Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Írta 2012. szeptember 26. - 21:11
Sly!Ez jól hangzik,me"lássuk!
Írta 2012. szeptember 25. - 21:37
Józsi volt Tiszán, Én kihagytam. szobafestettem. Terepezést tervezgetjük. Csütörtök meló után jöhet szóba egy. Szombatra tervezi Kristóf haverja - sztem te is ismered Tóth Gábor - a hegyek pokla szerû mátrai 230 km-s aszfaltos túrát. nekem az még sok. De vagy becsatlakozunk Kristóffal egy darabon, vagy rakunk vmit a Bükkben, fennsíkon. Majd kiderül.
Írta 2012. szeptember 25. - 14:07
Áhoj!
Mi újság errefelé?
Piszta!Voltál/tatok Tisza-tó Maratotnon?Jó kis csöpögõs idõ volt.Vagy vmerre másfelé tekerni?
Mészinek a komolyabb bringák eladása nehézkes,bár sz'tem nem csak neki!Szabadulna a Giant-tól is,mert áll benne a pénze!
Múlt héten melóba nyomattam 2 nap bringázást.Basszus 1ik nap reggel 4 fok volt Cseresznyefalván,thermonacira volt szükség.Hétvégén csak Kövesden voltam bike-kal,tüzépen.Házkipofozgatás van.Ha bírom,mai naptól végig bringával közlekedem,h'hamarabb hazaérjek(mint busszal),dolgozgassak többet sötétedésig.Tempót visszavettem bringázásban,talán így beadható a 4 nap 1más után bringával?!Terepezés is jó lenne már...
szabadulhatna féláron valami jó kis trance váztól is október 12-tõl leszek bélapáton pár napot, majd elõtte rádcsörgök, aztán tolhatunk egy terepet.
Írta 2012. szeptember 25. - 10:58
Mi újság errefelé?
Piszta!Voltál/tatok Tisza-tó Maratotnon?Jó kis csöpögõs idõ volt.Vagy vmerre másfelé tekerni?
Mészinek a komolyabb bringák eladása nehézkes,bár sz'tem nem csak neki!Szabadulna a Giant-tól is,mert áll benne a pénze!
Múlt héten melóba nyomattam 2 nap bringázást.Basszus 1ik nap reggel 4 fok volt Cseresznyefalván,thermonacira volt szükség.Hétvégén csak Kövesden voltam bike-kal,tüzépen.Házkipofozgatás van.Ha bírom,mai naptól végig bringával közlekedem,h'hamarabb hazaérjek(mint busszal),dolgozgassak többet sötétedésig.Tempót visszavettem bringázásban,talán így beadható a 4 nap 1más után bringával?!Terepezés is jó lenne már...
Írta 2012. szeptember 21. - 10:50
Írta 2012. szeptember 20. - 08:01
meglátjuk! majd addig még beszélünk.
nem akarok paraszt lenni, de ezt találtam:
2012 Giant XTC 1 29 L ÚJ « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Mészárosnak anyagi okok miatt eladó? na neee
bár tulajdonképpen nem anyagi gondokat, hanem anyagi okokat írt. magyarán vegyetek bringát, mert kell a pénz
Írta 2012. szeptember 18. - 21:25
vonattal szoktunk lemenni hajnalban
akkor már biztos ráérsz, ez karácsony elõtti szombat mindig
meglátjuk! majd addig még beszélünk.
nem akarok paraszt lenni, de ezt találtam:
2012 Giant XTC 1 29 L ÚJ « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Mészárosnak anyagi okok miatt eladó? na neee
Írta 2012. szeptember 18. - 21:15
akkor már biztos ráérsz, ez karácsony elõtti szombat mindig
Írta 2012. szeptember 18. - 12:09
Írta 2012. szeptember 17. - 21:22
Keresgéltem képeket Sherpa Rally-ról,téged nem találtalak,eddig...Viszont vmelyik korábbin mintha téged láttalak volna egy vidióban?!Fát támasztva alkarral és fejjel.Jövõre talán én is kipróbálom!Addig az asszonnyal a hátamon tréningezek:-)
Mostanában kocogni járunk el ismét,ha nem vagyok fáradt naon!De õ nyomatja minden nap!Bringázás csak melóba van,meg vízért,ha elfogy.Nem is igen lesz semmi nagyobb mostanában,mert itthon melózom ezerrel...Szépülget a ház.
Írta 2012. szeptember 15. - 21:27
nekem úgy tûnt, mindenki egész jól jött. elõzõ évekhez képest szorosabb volt a mezõny
volt egy tõlem legalább 15 évvel idõsebb pali, akivel elég soká toltam egy négyes csapatban
aztán ketten gyorsabbak voltunk cseppet
egyszer húzott egy kövéret, s akkor láttam utoljára
annyira demoralizált, hogy teljesen szétestem, E
tehát, állóképességet fejleszteni sosem késõ, vaz. Sõt.
tortúrán mindig van valami
hó, esõ, sár, szar idõ, meg még hosszú is.
hóban a legjobb, legszebb, s ált. mindig van.
bringán meg király. már alig várom.
Írta 2012. szeptember 13. - 13:46
Tegnap dobtam Novaj,Ostoros felé oda-vissza melóba.Hazaérve + még feleséggel letekertünk Kövesdre artézi vízért.
Este meg kijött rajtam vmi zselékór,tegnap reggel torokgyíkkal kezdõdött,estétõl orrfolyás-de mint a víz-mostanra orrfolyás maradt meg...
Bringa esetleg vmi kicsi lesz hétvégén,vmelyik d.u.
Savanya!Neked kitartás!Tortúrán gondolkodom,ha nem lenne mondjuk esõ,sár,bármi sz.r.Méég nem tudom,h'gyalog,v,bringával..
Írta 2012. szeptember 12. - 09:09
Ahoj!Pénteken vmi terep meló után?Talán megnézem azt a piros Dh-t.Ahogy megyünk át aszfalton Mész-völgybe,arról az aszfaltról lehet ráfordulni?
Konzultáljunk péntek du Lajos. Ha úgy haladok otthon a dolgokkal ez az aszfaltos DH-s rész beleférne.
Írta 2012. szeptember 11. - 22:32
tolom
cég szponzor kicsinység
igazából nem értem magam, minek is megyek, de szórakoztató vhol
ha idõ engedi, mennék a szlovákra is
Írta 2012. szeptember 11. - 22:09
Írta 2012. szeptember 11. - 22:04
útjelzõ tábla is jelzi
ha berva felõl mész, akkor egy jobbost kell nyomni, egy dózeres középtányérral kezdõdik, majd soká tekeregsz dél/ délkelet kitettséggel, egész jó kilátással
majd elhagyva a dózert -figyelõs!!- egynyomtávvá válik, egy szûk bozótossal kezdõdik, némi kõvel
az alsó harmadban van pár ugrató/kanyar.
élvezetes ösvény, még ha csak belógatod akkor is.
amugy
jó megy nektek
én meg szopok a szürettel
szombaton sherpa rally
Írta 2012. szeptember 11. - 21:59
Írta 2012. szeptember 09. - 17:34
Írta 2012. szeptember 09. - 09:12
Írta 2012. szeptember 09. - 07:09
Baszki neked túra tempóban 3 óra Bánkút? nemá...
Nemtom...hasra mondtam.
De sztem nem lehet több.
De hamarosan kiderül.