Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ezt nevezem.
Dante félhalott, õ lesz a csapat zombija. Világosban elöl teker majd, sötétben majd hátul rémisztgeti a népet.
Charon bácsi csontra fog fagyni, mert most is nyolc réteg ruha van rajta pedig a kollégái mind rövidujjúban ülnek mellette.
Öcsikérõl tudjuk, hogy vámpír és nem bírja a vért, mellesleg most elvileg van a bringáján fék, de ki tudja meddig tart.
Pr az erõviszonyok átrendezõdésérõl fog elõadást tartani, de csakis a szélárnyékban tolva.
Era valószínûleg kétszer is meg fogja gondolni, hogy melyik lejtõn gurul le, és melyiken nem.
Lensver csak a cukrászdára tud gondolni, Zed pedig a Naplás-tó körül loopba kerül és kifulladásig sprintel az általa ismert helyeken.
Hápi bácsi véletlenül tüsszent egyet, és rágyújtjuk a bozótos, mert félünk a madárinfluenzától.
A többiek meg egyszerûen csak elakadnak a sárban, és eltévednek a több négyzetkilcsis õsdzsungelben a birodalmi rohamosztagosok elõl menekülvén, akiket Mellon vezet a nyomunkra, mert villogtatja az orvosi lézerrel mûködõ kardját.Feltöltött kép
Tulajdonképpen Dawn lesz az egyetlen túlélõ, mert õ éppen a szigorlatára tanul otthon. Feltöltött kép

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás

Na jó, majd rendezünk egy bicikli szépség versenyt... ott hátul.... :wallbange

KisÖcsike

Igaz, én most nem megyek, de azért a szépségversenyre benevezném Ubult. Ugye õ is dobogós lenne?;)

:love:

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Csak hogy tisztában legyetek az erõviszonyokkal: 1 hónapja nem bringáztam, sem nem futottam, sem nem úsztam, csak tespedtem és híztam (amire büszke ugyan nem vagyok.......). Tripla Stipistopi Öcsi szélárnyéka

6.3 Km/h sebességnél milyen szélárnyékról beszélsz Te??? :mybad: Max olyan hagyományos árnyék!! 2 hete nem ültem bringán, elõtte se nagyon.... Nem baj PR, majd akkor hátul eldumálgatunk az élet dolgairól, meg majd jól kibeszéljük az elõl reohangsázó többieket! :)

Naaaaaaaaa, ez azért durva, az enyémet még nem is láttad (csak képen, de az nem ér)

Kell a baaaaj??? Az ényém ráadásul kapott jó pár új dolgot (pl fékbetét :D ), és most még szebb lett! Szóval esélyed nincs! Na jó, majd rendezünk egy bicikli szépség versenyt... ott hátul.... :wallbange

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Héééé! Nem veheted el tõlem a csapathátráltatós szerepkört!!! Az az én rezortom! :D
KisÖcsike

Csak hogy tisztában legyetek az erõviszonyokkal: 1 hónapja nem bringáztam, sem nem futottam, sem nem úsztam, csak tespedtem és híztam (amire büszke ugyan nem vagyok.......). Tripla Stipistopi Öcsi szélárnyéka

De azért a legszebb biciklim nekem van... :bananadan

Naaaaaaaaa, ez azért durva, az enyémet még nem is láttad (csak képen, de az nem ér)

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Sziasztok!

Szombaton sajnos nem tudunk menni a Mátrába, de a vasárnapi kirándulásra benevezünk mi is :-)

Egyébként a téli túrák tök jók, bár ilyen többnapos bivakolós túrára valószínüleg nem megyünk. Viszont már itt a börzsönyben is remek túrákat lehet tenni, ha lesz egy jó adag friss porhó. Szlovákiába inkább síelni megyünk, ha megyünk. Bár a sítúrázást is szívesen kipróbálnám egyszer.

A síszezon is közeledik, a múltkor láttam, hogy Bruce még a nyáron írt errõl, bocs, akkor nem láttam. Gazdaságos síelõk figyelmébe ajánlom a polaris sí oldalt, itt elég olcsó utak vannak, bár a választék nem túl nagy. Januárban velük voltunk Brianconban, a buszutat túl kell élni, de különben korrekt volt, leszámítva, hogy nem volt elég hó (de errõl nem õk tehetnek). Ebbõl egyelõre a Márc 15.ei héten a Mont Blanc régió lenne a nyerõ nálunk, szállás utazás síbérlet utazásszervezés együtt 67e.
Az egyetlen probléma, hogy nálam most egy kis lézeres szemfarigcsálás következik, ami után fél évig védeni kell a szememet az UV fénytõl, így nem javasolták a síelést ebben a szezonban. De ezt majd még megbeszélem velük, hogy végig síszemüvegben ez miért porbléma.

Mátrásoknak jó utat szmbatra!
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Bruce: Én nem tudom, merjek-e vállalkozni. A térdem elég fájós. Egy napra 20 km-nél nem vállalnék többet.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Amúgy te hótalpaltál már? vagy a képen ti vagytok? ha igen, merre?

Igen, nekem van saját. Párszor megszívtam már a derékig érõ havat, azért vettem. A kép a Rax platón készült egyébként, ott nagyon sok hó meg szokott állni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
@Dante: igen-igen... az Alacsony-Tátrában meg még a sítúra is jó dolog! (bár még nem próbáltam, de jó lenne...)
Amúgy te hótalpaltál már? vagy a képen ti vagytok? ha igen, merre?

