Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Írta 2012. október 14. - 10:06
Írta 2012. október 13. - 22:48
Írta 2012. október 13. - 20:46
Jövõ héten elvileg jelentõs javulás lesz az idõjárásban.Asszem csapatok egyet 7 közben is majd!Aki tudja,hét közepe,felé jelezze itt,ha dobna vmi közös tekerést.Ja,és hogy melyik nap lenne jó?!Jó mlenne összehangolni 1 közös tekerést!
Savanya!Vazzz!Mi van veled?Adj életjelet!Gyere te is mántenbájkozni hosszú 7végén!
Írta 2012. október 12. - 21:21
"Ha lesz mivel" Hogy-hogy?Mi van a gépeddel?Vagy végtagcsere lesz?:-)Mehetünk a domonkosi erdõbe is,én nem rettenek meg pár plusz kilcsitõl!Domonkosi erdõ?Akkor az nem a Tarnavidéki TK,ugye?Mert ot is jót lehetne cangázni ám!
vázupdate! de kész lesz addigra.
Szentdomonkosi tarnalelszi esetleg Arlói erdõ völgy.
Írta 2012. október 12. - 20:46
Írta 2012. október 12. - 11:44
Ha lesz mivel
Írta 2012. október 12. - 07:06
Ja!Plusz még kulacs v.hátizsák ivószatyorral a háton!:-)
Okt.23.-ai hosszú hétvégén rakhatnánk vmi tekerést! mit szóltok hozzá?Nekem bármelyik nap jó lehet,csak 1eztessük le elõtte 2-3 nappal,mert val'szeg anyósékhoz v. õsökhöz is megyünk 1 nap!
De mindenszenteki hosszú hétvégére is szeretnék tekerést,ha van rá lehetõség,nem 1edül!
Jól hangzik. Nekem 22-e kilõve, de a többi az szabad.
Írta 2012. október 11. - 21:06
Okt.23.-ai hosszú hétvégén rakhatnánk vmi tekerést! mit szóltok hozzá?Nekem bármelyik nap jó lehet,csak 1eztessük le elõtte 2-3 nappal,mert val'szeg anyósékhoz v. õsökhöz is megyünk 1 nap!
De mindenszenteki hosszú hétvégére is szeretnék tekerést,ha van rá lehetõség,nem 1edül!
Írta 2012. október 11. - 11:20
Írta 2012. október 10. - 21:15
Nyáron amikor volt kollégámékkal,Petiékkel tekertünk Tárkányból át Szilvásra,akkor Tárkányban a focipálya mellett gyülekezett pár srác,õk is mind UMF-fel nyomultak.Hazafelé Szarvaskõbõl közúton megint találkoztunk velük.Jó kis kört nyomtak majom a köszörûkövön pózban.Elismerésem!Persze sisak nem volt rajtuk!:-(
Hö-hö!Ma visszafejlõdtem 20"-ra,magyar camping bringát hajtottam át a fél városon:-) Gyerek korom óta nem ültem hosszabbat kempingen.Retro érzésnek jó volt,de 26" alá nem mennék semmi pénzért,esetleg fölfelé!
Amúgy raj volt,frankón gyorsult a betonkeményre fújt kerekeken.Fehér markolat,fehér bowdenek,szabadonfutós,patkófék elöl-hátul!Többször +hajtottam,majd gurultam,aztán megint +hajtottam,majd megint gurultam.Nekem a sebesség síkon úgy kb.90-100as csapásszámmal kb. 25-30 között volt.De például a kormányzást nagyon direktnek éreztem.
Kõlyuk úttól Hadnagy út,Tímár út végállomás 12 perc volt...
jövõre nyomd le a szilvás közepet a campinggel
Írta 2012. október 10. - 20:51
Hö-hö!Ma visszafejlõdtem 20"-ra,magyar camping bringát hajtottam át a fél városon:-) Gyerek korom óta nem ültem hosszabbat kempingen.Retro érzésnek jó volt,de 26" alá nem mennék semmi pénzért,esetleg fölfelé!
