Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Eger & Bükk

- - - - -

• Please log in to reply
2820 replies to this topic

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Nem!Tisztán jóindulatból kérdeztem!Józsit nem láttam.Õ még bõvítette a kört?Szomolya táblánál noszvaji irányba haladva is láttunk 1 bringást,de az arcát nem láttuk.
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger

Mert akkor holnap nemigen jössz?!Vagy mégis?

Ez ugye nem lenézés akart lenni? ;)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger

Fökdlakó!
Piszta!
Te tekertél ma 13 óra körül a noszvaji nagy parton rikító zöld széldzsekiben?Mert akkor holnap nemigen jössz?!Vagy mégis?

Igen!!! Józsival nyomtunk egy Völgyfõ - Bükkzsérc aszfaltos kört. Holnap szándékozok menni, de valami rövidebbet csak.
Most a végére eléggé besavasodtam, meg igencsak lóg a hátsó kónuszom, s nem tudom lesz-e idõn megcsinálni.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Fökdlakó!
Köszönjük az információt!
Én szívesen kipróbálnám magam egy ilyen versenyen,csak kellene hozzá 1 országúti!:(Bár lapul 1 aszfaltszaggató gép a suftniban még darabokban!

Jozsi!
Felõlem lehetne nagy kör is,bár a múltkori 100 fölötti táv még csak egyedi eset volt!:)De talán menne ez is!
Indulás 10kor Egerbõl?

Piszta!
Te tekertél ma 13 óra körül a noszvaji nagy parton rikító zöld széldzsekiben?Mert akkor holnap nemigen jössz?!Vagy mégis?
Magellan-os

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts
Kicsi a Bh - Fennsik- Szilvás - Bf - Eger.
Nagy a fullos Lilafüred - Bánkút - Mályinka

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Üdv mindenkinek!
A Hajdú-Bihar Megyei Kerékpáros Szövetség idén is megrendezi a hagyományos Hajdú-Fõnix Kupát, aminek keretein belül április 20-21-én sor kerül egy idõfutamra, mezõnyversenyre, valamint vasárnap egy kritériumra!

MINDEN ORSZÁGÚTI KERÉKPÁROST, ÉRDEKLÕDÕT SZERETETTEL VÁRUNK!

Érdemes elõnevezni, mert úgy olcsóbb!

VERSENYKIÍRÁS

ONLINE NEVEZÉS

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Ralit en is bealdozom,mint mindig!:D
Elvileg 10 fok korul lesz a homerseklet,elvileg csapadek nelkul.
Kis kor mi?Megyehatar-Pazsag-Volgyfo?Es a nagy kor?Szilvas-fennsik-Banyahegy?:P
Magellan-os

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts
Benne vagyok.
Bár rallira is kinéznék, de jó idõ és napsütés esetén lehet beáldozom a rallit is a kerékpározásnak.
Kis vagy nagy bükk-kör jöhet.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Ébresztõ Eger!
Mi újság emberek?Bringázás,edzés,futás megy,divatkondi megy?Hétvégén(nekem leginkább vasárnap lenne jó) dobhatnánk egy közös aszfaltozást!Idõjárás elõrejelzést még nem néztem,de majd pótolom.Dobhatnánk vmi nagyobb kört,esetleg komolyabb emelkedõket is!Na mit szóltok?Minél többen,ha lehet!Legalább 60-70kilcsiben gondolkodom...de inkább 80-90-100!

Ma dobtam kis kocogást miután hazaértem:Thummerer pince oda-vissza.Ahhoz képest,hogy két hete nem voltam,egész jól ment.:)
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts

novaz, akkor megy az egész kereskedés, v. csak a szervíz?
Ja, angol megy, heti 3x. kicsit szétszedi a szabad/munkaidõmet (is) de faszányos.

Ment minden,csak az üres épület maradt ott!Személy szerint nekem majd mindegy,csak munka legyen!Bár a körülmények csippet spártaiak most ahhoz a "hotelhez" képest!:)

Sly!
Imókõ-forrásnál állítólag már elõfordult,hogy tavasszal a korábban betévedt és eltévedt vaddisznó malac tetemét dobta ki a víz!:D Kb. 4 éve egy nyáron csináltunk egy 3 forrás(Vörös-kõ,Imó-kõ,Fekete-len) túrát bringával és nevezetesen akkor is eléggé dög(lött) volt a levegõ ott.

