Hát mi vasárnap az aszfaltos TT-t raktuk meg. Lezavartuk pikkpakk, dlre otthon is voltunk 
Ennyi?Többi megy a fa..bukra?!Ide írjatok,facén nem sok mindenkit érdekel igazán,mert csak bicikli...Savanya volt?Gondolom Kristóf nem volt?Invitáltam õt is terepezésre,de nem (tudott jönni)jött.Kaja is volt a célban?Ne legyetek már ilyen szûkszavúak,..szom!
Lopakodó!Belsõt azt szerintem Peti(Matrix össztelós bringás)adta,a placsintát meg biztos,h'õ állta!
Igen-igen!Naon jó kis tekerés és társaság kerekedett vasárnapra!Bár a "gyerünk le Szilvásra palacsintázni" már mottóvá válik,de nem volt rossz így sem!Nehéz más útvonalat beadni Gazsiéknak!:-)
Petiékkel hárman Szarvaskõig még nagyon jót rodeóztunk!Onnan már mi is "csak" aszfalton mentünk Felnémetig.Haladósabb volt,meg km is volt a lábbakban már akkorra,ja meg szint is.Nekem már ötven km-nél köbö 1400m emelkedést mutatott az óra.
Fél 7kor indultam tovább Felnémetrõl,de azért jórészt terepen felnémeti vízmû telep mellett,egedi dûlõk,noszvaji út,Szõlõcskepuszta,Cakóföld irányában.
Jó kis nap volt!Aki nem volt ott,bánhatja!Vagy nem!
Tegnap õseimmmel,húgommal gyalogtúráztunk az öreg Mátrában Mátrakeresztes,Nyikom-nyereg,Hidegkúti-th.,M.keresztes útvonalon.Nem volt hosszú,de meredek emelkedõk és lejtõk tették nem éppen pihentetõvé.
Ma tekerés Derecskérõl vissza Szomolyára este felé...