Amúgy raj volt,frankón gyorsult a betonkeményre fújt kerekeken.Fehér markolat,fehér bowdenek,szabadonfutós,patkófék elöl-hátul!Többször +hajtottam,majd gurultam,aztán megint +hajtottam,majd megint gurultam.Nekem a sebesség síkon úgy kb.90-100as csapásszámmal kb. 25-30 között volt.De például a kormányzást nagyon direktnek éreztem.
Kõlyuk úttól Hadnagy út,Tímár út végállomás 12 perc volt...
Írta 2012. október 08. - 10:45
Öten indultunk 3an érkeztünk. Ketten leválltak Olaszkapunál, aztán 10 perc híjján nem vártak meg minket Bánkúton.
Volt velünk egy DH-s srác, Merev farú UMF-fel 42es tányérral elõl, slick gumival. Na nem semmi volt, ahogy rakta lefelékbe. Mondjuk felfelékben is ott volt a szeren.
Írta 2012. október 07. - 21:22
Mi volt az összeállítás csapatilag?Hányan voltatok?
Írta 2012. október 06. - 21:09
Bõ 80 km 2000m szint jó társaság. Elégvolt
Ördögoldal többszöri leszállással és kb 20 m tolással de megvolt.
Írta 2012. október 05. - 21:34
Jó lett volna menni Piszta,most viszont nem megy,sok a meló itthon!
Melóba járást bringával viszont legyûrtem a héten.Az idõjárás kegyes volt,H-K-Sz rövidnaci,Csüt.-P 3/4-es már elfért.Szerda délután Eger-Ostoros között elkapott 1 rövid de sûrû zápor.Bõrig épp nem áztam,szerencsére!Jöttem-mentem Noszvaj és Novaj szõlõk felé is.Szõlõkben most nagyon jó út van,sztráda minõségû túlnyomó részt.47-es tempó megvolt 1ik reggel,fülig ért a szám.Merev villával!Szerdán reggel mentem a legjobb idõt befelé.Rájöttem,hogy ha 1 1gyenletesebb tempóra állok be,nem leszek lassabb,mint ha az elején ellövöm a rakétákat.Így is beértem akkor reggel 47 perc alatt.Tegnap(csütörtök) már kicsit éreztem némi fáradtságot,ma reggel + még erõs szél is hátráltatott,de így sem volt halál.Átlag kb 25re jött ki az öt nap alatt.És azért itthon is dolgoztam,mikor hazaértem fél8,8ig minden nap.
Korábban azt mondtam,h'sok lenne minden nap bringával...Bár ez csak 5 nap volt,azért ilyenen sem törtem a fejem eddig!De meg lehet csinálni...
Terepen viszont még most sem voltam:-(
Jó bringázást a bringázóknak hétvégére!
Jóccakát!Lui
Írta 2012. október 04. - 20:46
Louis? Jó lenne idegen vezetés ne kelljen térképezni
Savanya?
Valaki?
Írta 2012. szeptember 30. - 22:20
2 hét múlva hét vége-ha jó lesz az idõ-nekem nem lesz jó semmi másra,csak szigetelésre...Úgy gondolom,bármi fajta hosszabb kiruccanásra majd csak hónap 2.felétõl érek rá,vagy vége felé!
Séta a Bükkben is jól esne már...
Írta 2012. szeptember 30. - 21:54
szeretnék utánna vmi avarzörgetõt
lehet gyalog is
Írta 2012. szeptember 30. - 10:01
Írta 2012. szeptember 27. - 12:59
Szombaton én inkább Bükkbe akarok tekeregni, mondjuk Kálmánhegyin fel olaszkapuhoz, esteleg bánkút, majd vmeree vissza
Kristófnak új száma lett ...