Tegnap késõ d.u. dobtam 1 Völgyfõ-ház oda-visszát vízhozatalilag.Találkoztam Zsérc fölött 2 montissal(1 hölgy&1 férfiú).A hím mintha Merkaptos gatyában lett volna?!
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Sly!
Vöröskõi forráshoz terveztetek kimenni?Mert oda már én is tervezem.Imõ-kõnél nem volt dögszag?:)
Egyeb ambörökkel mi van itt?Józsi!Mégsem jöttél föl Hutára!Benned még bíztam!;)Kis tekerés volt szombat délután is Huta környékén,bár tényleg kicsi!Vasárnap viszont jó kis terepezést hoztunk össze le Tárkányig.Raktam képeket Túrák M.o-on topikba múlt 7végérõl.
Ma dobtam 1 regeneráló tekerést Kövesd-Bogács-Noszvaj vonalon.Kicsit átmozgattam cuccaimat,mert múlt 7vége óta nem tekertem,de kocogás sem volt.csak állás melóban...27.3-as átlag jött össze,idõ f.sza volt,hangulatom is,bár terepen még jobb lett volna!
Savanya!
Nem leszünk már melóban szomszédok,visszaköltöztünk a régi telephelyünkre a Külsõsor utcára!Angolt nyomod?

hámámélettvóna dögszag? nem vót. vöröskõt akartunk nézni, az asszonynak nem volt kilométerhiánya, a behajtani tilost meg komolyan vettem, így inkább tamás kútjánál letettük a járgányt, aztán onnan elsétáltunk Imóhoz. csodaszép volt, brutál vízhozammal, meg sok turistával. ja, hát mi is azok voltunk... :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
novaz, akkor megy az egész kereskedés, v. csak a szervíz?
Ja, angol megy, heti 3x. kicsit szétszedi a szabad/munkaidõmet (is) de faszányos.

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts

Sly!
Vöröskõi forráshoz terveztetek kimenni?Mert oda már én is tervezem.Imõ-kõnél nem volt dögszag?:)
Egyeb ambörökkel mi van itt?Józsi!Mégsem jöttél föl Hutára!Benned még bíztam!;)Kis tekerés volt szombat délután is Huta környékén,bár tényleg kicsi!Vasárnap viszont jó kis terepezést hoztunk össze le Tárkányig.Raktam képeket Túrák M.o-on topikba múlt 7végérõl.
Ma dobtam 1 regeneráló tekerést Kövesd-Bogács-Noszvaj vonalon.Kicsit átmozgattam cuccaimat,mert múlt 7vége óta nem tekertem,de kocogás sem volt.csak állás melóban...27.3-as átlag jött össze,idõ f.sza volt,hangulatom is,bár terepen még jobb lett volna!
Savanya!
Nem leszünk már melóban szomszédok,visszaköltöztünk a régi telephelyünkre a Külsõsor utcára!Angolt nyomod?

Szombaton mosógép szervíz volt porondon, vasárnap meg pocsék idõ lévén inkább karbantarottam. :-(
Egyszer majdcsak kijutok BMFT-re vmikor.
Én is tegnap kihasználtam, hogy nem esik az esõ pár órát, és feltekertem Bányahegyi elág-ig, majd mire visszaértem Egerbe rájöttem hogy még mindig nem esik :-), ezért nyomtam egy Szólát-Szalók-K2 kört levezetésnek. Jól esett. Bár reggel kénytelen voltam belátni hogy ennyi csapadék után jó dbig nem lesz terep, ezért gyorsba feldobtam egy slickket.
Szóláti parton eresztve szembe egy montis, utána kapcsoltam hogy Kristóf volt.
Holnap lehet mi is nyomulunk gyalogosba a karsztokhoz.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Sly!
Savanya!
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

hát, a behajtani tilost én nem vettem észre. Varróház elõtt átmész a vasúti átjárón, s gang.

akkor nekem sem kellett volna ennyire figyelni :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
hát, a behajtani tilost én nem vettem észre. Varróház elõtt átmész a vasúti átjárón, s gang.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

voltam fenn vasnap du kocsival vöröskõnél /stimeczig, onnan gyereknyakbagyalog/

hogy lehet kocsival elmenni a Stimetczig? én a Varróháztól próbáltam múlt szombaton, de marha nagy sár meg egy behajtani tilos fogadott. ezért inkább Imót néztük meg...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
voltam fenn vasnap du kocsival vöröskõnél /stimeczig, onnan gyereknyakbagyalog/

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts

Répáshuta,Ady Endre u.1/A a cím.A lilafüredi o.útról 2 utcán lehet Hutára bemenni,a bal oldali,meredekebb lejtésû pont oda visz.Egy keresztezõdésben van a kéró,fa kerítéssel,jobb oldalon.

Okés, kösz meglelem (egyszer már voltunk bent a faluba vmi tt-n)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Egy pontos címet azért dobhatnál, mert foggalmam sincs hova kell menni.

Ady út 1 a célállomás

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_