Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Most ott állnak agyagosan a szobában.

Akkor a két lánc már mehet is a kukába...ha jót akarsz...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hápiban az a legdurvább, hogy végigneveti az összes esését! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Volt csúszka egy-két helyen az igaz. De ettõl lett szép az egész.
Az esés-kelés is vicces volt. Hápi többet ült a sárban, mint a bringán. Pite állandóan csak futott fel az emelkedõkön.... Dante meg elkapart.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Charon a végig tekerhetõ azért elég nagyvonalú kijelentés, mert ahol a CM-esek jártak, ott inkább toltam a lefeléken is és azok az emelkedõk is rázósak voltak, ahol nem lehetett az ösvényre lépni, mert azonnal orra estünk. :)
Nagyon örültem, hogy megismerhettem a XVII. ker. lelkes fórumosait is! Tök jó társaság. :)

Lensver: Paul szombat este csiriviri bicikliket varázsolt azokból a sárgolyókból. És másnap ugyanolyanok lettek, mint elõzõ nap. Szegényeket este már nem volt erõnk letisztogatni. Most ott állnak agyagosan a szobában.
De mégis megérte, mert nagyon jó hangulatú túra kerekedett abból a 60 km-bõl.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

senki másnak nem kellett kereket pucolni, csak a szokásos spd cipõ és pedál eltömõdés volt, az is csak annak aki valahol tolta. :-P

Nekem sem a kerék, hanem az a fránya v-fék szedte be a sarat. Errõl beszélek...: http://kep.tar.hu/ki...0207/17051697#2

Hehh, legalább az spd probléma nem érintett. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Trifó és Jenõ: gratulálok a csöppséghez! Õ az elsõ topikos gyerek. :)

Para: isteni volt a túra, köszönet érte. KÉpek a mai nap folyamán felkerülnek. Nagyon-nagyon tetszett a fantasztikus köd, amely az erdõkben kavargott, és már pár méteren belül eltûntünk egymás szeme elõl. A szalamandra iszonyat édes volt.
Jó, hogy Orsi is velünk tartott, igy õ is átélhette ezt a sok-sok csodát.
Para, tök jók a fotók.

Charon, sajna vasárnap már nem volt erõm veletek menni. Ránéztem gyönyörûen letisztított cangámra és egyszerûen nem volt szívem újra összesarazni.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Thy: Öregedsz! Feltöltött kép

Na hát Charon mindig szépen megkíméli magát a regényírástól...:D

Lassan kinövök ebbõl a bõbeszédû korszakomból. Te még javában benne vagy. Feltöltött kép

Azt azért megemlítem, hogy aszfalton hazafele be Nagytarcsába jött valami õrült, és elõzött. Átjött a mi sávunkba (szembõl) és nyomta nekik vagy 150-el, úgy, hogy ha nem megyünk le az útról, akkor elcsapja a népes társaságot.

Aki nem jött:

Az eldugulás csak Dantéra vonatkozott, senki másnak nem kellett kereket pucolni, csak a szokásos spd cipõ és pedál eltömõdés volt, az is csak annak aki valahol tolta. :-P
Egy két emelkedõn kellett csak tolni, a többi tekerhetõ volt.
Csak azt sajnálom, hogy ilyen rövidre sikerült.

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
Mi is gratulálunk Trifóéknak, jó egészséget az egész családnak!!!:clap:

Orsnak pedig utólag boldog névnapot!:)

Megéreztünk valamit a tegnapi túrával kapcsolatban, a beszámolótokat olvasva nem bánom, hogy mi inkább a Pilist választottuk. ;)
Délután mentünk aszfalton egy bõ hatvanast (Sikáros-Szentkereszt), akkorra már kandikált itt-ott a nap, gyönyörû volt az erezszínû erdõ, és felülrõl láttuk a felhõket. Én még ettõl is elfáradtam, mert 4 órán keresztül mentünk, és csak egy müzliszelet erejéig álltunk meg a réten, de nagyon-nagyon jó volt :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na hát Charon mindig szépen megkíméli magát a regényírástól...:D

KeX, tõled meg bocsi, ma reggel olvasom az SMS-eset, ha jól emlékszem nem voltál, s próbáltál hívni, de mobilom sajna otthon maradt. Kicsit elszúrtuk ezt az "indulási-hely/idõ" dolgot, jobban fogunk figyelni erre legközelebb. (ezek szerint mást sem sikerült felhívni)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nagyon élveztem mind a két napot. Nem érdekelt, hogy szombaton felülrõl áztam, vasárnap meg alulról a sártól, de végig vigyorogtam a túrákat. Köszönet érte.

A vasárnapiról készült fotók, már amíg az elem bírta itt vannak:
http://pix.bikemag.h.../kistarcsa2005/

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát lassan a társaság felét nem is ismerem:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Trifoéknak hatalmas gratula!

A tegnapi túra képei pedig itt (Pr) és itt (Öcsike).

Az összefoglaló pedig:

Na én is megvagyok, intenzív bringamosás után. Szóval a Dombság a leggyalázatosabb arcát mutatta (bár délutánra már napos volt), de a vörös agyag a lehetõ legcsúszósabb és lehetõ legragaszkodóbb massza, ami csak lehet. Volt szakasz, ahol nem forgogtak a kerekek, annyira eltömõdtek - ráadásul alig lehetett kigyógyítani az agyagot a gócokból. Rendszeressé váltak a láncfelkapások, váltólehalások, esések-csúszások, szóval baromi jól szórakoztunk. A végére betettünk egy jó kis "nyomulós" lefelét, ami nagyrészt feledtette a "sérelmeket" - szóval bocsi mindenkitõl, akit bevittem a "dagonyás" szakaszokba. Én marha gyengus voltam, még asszem mindig beteg vagyok, (agyilag is - a szerk.) ráadásul a hátsóagyam is meghótt, bár AZ éppenséggel talán még gyógyítható.

Öcsike, sokatmondók a képeid, hogy minden második képen valaki éppen szerel valamit. Bár a blokkolt kerekû NRS-t sehol nem találom. (Azóta megvan - a szerk.)

Táv nem volt vészes, egy 60-as lehetett, vagy még annyi se. Szint mondjuk volt benne...(Gyertyános, Szár-hegy, Bolnoka, Bolnoka-2, Küdõi gerinc, hullámvasutazás, Kálvária, Bajtemetés - bõ 1000-es biztosan megvolt)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Köszi!
Nagyon jók a szalamandrás meg a ködös képek!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Éljen a bringás baba! :clap: Olyan aranyos, meg pici... :)

Alex: a javított Para-link: http://kep.tar.hu/pa...50160156?o=60#2
When the day is through, all I want to do is slow down...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Köszönjük a gratulációkat, mindhárman!

Kala: ez a "nagyobb a jobb" dolog csak egy határig müködik. Pl mit szólnál, ha neked kellene megszülni egy ötkilós gyereket? (az egyéb akadályoktól tekintsünk most el).

Don: akkor most a kft társtulajdonosa a feleséged, vagy a bringád? :)

--Trifo

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Johi aranyos 1 töpörtyû:)
A geometriája a fentiek szerint rendben van és a grammmániások is Lfogad6ónak tartják:) (bár úgy tudtam,kisgyerekbõl a nehezebb a yobb:D )

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Jenõ, Trifo gratulálok, nagy forma a kis jövevény!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Üdv az ifjú jövevénynek!!
Jó egészséget a babának és a mamának egyaránt!
Neked meg nagy gratula és kitartás!! :-)))

Orsi!
Neked meg utólag is boldogot!! :-))

Sajna csak read only-ban voltam, mert nálam is változtak a felállások.
Mármint Kedvesemmel alapítottunk egy Kft.-t, ennek a dolgai és az elõzményei illetve a további lépések nagyon lekötöttek. mellette még a sok más is, szóval bocsi a késésért.
Január elején úgy néz ki, hogy új autó érkezik a Kft.-be, illetve az öcsém mint alkalmazott szintén a céget erõsíti majd.
Remélem, több idõ marad a bringázásra és a közös túrákra.
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Jenõ&Trifo !

Nagyon nagy gratula a csöpséghez (bár nem is olyan piciny 56 cm-vel :D ), és jó egészséget kívánunk !!

Thy&Ors :)

Obsi: köszi szépen :)

:love1:

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Trifo: Mi is gratulálunk!
Para: Jó ez a link?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_