Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

Sajna nem voltam :(
az egész hétvégém úgy ahogy van, egy rakás s......
:-/ amit elterveztem azt szombaton egybõl át is kellett szerveznem...
szombaton dolgoztam, hogy az újság kikerüljön nyomdába...
vasárnap Écsanyámék látogattak fel, félévente egyszer jönnek fel, úgy hogy az ilyet nem mondom le...
hétfõn akkor a 4 napból egyre Györgyi felé beígért családi programot tartottuk meg...
ma pedig itt ülök benn, és épp most várom a scannert, hogy befejezze a munkát, és ismét neki esshessek a katalógusnak, mert hát a héten ennek is a nyomdába kell mennie... :(

fuckfuckfuckfuckfuck és még egyszer fuck....................................................

húsvétkort az egyik napra lesz túra ajánlatom!
akit érdekel, az készítse a noteszét... elsõdleges ötletem egy Tar-kõi tekerés lenne...
autópályán 70-80perc alatt vagyunk Lillán, ahol leraknánk az autót, és onnan tekernénk egy Lusta-vgy-Nagymezõ-Tar-kõ-Három-kõ-Nagymezõ-Vesszõs-vgy kört... hmmmmmmmmmmmmmmmmm

na mentem...
shitshitshitshitshitshit.................

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Szerintem inkább ne emlegessük a telet, mert még visszajön:szok:
Most meg ugye végre itt a tavasz :D:D:D

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Mindenkinek ajánlom, hogy télen is nézze meg!

OK, megnézzük ... majd ha egyszer tél lesz :-)

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok!

Húúú. Ma végre kimerészkedtem 1-2 haverral egy rövid tekerésre. Szuper jó volt az idõ. Végre itt a tavasz, mindenki menjen tekerni :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mi ott leszünk és hozunk +1 embert.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Holnap, kedden, laza aszfaltos tekerés Visegrádra?
Találkozó UVH 10 órakor.
Remélem a napsütés kitart holnapra is kevesebb széllel.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
:air:

piszok.
rákerestem a szlovák oldalon téli képekre...wow. irigyellek.
tavasszal megyek megint, határtól bicóval, kb, május magasságában.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Tegnap voltam a Szlovák Paradicsomban. Nagyon szép, nincs tömeg, meg vannak érdekes kampós emberek :-) (jégfalmászók)

Mindenkinek ajánlom, hogy télen is nézze meg!

Csak ennyit akartam :o

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Asszem mi se megyünk, bár lehet hogy Para se, mert nem szólt vissza hogy mikor találkozzunk. Délután Cegléden voltunk a termálfürdõben és nagyon durván elakdtunk egy földúton. Alig bírtuk hárman kirángatni az autót.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
tényleg mentek holnap? iszonyat mocsok és olvadás van, én nem merek felmenni egy centit se bringával. A 11-es út is tiszta víz volt az olvadó hótól, el sem merem képzelni, mi van feljebb.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
A holnapi mókára mégse tartok veletek, mivel az elmúlt 2 nap bebizonyitotta, hogy még kéne pihennem. Tegnap mentünk ugyanis 90kilcsit Visegrád felé és az nagyon kipurcantott, ma egy órát tekerésztünk, az nem, de nem is az a lényeg, hanem hogy utána mindig felment a lázam, úgyhogy holnap inkább pihizek és sokat iszok.

Kahlesz: Silver-nek kereszteltem el. Csak azért, hogy Leon (a kis Schwinn) örüljön az új tesójának.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

A hétfõi túra merre lesz??

Mátrában lesz, de többet nem tudok. Para adj infót, pontosan hol és mikor találkozzunk! Meg telefonszámot is adhatnál, biztos ami biztos.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Era: Együttérzek veled. Én is átestem az influenzán a Nagymarosi csúszka után. két hétig tartott, és még most sem vagyok 100-as.û
Persze én mellõztem mindenféle antibiotikum segítséget, csak telefonos segítséget kértem a dokimtól.
Javallat:
-Ígyál sokat és folyamatosan. Mézes tea.
-Én nem vagyok a fekvés híve, de lehet, hogy az is segít.
-Infra lámpa, azokra a napokra.:D
-és végül, de nem utolsó sörben: KITARTÁS!

Lensz: Szép a bestia. Hogy hívják? Nem harap?:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Alex, csgy, köszi!

A hétfõi túra merre lesz??

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Erának jobbulást kívánok!
Lens: Jó lett a bringa, használd egészséggel!
Hétfõn hány ember akar jönni? Jön esetleg valaki aki sétálni akar, mert Orsi nem akar bicajozni, de gyalogos túrához lenne kedve?

Picasa _Alex_

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Szép lett, gratulálok!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja, és a cangám most már elkészült: http://www.velo.hu/u...zonic_kicsi.jpg
Súlya: 12,5kg

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szegény Era, jobbulást kivánok! Az idei influenza olyan embereket is megbetegített, akiket még nem láttam lázasan! Végre kipróbálhattam az új bringámat és nagyon klassz. Azt hiszem, a "Fõ-bringám" most már mindig is össztelós lesz!

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!! :)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Én még a tél örömeinek hódolok, így most gyorsan el is lécele síelni :)
Jó hosszú hétvégét mindenkinek! :juhu:
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
El is fogadtam volna nõnapra egy ilyen era bringát! :)
A színe beragyogta minden szépség érzékelõmet, így állítom, nekem tetszik. :)

Sajnos az inluenza úgy leterített, hogy ki kell hagynom ezt a mátrai tekerést. Talán kedden már elmerészkedek egy sík vidéki Visegrád körre. Ha jó idõ lesz. :(