Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Lassúsági verseny lesz, látom. :D

Dehogyis, csak elõre igazoljuk önmagunkat, aztán ha mégsem leszünk utolsók, majd jó nagy lesz a pofánk :D

Charon, jóbol is megárt a sok, hátmég a talajlazításból. Szóval csak módjával.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kezdj hozzászokni. Esni nem fog, most csak a talajlazítást végzem, hogy jobban tapadjanak a gumik.

(I'm only happy when it rains - Garbage)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na de most aztán gyorsan kergesse szét valaki a felhõket, mert nem szeretném õket látni magam felett! ;)
Charon, nem akarsz intézkedni?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Lassúsági verseny lesz, látom. :D De jó lesz, tetszeni fog mindenkinek, remélem.

Charon - amikor éjjelig melózom, nem tudok hazaBKVzni, muszáj tekerni - ez van, sajna. Meg jót is tesz a lelkemnek, ha szétcsapom magam egy szétszekált nap után.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Hát igen, a gödöllõi túrán az uccsó hely mégiscsak az enyém lesz

Hát ezt felejtsd el....... :D

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Hát igen, a gödöllõi túrán az uccsó hely mégiscsak az enyém lesz, szombaton ugyanis én is ott leszek a Mátrában. :) Ja és a sikondai esésem óta még valahogy nem kívánkoztam nyeregbe.

Bunyó lesz :D

Lao-Ce

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Eh, micsoda sírás hegyek vannak itt. Ez valami szeánsz az úthoz? :D
Se sírjatok, örüljetek, hogy menni tudtok, nekem már a gyalogtúrának is úgy néz ki lõttek.. :(

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hát igen, a gödöllõi túrán az uccsó hely mégiscsak az enyém lesz, szombaton ugyanis én is ott leszek a Mátrában. :) Ja és a sikondai esésem óta még valahogy nem kívánkoztam nyeregbe.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
a holnapi túrára akkor senki nem jönne vonattal??

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Aggódni nem kell: a társaság fele már elõzõ napon jól kitúrázza magát a Mátrában, úgyhogy kissé megcsappant erõkkel érkezik meg a Dombságba. :D

Téged ismerve azért nem féltelek :D

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

szombaton szintén szétcsapatom magam,

Ú baz, úgy meg fogunk verni, hogy fel sem fogsz tudni ülni a bringára egy hétig. Feltöltött képPihend már ki magad és gyógyulj meg!!! Nem halsz bele, ha kihagysz legalább egy napot tekerés nélkül. Feltöltött kép

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Boldog névnapot minden Orsinak! :)
When the day is through, all I want to do is slow down...

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
úristen, nem is merek belegondolni, milyen agresszívállat imidzsem van Nati fejében... maximálisan pacifista vagyok! :)

Nati: sikerült valakivel felvenni a kapcsolatot a Barakánál? majd vasárnap beszélünk!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Kezdem sajnálni, hogy gyalogtúrázni megyek vasárnap. A végén még bírtam volan veletek az iramot és végre megismertem volna egy jó utat arrafele.. Nna, meg titeket is.. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én meg olyan beteg vagyok hogy csak na, meg szombaton szintén szétcsapatom magam, szóval lite-os tempó lesz.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Csak hogy tisztában legyetek az erõviszonyokkal: 1 hónapja nem bringáztam, sem nem futottam, sem nem úsztam, csak tespedtem és híztam (amire büszke ugyan nem vagyok.......)

Aggódni nem kell: a társaság fele már elõzõ napon jól kitúrázza magát a Mátrában, úgyhogy kissé megcsappant erõkkel érkezik meg a Dombságba. :D

ha nem lesz kula idõ, akkor lehet én is Veletek tartok vasárnap.

Akkor mégse fogunk megpusztulni, mert Kex majd jól lebunyózza Mellon hadseregét, meg a madárinfluenza virusokat!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás

Igazi csapatépítõ tréning, Dawn, mit is tanulsz? Ja, te kémista vagy, bassz, abba is beledöglenék, na, nekem már mindegy.

Bizony:) Kémia minden mennyiségben.....

Ja, amúgy a munkahelyen egyszer jártam újraélesztési tanfolyamra. Ha valami gond van, csak szóljatok. Egyszer úgyis ki kéne próbálni a tudásomat...;)Feltöltött kép

:love:

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Háááát, ez egy qrva jó túra lesz je je je je :D

Ugye! Szerintem is xarul hangzik.... :D :D Már látom magam elõtt amint Dante hülye rekettyései által szétszaggatott BMFTés mezben, egy szakédékba zuhanva, és a sárba ragadva cukrászdáért könyörgök..... De legalább a hangulat jó lesz!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Háááát, ez egy qrva jó túra lesz je je je je :D :D :D

Igazi csapatépítõ tréning, Dawn, mit is tanulsz? Ja, te kémista vagy, bassz, abba is beledöglenék, na, nekem már mindegy.

Lao-Ce

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
ha nem lesz kula idõ, akkor lehet én is Veletek tartok vasárnap.

Mellon, külgyed hegesztõszemcsibe, legalább lesz kihívás ;) Norbival, meg haverokkal már szövögetjük a síelõs terveket, amint lehull a fehér cucc, egy-két naposakat muszály menni.
Polarisról: olcsó, kényelmetlen, személytelen kicsit. tipikus tömegturizmus - böe.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel