Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;-)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás

ja igen... 3ride második száma jövõhéten várható az újságosoknál... az elsõ számhoz képest tömörgyönyör... ez itt a reklám helye volt :)

A logót nem változtatjátok meg kicsit? Eddig én is meg majdnem minden barátom elsőre "Bride"-nak olvasta :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
AHOY

úgy fest hétfõ lenne, igen... és csak mennénk reggel, jönnénk este, közben mneg esnénk kellnénk... jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁde hiányzik az igazi tekerés, zúúúúzzzzzás... :,-(

na csak olvadjon és száradjon a bükk... már be jelentkeztem Matko kománál lillán... :) höhö... 2:34... lépcsõ szántás... forrás-vgy... tar-kõ... jiiiiihháááááááá... bruháháháááááá...

ja igen... 3ride második száma jövõhéten várható az újságosoknál... az elsõ számhoz képest tömörgyönyör... ez itt a reklám helye volt :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Olyanom nincs még, majd megnézem.
Para: Akkor hétfõn lenne tekerés? Egynapos, pontosan hol?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Erának egy ilyet, ezt neki tervezték: http://img.tar.hu/en.../11099237.jpg#3

ha megnézed a Biker prospektusát Erának nyerget is terveztek. :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Én is Boldog Nõcinapot kívánok minden hölgyeménynek, legyen akár bringás, akár traktoros! :sloneczni
Ausztria, Kenguruk földje!

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Hétvége: ha valaki csatalkozna, szóljon, és szervezzük össze a mátrai havazást...

Én benne lennék egy hétfõi tekerésben!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ezt akartad: Feltöltött képÉn meg küldök egy ASCII rózsát:

@-,---'--------

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Kedves bringás hölgyek,jobb késõn mint soha: :flowers:

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Hölgyeknek Én is csak megkésve, de egy hatalmas cuppanóssal így virtuálisan köszöntenék Nõnapot! :-*

Hétvége: ha valaki csatalkozna, szóljon, és szervezzük össze a mátrai havazást...

péef voltam

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Akkor sok össztelós bringát kívánok a hölgyeknek így utólag! Feltöltött kép
Erának egy ilyet, ezt neki tervezték: http://img.tar.hu/en.../11099237.jpg#3

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

A nõknek meg én is kívánok minden szépet, de õk mindig szépek, tehát nem kéne csak erre az egy napra... meg egy tett többet ér minden szónál. (de a szó is tett, nem? mind1).
Én

Mit nekünk virág, csoki és krémek? Ha valami értelmeset akartok kivánni nekünk, akkor jó kis össztelós bringákat kivánjatok, elvégre bringás lányok vagyunk és nem vágyunk kisebb dolgokra.
Egyébként köszi a jókivánságokat nektek. :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Akkor hát adatok a grammániában:D
Persze nem véglegesek, mert lesz még mibõl faragni.
Üdv:thy

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Nagyon Sok Boldog Nõnapot Minden Bringás Lánynak, :balloon:& Sok Boldog Névnapot A Zoltánoknak. :mmraise:

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Kahlesz bn, csajok bn! Bruce, ha mindenigaz Nati tud nekem szerványolni egyet, úgyhogy nem akarom tõled lenyúlni, azért thx a felajánlást!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Kex: nekem van egy novemberi ótdorom, ha gondolod nekedadom, kívülrõl tudom már az egészet :-)

Nati: szeretnék rendelni ilyen újságot, de nincs rendelõszelvényem, illetve nekem snóbordos videóra sincs szükségem, szóval ez 2 kérdés volt egyben (azaz egymás után), de a lényeg, hogy nem tudod, hogy mikor lesz még vmi ilyen akció, illetve azt nem tudod megmondani, hogy vhogy emailben nem rendezhetõ ez a megrendelés? (persze nem zip-ben küldeném a pénzt... (rar) :-) hihi.)

A specek meg nem csúnyák, ez nem vitás. Tomi, az adatokat továbbra sem lelem :P (pedig óránként nézem, néha még sûrûbben, valamint éjszakánként is fel-fel kelek, álmatlanul alszom)

A nõknek meg én is kívánok minden szépet, de õk mindig szépek, tehát nem kéne csak erre az egy napra... meg egy tett többet ér minden szónál. (de a szó is tett, nem? mind1). tudok még közhelyeket, ha kértek, szóljatok :-)

Üdvözletem mindenkinek.
Én

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Boldog nõ- és névnapot minden érintettnek! :clap:

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Én is csatlakozom az elõttem állókhoz, és persze köszönöm a névnapi jókívánságot.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Nagyon boldog nõnapot minden kedves kolléganõnek! :)
WaNNaRiDE

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Én is szeretnék boldog nõnapot kívánni a kedves hölgyeknek!