Akkor a két lánc már mehet is a kukába...ha jót akarsz...Most ott állnak agyagosan a szobában.
Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Írta 2005. október 24. - 12:33

Írta 2005. október 24. - 12:31

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

vendég_Charon_*
Írta 2005. október 24. - 12:29

Az esés-kelés is vicces volt. Hápi többet ült a sárban, mint a bringán. Pite állandóan csak futott fel az emelkedõkön.... Dante meg elkapart.
Írta 2005. október 24. - 12:24

Nagyon örültem, hogy megismerhettem a XVII. ker. lelkes fórumosait is! Tök jó társaság.

Lensver: Paul szombat este csiriviri bicikliket varázsolt azokból a sárgolyókból. És másnap ugyanolyanok lettek, mint elõzõ nap. Szegényeket este már nem volt erõnk letisztogatni. Most ott állnak agyagosan a szobában.
De mégis megérte, mert nagyon jó hangulatú túra kerekedett abból a 60 km-bõl.
Írta 2005. október 24. - 11:37

senki másnak nem kellett kereket pucolni, csak a szokásos spd cipõ és pedál eltömõdés volt, az is csak annak aki valahol tolta. :-P
Nekem sem a kerék, hanem az a fránya v-fék szedte be a sarat. Errõl beszélek...: http://kep.tar.hu/ki...0207/17051697#2
Hehh, legalább az spd probléma nem érintett.

Írta 2005. október 24. - 11:30

Para: isteni volt a túra, köszönet érte. KÉpek a mai nap folyamán felkerülnek. Nagyon-nagyon tetszett a fantasztikus köd, amely az erdõkben kavargott, és már pár méteren belül eltûntünk egymás szeme elõl. A szalamandra iszonyat édes volt.
Jó, hogy Orsi is velünk tartott, igy õ is átélhette ezt a sok-sok csodát.
Para, tök jók a fotók.
Charon, sajna vasárnap már nem volt erõm veletek menni. Ránéztem gyönyörûen letisztított cangámra és egyszerûen nem volt szívem újra összesarazni.
vendég_Charon_*
Írta 2005. október 24. - 10:38

Na hát Charon mindig szépen megkíméli magát a regényírástól...
Lassan kinövök ebbõl a bõbeszédû korszakomból. Te még javában benne vagy.

Azt azért megemlítem, hogy aszfalton hazafele be Nagytarcsába jött valami õrült, és elõzött. Átjött a mi sávunkba (szembõl) és nyomta nekik vagy 150-el, úgy, hogy ha nem megyünk le az útról, akkor elcsapja a népes társaságot.
Aki nem jött:
Az eldugulás csak Dantéra vonatkozott, senki másnak nem kellett kereket pucolni, csak a szokásos spd cipõ és pedál eltömõdés volt, az is csak annak aki valahol tolta. :-P
Egy két emelkedõn kellett csak tolni, a többi tekerhetõ volt.
Csak azt sajnálom, hogy ilyen rövidre sikerült.
Írta 2005. október 24. - 10:32

Orsnak pedig utólag boldog névnapot!

Megéreztünk valamit a tegnapi túrával kapcsolatban, a beszámolótokat olvasva nem bánom, hogy mi inkább a Pilist választottuk.

Délután mentünk aszfalton egy bõ hatvanast (Sikáros-Szentkereszt), akkorra már kandikált itt-ott a nap, gyönyörû volt az erezszínû erdõ, és felülrõl láttuk a felhõket. Én még ettõl is elfáradtam, mert 4 órán keresztül mentünk, és csak egy müzliszelet erejéig álltunk meg a réten, de nagyon-nagyon jó volt

Írta 2005. október 24. - 10:23

KeX, tõled meg bocsi, ma reggel olvasom az SMS-eset, ha jól emlékszem nem voltál, s próbáltál hívni, de mobilom sajna otthon maradt. Kicsit elszúrtuk ezt az "indulási-hely/idõ" dolgot, jobban fogunk figyelni erre legközelebb. (ezek szerint mást sem sikerült felhívni)

