Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Kristóf,Kristóf!Vagy 2 hete csörgetett melóhelyen,de töltõn volt a telcsim,nem halottam.Visszahívtam volna,de nem volt elérhetõ...Érdekes.Tóth Gabit fászbukról "ismered".Hogy-hogy errefelé tekereg?Hegyek pokla?-Nem tudom milyen kondiban van,de az nem kevés!:-)

Sly!Ez jól hangzik,me"lássuk!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Aloha!

Józsi volt Tiszán, Én kihagytam. szobafestettem. Terepezést tervezgetjük. Csütörtök meló után jöhet szóba egy. Szombatra tervezi Kristóf haverja - sztem te is ismered Tóth Gábor - a hegyek pokla szerû mátrai 230 km-s aszfaltos túrát. nekem az még sok. De vagy becsatlakozunk Kristóffal egy darabon, vagy rakunk vmit a Bükkben, fennsíkon. Majd kiderül.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Áhoj!
Mi újság errefelé?
Piszta!Voltál/tatok Tisza-tó Maratotnon?Jó kis csöpögõs idõ volt.Vagy vmerre másfelé tekerni?
Mészinek a komolyabb bringák eladása nehézkes,bár sz'tem nem csak neki!Szabadulna a Giant-tól is,mert áll benne a pénze!
Múlt héten melóba nyomattam 2 nap bringázást.Basszus 1ik nap reggel 4 fok volt Cseresznyefalván,thermonacira volt szükség.Hétvégén csak Kövesden voltam bike-kal,tüzépen.Házkipofozgatás van.Ha bírom,mai naptól végig bringával közlekedem,h'hamarabb hazaérjek(mint busszal),dolgozgassak többet sötétedésig.Tempót visszavettem bringázásban,talán így beadható a 4 nap 1más után bringával?!Terepezés is jó lenne már...

szabadulhatna féláron valami jó kis trance váztól is :) október 12-tõl leszek bélapáton pár napot, majd elõtte rádcsörgök, aztán tolhatunk egy terepet.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Áhoj!
Mi újság errefelé?
Piszta!Voltál/tatok Tisza-tó Maratotnon?Jó kis csöpögõs idõ volt.Vagy vmerre másfelé tekerni?
Mészinek a komolyabb bringák eladása nehézkes,bár sz'tem nem csak neki!Szabadulna a Giant-tól is,mert áll benne a pénze!
Múlt héten melóba nyomattam 2 nap bringázást.Basszus 1ik nap reggel 4 fok volt Cseresznyefalván,thermonacira volt szükség.Hétvégén csak Kövesden voltam bike-kal,tüzépen.Házkipofozgatás van.Ha bírom,mai naptól végig bringával közlekedem,h'hamarabb hazaérjek(mint busszal),dolgozgassak többet sötétedésig.Tempót visszavettem bringázásban,talán így beadható a 4 nap 1más után bringával?!Terepezés is jó lenne már...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Holnap CM valaki?

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

meglátjuk! majd addig még beszélünk.

nem akarok paraszt lenni, de ezt találtam:

2012 Giant XTC 1 29 L ÚJ « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

Mészárosnak anyagi okok miatt eladó? na neee :D

bár tulajdonképpen nem anyagi gondokat, hanem anyagi okokat írt. magyarán vegyetek bringát, mert kell a pénz :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

vonattal szoktunk lemenni hajnalban
akkor már biztos ráérsz, ez karácsony elõtti szombat mindig

meglátjuk! majd addig még beszélünk.

nem akarok paraszt lenni, de ezt találtam:

2012 Giant XTC 1 29 L ÚJ « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

Mészárosnak anyagi okok miatt eladó? na neee :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
vonattal szoktunk lemenni hajnalban
akkor már biztos ráérsz, ez karácsony elõtti szombat mindig

