Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Eger & Bükk

- - - - -

• Please log in to reply
2820 replies to this topic

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Én viszont összekentem magam tegnap,meg eléggé el is fáradtam combilag.Küzdöttem néhány igen sáros emelkedõvel::)
Íme néhány kép:
https://picasaweb.go...147366188063378
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Aszfaltozós hátsóagyát nekem is meg kell nézni, mert nem a legjobban gördül :S

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Nem kented össze magad???Ejnye!:P
Holnap én is kimegyek Vöröskõi forráshoz,valamilyen útvonalon...mégis csak terepezés lesz!
Aszfaltozós gép is +javult,2 golyót +harapta a ló:D
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Raktam ma egy Ördögkör Vöröskõ forrás etapot. Nagyon jó volt, nem vészesen saras, alig ketem össze magam. :) JÓl rakható. Vöröskõnél kismillió túrista, lefelé kerülgettem õket, volt akire a szívbajt hoztam, pedig szóltam jó elõre. :)
A forrás kb 1.5 m.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Én is dobni akarok vmi aszfaltosat,de kb.11-tõl d.u. 3-ig érnék rá!
Tegnap is összejött egy 73-as,reggel kis felnémeti kitérõvel,d.u. Oldal-völgy,V.f.h,Zsérc,Bogács,Noszvaj tengelyen.Ja,hátsó agy környékén vmi megadta magát,mert rohadtul kattog,ha gurulok,akkor is.Ma még +nézem...Azt holnapot melássuk!
Magellan-os

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts

Az biztos,hogy nem 1 40 kilós CC-s ;) Nekem az Octalinkrõl Hollowtech 2-re váltáskor is gatyanedvesedés volt!:D

Hétvégén Mátrabérc TT...Alakul már az idõjárás is,talaj is.Jövõ héten sz'tem támadok terepen bringával,de már lehet,h' 7végén is vmit.

Én vasárnapra tervezek vmi tartalmasat, de sztem terep még ugrik, mivel ma is esett nem keves.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts

Háddeviszont millyenmerev má! A négyszögvas meg majd jól hajladozik alattad millimétereket-e! :D

Az biztos,hogy nem 1 40 kilós CC-s ;) Nekem az Octalinkrõl Hollowtech 2-re váltáskor is gatyanedvesedés volt!:D

Hétvégén Mátrabérc TT...Alakul már az idõjárás is,talaj is.Jövõ héten sz'tem támadok terepen bringával,de már lehet,h' 7végén is vmit.
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Lali a csodaszer neve: Liquid Chlorophil :) magyarosan lucernalé kivonat :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

egy év+ egy tél használat megölte a Truva graviti leugrok a kurvaégbõl is csapágyat...munkábajárásilag.

Háddeviszont millyenmerev má! A négyszögvas meg majd jól hajladozik alattad millimétereket-e! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
"Meg vsaárnap reggel be is lugosítottam picit" Há mive' má?

Nyihhh!Lányos apuka leszek,ha jól mennek a dolgok.:)

Savanya!Középrészbe nem próbáltál csapágyat cserélni?Vagy macera?Nekem-lekopogom-jool bírja a shimánó ellix!Bár az is iga,hogy télen nem gyûröm a nagy retyóban...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
mult7en én is lesavasodtam kicsit
mondjuk, másnap reggel feltöröltem :-P
pepesek:
feleségnek munka kellene, ha vmi 5let feltolakszik, ne legyetek restek jelezni.
adminisztrált,utazási irodázott, pénzt váltott, titkárnõsködött eddig egy mûszaki menágernek anno, vakon gépel, jól beszél angolul.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
a térdemnek a szombati bogács - noszvaj etap nem tetszett. A legnagyobb probléma hogy ezen a bringán totál másak a fogszámok, s nem találom még a megfelelõ áttételt hegymenetben. Majd helyrejön. Megtigristapaszolom! :D

Savasodás az vasárnap nem volt, azt letudtam szombaton :) Akkor az elektrolit hiánynak tudnám be. Meg vsaárnap reggel be is lugosítottam picit :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
azmijjenmá':

vettem egy 96-os, STX-RC hmû (5-ös kiosztású csillag!!) középsõ tányért nulla kilométerrel mostéppe' munkásra! bótbó! gyáricsomagolással, 2 ezerért...
vissza kell térnem a négyszögtengelyhez, egy év+ egy tél használat megölte a Truva graviti leugrok a kurvaégbõl is csapágyat...munkábajárásilag.
faszom akar minden évben csapágxakkal baszkódni
ujjazza meg magát minden köcsög getzi parasztvakító szabvány!