Írta 2005. október 24. - 10:21

A vasárnapiról készült fotók, már amíg az elem bírta itt vannak:
http://pix.bikemag.h.../kistarcsa2005/
Írta 2005. október 24. - 10:21

vendég_Charon_*
Írta 2005. október 24. - 10:09

A tegnapi túra képei pedig itt (Pr) és itt (Öcsike).
Az összefoglaló pedig:
Na én is megvagyok, intenzív bringamosás után. Szóval a Dombság a leggyalázatosabb arcát mutatta (bár délutánra már napos volt), de a vörös agyag a lehetõ legcsúszósabb és lehetõ legragaszkodóbb massza, ami csak lehet. Volt szakasz, ahol nem forgogtak a kerekek, annyira eltömõdtek - ráadásul alig lehetett kigyógyítani az agyagot a gócokból. Rendszeressé váltak a láncfelkapások, váltólehalások, esések-csúszások, szóval baromi jól szórakoztunk. A végére betettünk egy jó kis "nyomulós" lefelét, ami nagyrészt feledtette a "sérelmeket" - szóval bocsi mindenkitõl, akit bevittem a "dagonyás" szakaszokba. Én marha gyengus voltam, még asszem mindig beteg vagyok, (agyilag is - a szerk.) ráadásul a hátsóagyam is meghótt, bár AZ éppenséggel talán még gyógyítható.
Öcsike, sokatmondók a képeid, hogy minden második képen valaki éppen szerel valamit. Bár a blokkolt kerekû NRS-t sehol nem találom. (Azóta megvan - a szerk.)
Táv nem volt vészes, egy 60-as lehetett, vagy még annyi se. Szint mondjuk volt benne...(Gyertyános, Szár-hegy, Bolnoka, Bolnoka-2, Küdõi gerinc, hullámvasutazás, Kálvária, Bajtemetés - bõ 1000-es biztosan megvolt)
Írta 2005. október 24. - 09:54

Nagyon jók a szalamandrás meg a ködös képek!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2005. október 23. - 23:03

Alex: a javított Para-link: http://kep.tar.hu/pa...50160156?o=60#2
Írta 2005. október 23. - 22:59

Kala: ez a "nagyobb a jobb" dolog csak egy határig müködik. Pl mit szólnál, ha neked kellene megszülni egy ötkilós gyereket? (az egyéb akadályoktól tekintsünk most el).
Don: akkor most a kft társtulajdonosa a feleséged, vagy a bringád?

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2005. október 23. - 22:31

A geometriája a fentiek szerint rendben van és a grammmániások is Lfogad6ónak tartják:) (bár úgy tudtam,kisgyerekbõl a nehezebb a yobb:D )
Írta 2005. október 23. - 22:18

Írta 2005. október 23. - 21:07

Jó egészséget a babának és a mamának egyaránt!
Neked meg nagy gratula és kitartás!! :-)))
Orsi!
Neked meg utólag is boldogot!! :-))
Sajna csak read only-ban voltam, mert nálam is változtak a felállások.
Mármint Kedvesemmel alapítottunk egy Kft.-t, ennek a dolgai és az elõzményei illetve a további lépések nagyon lekötöttek. mellette még a sok más is, szóval bocsi a késésért.
Január elején úgy néz ki, hogy új autó érkezik a Kft.-be, illetve az öcsém mint alkalmazott szintén a céget erõsíti majd.
Remélem, több idõ marad a bringázásra és a közös túrákra.
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Írta 2005. október 23. - 20:49

Nagyon nagy gratula a csöpséghez (bár nem is olyan piciny 56 cm-vel

Thy&Ors

Obsi: köszi szépen

:love1:
Írta 2005. október 23. - 20:48

Para: Jó ez a link?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_