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
lehet, hogy tortúrára betársulnék. bár nálam a ráérés marhára bizonytalan... ja, és leginkább gyalog. bringával nem tudnék veletek menni.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Gratula!
Keresgéltem képeket Sherpa Rally-ról,téged nem találtalak,eddig...Viszont vmelyik korábbin mintha téged láttalak volna egy vidióban?!Fát támasztva alkarral és fejjel.Jövõre talán én is kipróbálom!Addig az asszonnyal a hátamon tréningezek:-)
Mostanában kocogni járunk el ismét,ha nem vagyok fáradt naon!De õ nyomatja minden nap!Bringázás csak melóba van,meg vízért,ha elfogy.Nem is igen lesz semmi nagyobb mostanában,mert itthon melózom ezerrel...Szépülget a ház.
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sherpa fasza volt
nekem úgy tûnt, mindenki egész jól jött. elõzõ évekhez képest szorosabb volt a mezõny
volt egy tõlem legalább 15 évvel idõsebb pali, akivel elég soká toltam egy négyes csapatban
aztán ketten gyorsabbak voltunk cseppet
egyszer húzott egy kövéret, s akkor láttam utoljára
annyira demoralizált, hogy teljesen szétestem, E
tehát, állóképességet fejleszteni sosem késõ, vaz. Sõt.

tortúrán mindig van valami
hó, esõ, sár, szar idõ, meg még hosszú is.
hóban a legjobb, legszebb, s ált. mindig van.
bringán meg király. már alig várom.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Pénteki bringa kilõve!Elfoglaltság van...
Tegnap dobtam Novaj,Ostoros felé oda-vissza melóba.Hazaérve + még feleséggel letekertünk Kövesdre artézi vízért.
Este meg kijött rajtam vmi zselékór,tegnap reggel torokgyíkkal kezdõdött,estétõl orrfolyás-de mint a víz-mostanra orrfolyás maradt meg...

Bringa esetleg vmi kicsi lesz hétvégén,vmelyik d.u.

Savanya!Neked kitartás!Tortúrán gondolkodom,ha nem lenne mondjuk esõ,sár,bármi sz.r.Méég nem tudom,h'gyalog,v,bringával..
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Ahoj!Pénteken vmi terep meló után?Talán megnézem azt a piros Dh-t.Ahogy megyünk át aszfalton Mész-völgybe,arról az aszfaltról lehet ráfordulni?

Konzultáljunk péntek du Lajos. Ha úgy haladok otthon a dolgokkal ez az aszfaltos DH-s rész beleférne.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
a
tolom
cég szponzor kicsinység
igazából nem értem magam, minek is megyek, de szórakoztató vhol
ha idõ engedi, mennék a szlovákra is

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
sherpa rally!Gyá!Menel Savanya?Gondolkodtam rajta,de sován vagyok én hozzá,me'program is van má'!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
egge
útjelzõ tábla is jelzi
ha berva felõl mész, akkor egy jobbost kell nyomni, egy dózeres középtányérral kezdõdik, majd soká tekeregsz dél/ délkelet kitettséggel, egész jó kilátással
majd elhagyva a dózert -figyelõs!!- egynyomtávvá válik, egy szûk bozótossal kezdõdik, némi kõvel
az alsó harmadban van pár ugrató/kanyar.
élvezetes ösvény, még ha csak belógatod akkor is.

amugy
jó megy nektek
én meg szopok a szürettel
szombaton sherpa rally

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ahoj!Pénteken vmi terep meló után?Talán megnézem azt a piros Dh-t.Ahogy megyünk át aszfalton Mész-völgybe,arról az aszfaltról lehet ráfordulni?
Magellan-os

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

nem is többre gondoltam.

2:45, túra, terepen.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
nem is többre gondoltam.

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

Baszki neked túra tempóban 3 óra Bánkút? nemá... :)

Nemtom...hasra mondtam.
De sztem nem lehet több.
De hamarosan kiderül.