Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Trifo: HATALMAS GRATULÁCIÓ A KIS JÖVEVÉNYHEZ! :)

tegnapi para-túra képekben: http://kep.tar.hu/ta...iaim/50160156#2

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
És íme itt van a legifjabb bringás lány! Megérkezett kicsi lányunk: Johanna. Baba és mama mindketten jól vannak, pihengetik a fáradalmakat kifelé.

A számok büvöletében élök részére:
Érkezés ideje: 2005.10.21 23:55
Hossz: 56cm
Súly 3300g
fejek száma: 1
lábak száma: 2
kezek száma: 2

Szoval számszakilag renben vagyunk.

Aki inkább képet nézegetne, annak itt egy kis ízelítö:
http://href.hu/x/nig

--Trifo

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Király volt ez a túra! Köszönet Parának!
Ilyen sárosak még sosm voltunk, nagy élmény volt az biztos! :mexico:
Nyomjatok képeket!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

köszi mindenkinek, hogy eljött, és remélem legközelebb (már hóban) ugyan így jöttök :)

:ed: ;)
When the day is through, all I want to do is slow down...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:) cudar volt... de jó...
szokásos para-túra jellemzõkkel... igaz, most nem tévedtünk el, nem is bolyongtunk sötétben még az erdõben, nem esett a hó, inkább csak a köd szitált, és áztunk el rendesen... :)

fotókat feltöltöm holnap d.e.

köszi mindenkinek, hogy eljött, és remélem legközelebb (már hóban) ugyan így jöttök :)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Köszi mindenkinek a mai Para-túrt! Ez valami fenomenális volt! :D
Most megy a Kona tusolni, mert okos bicaj... ;)

CSAK A SIMA ÚT! :D
húúú de jó kedvem van még mindig...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Megjegyzem öt órakor elkezdett esni és azóta szakad. De tekerni megyünk.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
hehh. akkor 11 kistarcsai hév?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Sziasztok!

Na annak, aki holnap jön, tali 11-kor (elvileg, ugye Charon?), de ezt ne én döntsem el, részemrõl 10+ már rendben van. (tudom, a szûk keresztmetszet az, hogy fel bírok-e kelni...) Jó a Kistarcsai HÉV megálló, de mégjobb a Kerepesi, szóval oda át lehetne tenni. Annál már csak a Szilasligeti lenne jobb...de neeem, nem akarok bekavarni.

Telefonon engem (30-431-1300) vagy Charont kéretik zargatni. Hápi, Öcsike, Attisch és XVII-keresek, ti gondolom beugrotok hozzánk, egy f11-h11 körül.

Ma kinéztem egy terepes 30-as körre, (igen, észrevettem, hogy esik, neeem, tényleg nem zavarnak ilyen apróságok) s a köv tapasztalatokat mondanám - sár van, de nem nagy (simán tekerhetõ...na jó, felraktam a szilikon Michelin-eket...), igazából ha kisütne a nap se lenne sokkal kevesebb. Ebbõl az következik, hogy a semi-slick-kel beállítók sírásaira inmúnisak leszünk, tehát kéretik valami bütykösebb gummát felrakni, senki ne most próbálja ki a Flyweight 330 grammos külsõt. (értelemszerûen külsõt jó keményre fújni) De hangsúlyozom, hogy külön sárgumi (Mud Mad és társai) nem kellenek, annyira azért nem durva a helyzet. Szóval reméljük, hogy most az egyszer bejön a meteorológia, s holnap tényleg jobb idõ lesz, de ettõl függetlenül (esõveszély miatt) hozzatok több ruhát, ne dideregjetek.

Röviden ennyi,
Akkor majd remélem találkozunk
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
HÉV: Ilona telepig nem kell plusz jegy magadnak, ha van pesti bérleted... Lónak egy darab vonaljegy végig...

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

PICK-UP-POINT(Obsi, Skiri)> jó lenne, ha ki tudnátok HÉVezni gödöllõ-szabadság térig 9re, ha nagyon nem, még ma szóljatok...

8-kor az Örsön kell legyek, szerintem megoldható.... 8:10-es hév 8:52-re van ott... HÉVen még nem utaztam, kell külön hegy nekem meg a lónak is? van ott diák? ha van bérletem, akkor gondolom, csak a kiegészítõ jegyet kell kérni...
/me tapasztalatlannak érzi magát...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mai naptól üzemel az Outdoorsport Magazin honlapja. Itt többnyire infók találhatók a lapról, játékról, de van film, lesznek majd fotók és már lehet olvasni kóstolónak pár cikket az újságból. Ezentúl havonta 3 új cikk fog felkerülni. Ja és friss programajánló is van.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Alap... Persze, hogy tudok, csak addig nem tudok érdemben dönteni, hogy reggel mikor tudok felkelni, amíg nem látom, hogy mikor fexem le... KAPISE? :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Obsi: hívj bátran 9ig... de attól, hogy még iropdában vagy, holnap tudsz jönni! 8)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

PICK-UP-POINT(Obsi, Skiri)> jó lenne, ha ki tudnátok HÉVezni gödöllõ-szabadság térig 9re, ha nagyon nem, még ma szóljatok...

meddig lehet hívni ma, mert még az irodában vagyok :(

Obsi: naggggyon jó lesz Neked honap :)

Rosszmájúak meg ne értsék félre, nem úgy! (ugye???) :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Era, Paul, _Alex_, Obsidian, Skiri (úgy tudom Ti vagytok a holnapi túrázók a mátrába)

START> 10:00 MÁTRAFÜRED - BÜFÉ SOR!
ÚTVONAL> TÖBB LEHETÕSÉG VAN, ELDÖNTJÜK

_Alex_ : el fogjátok érni...
Obsi: naggggyon jó lesz Neked honap :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Para légyszi nyomj infókat, mikor kezdõdik a túra, hol!?
Mikor érünk célba!? Era felajánlotta hogy elvinnének autóval, de akkor visszafelé el kéne érnem a 20:15-ös vonatot a nyugatiban.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Para: Én mennék vonattal, mert úgy néz ki hogy egyedül megyek. Viszont miután megkérdeztem Elvirát, látom hogy nincs esélyem:mad:, úgyhogy autó.
Az útvonal ugyanaz mint a múltkor? Nem akarunk esetleg Ágasvárra felmenni?

Picasa _Alex_

emi

emi

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
köszi! :) egy álnéven fent lévõ Orsi :)))

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Para! Hely és idõ koordinátákra várunk... 24 órán belül de jó lesz nekem... :D