Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Fekete Ló Fogadó

Áraik miként vannak? A honlapon nem találtam fent.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
sziasztok!

Szilvásváradon töltenénk néhány éjszakát oldalbordával, nekem is szállás tipp kellene.. ha diákbarát, nem baj.. köszi!

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Apák!

Egerben olcsó-jó szállást mondjatok már nekem.
Az se baj ha közel van strandhoz...:D

Fekete Ló Fogadó

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Apák!

Egerben olcsó-jó szállást mondjatok már nekem.
Az se baj ha közel van strandhoz...:D

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Mi is bájkkal megyünk. Szépen nyugisan aszfalton. :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ööööö...Jájjj!Szombatot szerintem kihagyom!Még vmelyik nap m1ek ki kocsival Mátraderecskére õsökhöz és még aznap vissza bringával Szomolyára.Lesz km bõven.Bár ha mondjuk kint aludnék Tárkányban szombaton?!Ez is +fordult a fejemben,de csak 1 kicsit!Vasárnap reggel is bicóval megyek át Tárkányba Noszvaj,Várhegy irányában...

24 órás beszámolót nyomok hamarosan.
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Köszi!
Nyomtam, ja. Bár ez buli csapat volt igazából. Meg közben a csajokat is kellett szupportálni, hogy legyen kupa. :-)
De legalább nem unatkoztam! :-D

A szombatot kihagytad! Egy tekerés? :-)
Aztán meg nyomjuk a versenyt!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Köszönöm,köszönöm!:-)
Jó a kép Alex!Szupergyors Karusszel?Jól nyomtátok!Te biztos,spuriztál nagyon!Hétvégén Bükk Maraton?
Asszony (mellettem) inkább rám sem néz olyan disznó vagyok!:-) Ha a vihar után nem pihenek annyit,lehet,h'dobogó is lett volna belõle,8 kör választott el tõle!Mindegy,ezen kár morfondírozni!
Basszus ma 3-szor öblítettem ki a motyóimat,de még mindig rohadtul dzsuvás!Zokni és mez meg volt rajtam keményedve!Kicsit csobbantunk még a Balcsiban,és 5kor indultunk haza.Majdnem éjfél volt,mire hazaértünk.Pfffff!Sokat nem aludtam,8kor talpon voltam.Végül is 24 óráson is pihentem...
Ez a 7 is szép lesz:csüt.-péntek építkezés,vasárnap Bükk marci után bontás.Ingázás meg bájkkal ezeken a napokon.Ha tavaly ment...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Elismerésem Lali!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

lehet, jelentkezek ádámnál igazitóembernek E.

Helyes! Fõ hogy rend legyen és fegyelem! :D

Louis, te meg kemény vagy 'e!
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
lehet, jelentkezek ádámnál igazitóembernek E.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Az nem rémlik, csak a lefelé ami utána volt :)
Helyes, gyere! Egy vagy több napra?

edit: Jajj de tudom! :) A lovastanya után.
Ott még sosem próbáltam feltekerni :)

Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Alex!Bár még odébb van,lehet,h'csatlakozom majd az augusztusi bükki 7végéteken!Más:emlékszel még a THM-on a Bükkszentkereszt utáni durva,gyökeres,köves rövid emelkedõre?Tegnap sikerült +raknom nyeregben maradva!:-)THM-on tolós volt!Bár kígyózva jutottam föl rajta.Nyereg orrára ülve,kormányra hajolva(de még így is emelte az orrát).Közben jött lefelé 1 gyalogos pár,de rendesek voltak,nem zavartak be.
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Alex!Mit,mit köszi?:-)

Az infót, kicsit lejjebb. :)

Picasa _Alex_

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Nyugi Lali nincs hari! :)
Igen így jön ki.
A frissítõkben nincs változás, viszont megtaláltuk az Ódornár lévõ forrást. Szerencsére. Kezdtem szomjan hallni s elég keveés folyadékom volt a két kulacsban. Nem biztos hogy kitartott volna Várkútig. Meghát a várkúti forrás, most nem dolgozott. 2 napja még ittunk belõle, most meg el volt apadva, vagy fizetetlen számlák miatt elzárták. :)
Kristóffal nem tudtunk összehozni most bájkolást, d emajd a héten vmelyik du. Az is lehet, hogy holnap. Folyamatosan fûzöm, hogy nevezzen be rövidre.
Én tuti meghalok középen, fõleg ha meleg lesz vagy esetleg sár. :S Pénteken a végére eléggé semmmilyen sem voltam. Ódortól fájt a fejem. :(
Ódori egynyomost nem tudtam most megrakni, volt eg pár méteres tolás, mert éreztem hogy a combom majd szétrobban, pedig kb 10 méter volt a meredekebb részbõl. Na mondom akkr már a Várhegyi köves mászás sem lesz meg. Meglett. Ennek örültem. S aminek mégjobban örültem, hogy eddig bringás pályafutásom alatt most elõsször sikerült a Mész völgyet végig megraknom egyfenékkel. Versenyen ez már nem biztos hogy fog menni a tömeg miatt. Ott eléggé kell figyelni a nyomot, meg még a mezõny is eléggé egyben lesz.
Na csak fejlõdtem vmit :))) Lefelékben kéne még merészebbnek lenni. :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Jó van na!De ugye nem ezért nem bringázunk 1ütt?!:)Csak így jön össze!Kristóf volt veletek,indul a Bükkön?Bántani nem akarok senkit,lenézni + pláne!Én szívesen tekerek bárkivel,legyen az férfi,nõ,gyerek,erõs,gyengébb.
Tavaly is jópáran panaszkodtak a VFH-Ódor-VFH kitérõre,de szerintem legtöbben azért,mert a rajtközponban lévõ frissítõ és a Várhegyi frissítõ messze van 1mástól.Már akinek a folyadék szempontjából volt volt rossz ez a rész!!!Még térképet nem néztem,Ádámot sem kérdeztem,de lehet u,úgy lesznek a frissítõk,mint tavaly??!!Akinek nem számít az a 2-3 perc és ismeri is VFH-nál a Szent Erzsébet forrást,érdemes +állni!Vagy 1 fél lityis szopókás üveg a mez zsebébe és azt teletölteni a frissítõnél.Én ezt a +oldást választom a hosszú távon is.Azt iszom ki hamarabb és a durvább lejtõkön nem esik ki a zsebembõl a nehéz flakon.

Na,ki merre járt ma?Én dobtam 1 nagy rájdot.Olyan volt kicsit,mint 1 maraton.Voltak kisebb holtpontjaim.
Nem keltem korán,így az indulás sem volt korai,talán pont délben.Jó volt,nem volt gatyarohasztó meleg!Már Noszvajig is terepeztem kicsit,a települést is kikerültem,fölötte mentem el a "P" bringás jelzésen Bükkzsércre,onnan Hór-völgyön föl végig Hollóstetõig,aztán 1 frankó kis ösvényen fenyvesben Bükkszentkeresztre.Ott + vmi nagy hepaj,kirakodós,Gyuri bácsi a füves:-) emberhez kapcsolódóan.Kicsit Trans Hungária maraton nyomvonalát is bejártam 1-2 helyen idáig és ezután.Aztán Fehérkõ-lápáról le Lillafüredre.Itt benyomtam sajtos hót dögöt és 1 korsó sört.Na ezutén belassultam kicsit,talán pont ettõl:-)Garadna-völgyben aszfalton folytattam utam,közben azért +,+álltam,fotó,bámészkodás,kohónál is fotó.Innen nem volt messze Ómassa.Nem semmi 1 falu.Ringó cickójú kiscsajok simsonoztak,robogóztak sisak nélkül.+ aztán lehet,h' itt a legnagyobb az 1 fõre jutó Lada Nivák száma az országban,láttam 1 jópárat,voltvolt,h' tõlem jobbra-balra 3 is volt.Ómassát elhagyva kicsit jött vissza az erõm,kellett is mert a falu emelkedõi sem voltak piték,de a következõ állomásig,Bánkútig is volt még szint rendesen.Pláne,h' sípályás mászást választottam.Le is gyûrtem,szépen mókuskerekezve.Fehér sas fogadó elõtt pihi,némi kalória bevitel otthoni melegszendvics formájában.Közben telefon haza asszonyságnak,h' minden rendben,ezt mondjuk korábban is +tettem.:-)Innen viszont már viszonylag könnyû hazjutást választottam,lévén fél 6 volt már!Usgyi le Nagymezõ,õrház,majd terepezés végig 1 úton Völgyfõ-házig,Vasbánya tetõi 4es elágig,majd le Novaji kunyhó,Attila-kút és Síkfõkúttól aszfalton haza.Jól elfáradtam,de szerencsére nem purcantam ki!' 80-as jött össze a nap végére,nem is rossz!Zuhany,kaja.pihi...
Jóccakát mindenkinek!

Alex!Mit,mit köszi?:-)
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Köszi!

Picasa _Alex_

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Kereket megcsapágyaztam, kussban volt. Pénteki kistányéros mászásokon megjött a hangja. Valszeg küllõk muzsikálnak, vagy küllõ fejek az agyban.
Mivel csak mászás közben csinálta néha, laposon nem, így perpill a leszarom kaetgóriába esik :)

Ui: igen mi bejárjuk/tuk :) sem erõnlétben, sem technikában, sem hely ismeretben nem állunk ott mint te. :[ De rohadtul ráuntunk az Oldalvölgy-VFH-Ódor-Várkút-Eged szakaszra :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Hagggyyyyyátok má'azta pályabejárást!Gyertek inkább 1 örömbringázásra!Pályát már ismeritek,kondi meg olyan amilyen.Tudtok még rá gyúrni addig,van még 2 7!

Piszta!Kerekek rendben vannak már?Nem akarok vészmadár lenni,de lehet lesz is gond velük!1szerûen alul méretezettek a zárt csapágyak,kicsik a golyók,nem bírják a terhelést!Én most állok vissza Shimano kónuszos rendszerére,fûzük össze 2 új kereket XT agyakkal.Régi Deore agyakkal sem volt semmi gond!Évente 2szer szétszed,kitakarít,jól beállít és semmi gond velük.

Na!Holnap rájd!40-60 kilcsi minimum,izgalmas terepeken!
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Vasárnap mégis jó lesz bringázásra!Nyomhatjuk,hajthatjuk,terhelhetjük!!!Dobunk akkor vmit?Fa holnap jön...

Van egy jó út Dédesi vártól le Bán-völgyig,az ifjúsági táborig,azon már jártam!Meg az ördög-oldal lefelé...

jaja, dédestõl a sárga, odág meg OKT. lehet rajta csapatni, csak hétvégén rengeteg a turista, vigyázni kell. komplett iskoláscsoportok szoktak arra mászkálni.