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
"térdem megmakacsolta magát :("
Bringázásból kifolyólag fáj?Kenegesd vmivel,maszírozd,esetleg jegeld is.Lehet,hogy túlerõltetted!Bringázáskor meg inkább PÖRGESS(ELSÕ FÉL ÓRÁT MINDIG!!!-hacsak nem melegítesz be valamilyen módon elõtte) és kerüld a keményebb emelkedõket v. ha fáj válts könnyebb fokozatba!
Katonaságnál anno volt egy esésem(kb.február elején),és a térdemben volt egy roppanó hang,alám gyûrõdött a lábam.2 hétig mozdítani sem bírtam térdbõl és leszerelés után is beletelt vagy 2-3 hónapba,mire már nem éreztem a sérülést.Bringázni csak óvatosan kezdtem vele.

Savasodás val'szeg az edzettség kérdése,vagy rossz légzés(bár annak kisebb az esélye).Próbálj lehetõleg síkon sokat vagy kisebb emelkedõkre menni.Télen mennyiségi,állóképességi(bár már nem tél van,tudom),tél vége felé pedig minõségi kerékpározást érdemes ûzni:hegyre kell menni minél többet,azzal jön meg az erõ!Plussz néha kis intervall edzések!Igazság szerint pulzusmérõvel és különbözõ zónákban kellene nyomatni,mindent a maga idejében.Már ha valaki vér komolyan a akar edzeni!De lehet zónák és pulzusmérõ nélkül is fejlõdni.Viszont fõ a fokozatosság!Jobbulást Piszta!

Nem vagyok edzõ,csak egy lelkes bringás!:)Régen papír Bikkmakkban voltak edzés rovatok,sok jó dolog volt benne!
Magellan-os

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts
Na ja jó volt.
Ahhoz képest hogy az üvegszilánk átment a betonkemény Kendán, végott 3-4 mm lyukat a belsõn, egész jól tartotta magát.
Ma reggel én is éreztem a fáradságot, de jól esett :-)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
kemények vagytok, nekem elég volt a megyehatár is, térdem megmakacsolta magát :(

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Tegnapi tekercs naon joleso volt!Kellemesen elfaradtam:) Banyahegytol Zsido-retig azert nem gyenge utviszonyok voltak:8-10 centi ho,nehol 40-50 is,legtobbszor a kereknyomban haladtunk,de ha tul mely volt,jott a tolas,mert leert a pedal.Nyovalyuban meg folyt a retyo:D Utana viszont jol lehetett veretni lefele Szalajka-volgyig!
Jozsi beszedett egy defektet is,de rafujassal beertunk Egerbe.Kibirta a 4 barral...
Meg kis kertimunka is belefert otthon a delutanba/estebe.Perfect day!
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Ment minden,csak az üres épület maradt ott!Személy szerint nekem majd mindegy,csak munka legyen!Bár a körülmények csippet spártaiak most ahhoz a "hotelhez" képest!:)

Sly!
Imókõ-forrásnál állítólag már elõfordult,hogy tavasszal a korábban betévedt és eltévedt vaddisznó malac tetemét dobta ki a víz!:D Kb. 4 éve egy nyáron csináltunk egy 3 forrás(Vörös-kõ,Imó-kõ,Fekete-len) túrát bringával és nevezetesen akkor is eléggé dög(lött) volt a levegõ ott.

Tegnap késõ d.u. dobtam 1 Völgyfõ-ház oda-visszát vízhozatalilag.Találkoztam Zsérc fölött 2 montissal(1 hölgy&1 férfiú).A hím mintha Merkaptos gatyában lett volna?!

õõ, akkor talán legközelebb nem iszok belõle... :)

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts
Viktor:
Küldtem voltna itt egy pü-t,de teli a po-d.
Ezért beírtam fészre.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Józsi elõttem haladt vagy 2-300 méterrel.