@Orsiék felírva :-)

@Lens: Úgy gondoltam, hogy péntek munka után indulás, Lillafüredre kibuszozás, onnan fel a Vesszõs-völgyben Létrástetõhöz (valószínüleg sötétben, de ez nem gond..), az estét a barlangászház melletti esõbeállóban vagy miben töltenénk.. (vagy Para... beszélnél Matyiékkal, hogy esetleg a házban..?) -- mondjuk nekem az a beton izé is jó, onnan jobban hallani az éjszaklai erdõt, az állatok mozgását, járkálását, és lehet tippelni, hogy közeleg vagy távolodik :-)) (tavaly egyedül aludtam ott kint, aztán néha megijedtem :D).
Másnap pedig Jávorkút meg Bánkút (és/vagy Nagymezõ) érintésével a Tar-kõ melletti barlangban alvás, szállásfoglalás érkezési sorrendben :-}
Harmadnap (ez val.szeg vasárnap) Egerbe elgyaloglás, ha nagyon gyalogolhatnéka van még a társaságnak, akkor a Nagy-Egeden át.
Sietõsség esetén pedig Felsõtárkányból busszal, stoppal, komppal, ami jön :-)

Összefoglalva: 3nap/2éj -- a tervezett. De ha minden igaz, nekem vizsgaidõszakom lesz akkoriban, szóval én tovább is ráérek :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás

Pixel: Tegnap este 9 körül láttalak a kerékpár úton és akkor nyilalt az agyamba: Ó, a teleholdas tekerés! Na, errõl lemaradtam. :(

Lenne egy ikertesóm? Fél 9kor úgy aludtam el, mintha fejbelőttek volna, szóval én biztos nem voltam :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Burce, hány naposra terveznéd? Alvás akkor barlangban, igaz? Kell elõre foglalni a szállást?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

@thommey: írtad korábban, hogy inkább a Tátrába mennétek télen - hegyetmászni. De... télen, amikor ott méteres hó van, akkor merre mennétek?

Amúgy megfogant a fejemben egy Alacsony-Tátra téli gerinctúra :-) Lenne kedve vkinek még hozzá? ..mert ezt, szemben a bükki túrával, egyedül azért nem vállalnám :-P

Na és akkor Bükk Reloaded: Edvencsörz sztárt hír II. (gyalogtúra)
Helyszín: Bükk :-) Várhatóan Miskolc-Eger, 2 éjszakával, szállás hotel*****;-), idõpont vmikor dec-jan (esetleg febr eleje).
Persze minden része módosítható a részvevõk igényeinek megfelelõen :-)
Szükséges holmi: fotógép:-), hálózsák (ha nem nagyon meleg, akkor kettõ), kalandszellem, némi meleg holmi meg hát izsák :-)

További részletek itt és/vagy a gyaloghintós topicban!

szerintem minket is érdekelne a második forduló, de inkább február felé :)

:love1:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Jajj, ezektõl a sima ügyektõl szokott kiugrani a szívem az aggodalomtól. :)
Most akkor nem tudom igazán, hogy menjek-e én is hátráltatni a csapatot...

Annyira lassú leszek, amennyire csak lehet - a lépem akkora mint egy ház (E.B. vírus vagy mi a fene), nem lehet túlerõltetnem, esnem meg egyáltalán nem szabad. Szóval nó para.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

@thommey: írtad korábban, hogy inkább a Tátrába mennétek télen - hegyetmászni. De... télen, amikor ott méteres hó van, akkor merre mennétek?

Amúgy megfogant a fejemben egy Alacsony-Tátra téli gerinctúra :-) Lenne kedve vkinek még hozzá? ..mert ezt, szemben a bükki túrával, egyedül azért nem vállalnám :-P

Egyrész ott már novemberben méteres hó van, másrészt 600 HUF/nap pénzért lehet hótalpat bérelni (itthon), ajánlom figyelmedbe, nagy poén, amikor te kipihenten sétálsz, míg melletted valaki derékig gázol a hóban. De ha van rá kereted (~20K HUF), s gyakran túrázol nagy hóban, megéri venni egyet.

Itt pl 5-6 méteres hó van a sziklák között: http://heartofwinter...k/snowshoes.jpg

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

burcebébi: lehet h megfûzöm Gyét és elmegyünk

Jesszokédollár:-)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
burcebébi: lehet h megfûzöm Gyét és elmegyünk

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
szombat.mátra.túra
start
if jönne vki vonattal=nem
then startpont=MÁTRAFÜRED
else GYÖNGYÖS PU
end

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Na és akkor Bükk Reloaded: Edvencsörz sztárt hír II. (gyalogtúra)
Helyszín: Bükk :-) Várhatóan Miskolc-Eger, 2 éjszakával, szállás hotel*****;-), idõpont vmikor dec-jan (esetleg febr eleje).
Persze minden része módosítható a részvevõk igényeinek megfelelõen :-)
Szükséges holmi: fotógép:-), hálózsák (ha nem nagyon meleg, akkor kettõ), kalandszellem, némi meleg holmi meg hát izsák :-)

További részletek itt és/vagy a gyaloghintós topicban!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Trek - fék nélkül - mert megérdemled! :D

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Jajj, ezektõl a sima ügyektõl szokott kiugrani a szívem az aggodalomtól. :)
Most akkor nem tudom igazán, hogy menjek-e én is hátráltatni a csapatot...

Héééé! Nem veheted el tõlem a csapathátráltatós szerepkört!!! Az az én rezortom! :D Szóval mivel én is jövök (=cukrászda, vagy sörözõ lesz) akkor úgy is én zárom a sort, így bárki nekivághat, én úgy is mögötte leszek! De azért a legszebb biciklim nekem van... :bananadan

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Akkor lehet, hogy én csatlakoznék hozzátok,bár ezt egész pontosan csak késõbb (mondjuk holnap) tudom megmondani.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.