl közelítem a piros körön, ha az tekerhetõ. ha nem, akkor a piroson várkút felõl.

kösz elõre is.

Attól függ hol mentél fel. Tiba kút fele is egész jó, de a szõlõs oldalon is lehet ereszteni.
Ezen kívül le lehe tmég a kereszt melett is, de az inkább DH feeling.
Várkút fele himbi limbi, köves.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
legalább azt árulja el valaki, hogy az Egedrõl merre érdemes lemenni? a Tiba-kút felõl közelítem a piros körön, ha az tekerhetõ. ha nem, akkor a piroson várkút felõl.

kösz elõre is.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
meg tudná mondani valaki, hogy a dédesi kis vártól a sárga tekerhetõ (gurulható)-e a baróc patakig? sõt, érdekelne az is, hogy onnan tovább tekerhetõ-e a mária forrás, majd a látó-kövekig? köszönöm elõre is!

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts

Távot sem néztem, meg szintet sem, de sztem bõven felér egy kiadós hosszútávú maratonnal.

Kb én is úgy saccolom.
Csak mivel túráról van szó, nem pl 6 óra alatt nyomatjuk, hanem mundjuk 10-12.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger

Melyik a keves, a szint vagy a táv? Tegyünk még bele? :)

Távot sem néztem, meg szintet sem, de sztem bõven felér egy kiadós hosszútávú maratonnal.

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts

A perverzió netovábbja :)

Melyik a keves, a szint vagy a táv? Tegyünk még bele? :)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger

Alapötlet:

Szezonzáró egésznapos TÚRA!
Cél minél többen, túra jelleggel, átbringázni egy egész napot.
Közben nézelõdés, kaja, pia, fotó stb.

Összeraktam fejbe egy útvonalat, amin bármilyen módosítást lehet eszközölni, szóval aki részt akar venni, annak várom építõ jellegû hsz-eit, esetleg egy teljesen más útvonal is jöhet, ha ez nem tetszik.

Útvonal:
Eger-Eged-Várkút-Noszvaj-Bükkzsérc-Hórvölgy-Hollóstetõ-Lustavölgy-Nagymezõ-Bánkút-BNPõrház-3kõ-Tarkõ-Stimec-Ördögkör-Lesrét-Szarvaskõ-Kék+en Eger
Megpróbálom összerakni TUHU-n is, hogy lássam kb. mennyi km és szint.
(tavaly voltunk egy hasonlót nyugisan belefért, persze reggeltõl estig megtartott, de hát az volt a cél)

A perverzió netovábbja :)

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts

Ez jó,ez jó!De Lusta-völgy és a fennsík az aszfaltos,ugye?Helyette vmi terepet!Esetleg a fennsíkon Bánkúttól Hármaskút,Olasz kapu...Nekem tetszik!
És éjszakai tekergés,az az aszfaltos?!

Oke, legyen terep helyette. Én se aszfaltozni akarok, csak nekem még sok a szürke folt a Bükkben ahol nem jártam terepen, ezért is várom az ilyen jellegû módosításokat.
Éjszakai tekergést én csak aszfaltosba vállalnám be, nem akarok vaddisznókkal kergetõzni.
Már csak idõpontkat kellene fixálgatni.
Célozzunk meg elsõ körbe szerintem szombatokat, mert azért akkor ott a vasárnap még pihire ?

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Ez jó,ez jó!De Lusta-völgy és a fennsík az aszfaltos,ugye?Helyette vmi terepet!Esetleg a fennsíkon Bánkúttól Hármaskút,Olasz kapu...Nekem tetszik!
És éjszakai tekergés,az az aszfaltos?!
Magellan-os

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts
Alapötlet:

Szezonzáró egésznapos TÚRA!
Cél minél többen, túra jelleggel, átbringázni egy egész napot.
Közben nézelõdés, kaja, pia, fotó stb.

Összeraktam fejbe egy útvonalat, amin bármilyen módosítást lehet eszközölni, szóval aki részt akar venni, annak várom építõ jellegû hsz-eit, esetleg egy teljesen más útvonal is jöhet, ha ez nem tetszik.

Útvonal:
Eger-Eged-Várkút-Noszvaj-Bükkzsérc-Hórvölgy-Hollóstetõ-Lustavölgy-Nagymezõ-Bánkút-BNPõrház-3kõ-Tarkõ-Stimec-Ördögkör-Lesrét-Szarvaskõ-Kék+en Eger
Megpróbálom összerakni TUHU-n is, hogy lássam kb. mennyi km és szint.
(tavaly voltunk egy hasonlót nyugisan belefért, persze reggeltõl estig megtartott, de hát az volt a cél)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Jeeee!Jó volt a beszámoló!Ilyet mindig!Gratulálok neked!Józsi végig nyomta?Azt látom,h'nagyon pozitív volt a visszajelzés a résztvevõk részérõl az idei Mátra Maratonon.Meglepõdve olvastam,h'nem Nagy Ádám csapata mérte az idõt és nem Bíró Ádám volt a szpíker(ezen már nem csodálkozom annyira,õt hanyagolták már más versenyrõl is).Ezek miatt volt botrány szagú a levegõ tegnap?Olvastam,h'izgalmasabb volt a pálya is.Én áthoznám a közép és hosszú távot az északi oldalra is,nagyon jó utak vannak ott is!Talán az az idõ is eljön majd?!

Tegnap én is lenyomtam a magam kis maratonját:terepen át Szilvásra anyósékhoz délelõtt,délután szintén terepen vissza.Délelõtt Gyetra-völgyben föl,Bélkõ-nyak,Katonasírok,Horotna-völgy,Szalajka-vgy.Haza u.ez,de nem Bélkõ-nyakig,hanem zöldön csapatás le Tárkányba.Onnan u.úgy Vasbánya-tetõ,Novaji kunyhó,majd Attila-kút,Sífõkút.XT-s kerekeket megpörgettem ezen a napon,tesztrájd +volt.Benyomás nagyon pozitív...
Kis szervezetem nem tudok eligazodni:tegnap délelõtt át Szilvásra nem voltam vmi fitt,Gyetra-völgyes mászás nem esett jól,délután megmár úgy mentem,mint akit felhúztak!
Mondjuk anyósoméknál jól feltöltöttem ebédkor:-) azon nem múlott!!!

Akkor most már jöhetnek a lazább tekerések Piszta?!

ez nálam is pontosan ugyanígy szokott lenni. délelõtti tekerésnél általában szenvedés, délután meg mint a golyó :)

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts

Jah végig nyomta. 30 percet kaptam tõle.

Jaja jöhetnek a lazább tekerések. Jövõ szombaton még valszeg rakunk egy aszfaltos Tiszató Maratont, s ennyi volt idénre.
Maradnak a néhai melóutáni és hétvégi laza õszi tekerések, bámészkodások.

Beszéltünk vmi egész napos túrásos dologról is.
Azt csak összekéne még hozni idén.
Van nagylétszámú, jöjjön mindenki, megyünk biciklizni-t.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger

Józsi végig nyomta?
Akkor most már jöhetnek a lazább tekerések Piszta?!

Jah végig nyomta. 30 percet kaptam tõle.

Jaja jöhetnek a lazább tekerések. Jövõ szombaton még valszeg rakunk egy aszfaltos Tiszató Maratont, s ennyi volt idénre.
Maradnak a néhai melóutáni és hétvégi laza õszi tekerések, bámészkodások.