Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Kérdezz, felelek :)

--Trifo, a szaktekintély :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szerszámokkal és segítséggel szívesen beszállok, de a mi bringáink már tavaszra készek. A kormánycsapágyam szétszedését például csak vasfûrésszel tudtam megoldani. LOL.
Tõled Trifo amúgyis akarok majd hamarost kérdezni egy csomó dolgot....

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ahoj!

Mivel úgy látszik, hogy a tavasz menthetetlenül tör elõre a tél ellenében, indítványoznám a tavalyi nagy sikerû KKK ismételt megtartását.

(KKK = Kerékpár Karbantartó Kör, ha már elsikkadt az infó tavaly óta)

Mit szóltok hozzá?

--Trifo

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Na felkerültek végre a Tunéziai képeim azoknak, akik nem látták még:D
http://pix.bikemag.hu/album899
Üdv:thy

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Tényleg nagyon klassz volt a túra, bár férfiasan bevallom, a végére én is eléheztem, és csak 25-tel tekertem a rakparton egymagam hazafelé.
Idei elsõ 110-nek pont megfelelt.
Asszem megyek egy gyors Margit szigetet, ha valakinek van kedve, csatlakozzék. Kb 7-re érek ki.
Era: Kreálsz nekem egy galériás bigyót? Akkor felteszem a képeimet.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Hát magamról nem nagyon csináltam képeket, majd a többiek képei között lehet h akad. Sejtem h ki lehetsz, mindketten fotóztatok, nem? Szombaton a kis jégfalnál, ahol a zergék is nyomultak:)

Fac€: sztem mindenkinek van valamennyi tériszonya, de fokozatosan hozzá lehet szokni. Eleinte én is parás voltam, meg persze most is van olyan szitu, h szinte összefo$om magam:D

Mellesleg akit érdekel a sziklamászósdi, mostanában érdemes nézelõdni, indul a szezon, tanfolyamok, ilyesmi :clap:

Ja, bocsesz, h szétOFFolom a topicot :zawstydzo
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Feltettem pár képet a Szlovák Pariról .

Nagyon vicces! 99%, hogy találkoztunk veletek!
Magadról is linkelj képet léci! :-)

(Écsapámmal voltam, talán emlékszel ránk)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Ronin, te egy kisértet vagy :D Mindig szeretnél velünk tekerni, de sose jön össze.

Valóban nagyon klassz volt a mai túra, köszönet érte, hogy ilyen szép számban jöttetek.
Itt van pár fotó: http://kep.tar.hu/konamuri/50030426#2

Nati ha a tudod lécci tedd át ide a galériába a képeket mert keptar.hu-s tiltott oldalakat nem tudok innen nézni :(

Era: sajnálom, hogy nem mentem veletek, de nekem is sikerült 90 km tegnap tekeregnem edzés gyanánt...

Múlt héten voltam síelni a Dolomitok olasz részén ami ûber király volt, a táj, a pályák nagyon rendben vannak...

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
szárok a képek nagyon:D:D
Egyszer kipróbálnám szívesen, csak addig magam mögött kell hagyni a tériszonyom:D vagy ha a szakadék a hátam mögött van akkor már sikerült is?
a RENDes képrõl meg anyit hogy a kémiatanárom szertárában volt kirakva egy papír: Okosember nem rak rendeh, hanem uralkodik a káosz felett ;)
egyet értek ezzel a véleménnyel

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Feltettem pár képet a Szlovák Pariról .

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Tegnap voltam a Szlovák Paradicsomban. Nagyon szép, nincs tömeg, meg vannak érdekes kampós emberek (jégfalmászók)

Mindenkinek ajánlom, hogy télen is nézze meg!
...

Én is ott voltam 7végén, mellesleg 1 voltam az "érdekes kampós ember" közül
Az olvadás sajna nagyon beindult ott is, jövõ 7re sztem nem sok jég marad, ha ez így megy tovább

A turistautak némelyike tegnapra már elég gáz lett, nagyon sokszor beszakad az ember, szal én tuti elkerülöm a szlovák parit egy ideig Szvsz min 1 hónap, mire elolvad a méteres hó

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nagyon tetszett a tegnapi túra, csodálatos idõ volt és szép számban össze is jöttünk. :)
De hazafelé már úgy elfáradtam, eléheztem, vagy csak gyenge voltam???
Ja és hazaértem, bemásztam a kádba, a fenekem úgy salygott, mintha jó nagyot estem volna. Pedig csak az új nyereg...
És utána már csak feküdni voltam képes. Fájt a derekam, a csípõm, a lábam, a vállam. Ez volt az elsõ túra. Remélem megint felszívom magam, mert ez a teljesítmény (végeredmény) nagyon lehangoló volt.
De tényleg nagyon klassz volt. Jót tekertünk. :)

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
látom a kerékpár letámasztásával nem volt gondotok :D
De azért jó hogy olvad a hó :) :) :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ronin, te egy kisértet vagy :D Mindig szeretnél velünk tekerni, de sose jön össze.

Valóban nagyon klassz volt a mai túra, köszönet érte, hogy ilyen szép számban jöttetek.
Itt van pár fotó: http://kep.tar.hu/konamuri/50030426#2
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Pedig aztán igen nagyon jó kis tekerés volt. Megvan az idei elsõ 80-as túra. Ami fõleg azért jó, mert idén még melóba járáson kívül szinte egy centit se tekertem. De most már az is egyre nagyobb élvezet lesz.

Szóval remek nap volt! :)

--Trifo

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Holnap, kedden, laza aszfaltos tekerés Visegrádra?
Találkozó UVH 10 órakor.
Remélem a napsütés kitart holnapra is kevesebb széllel.

Ó,hogy azt a nemjóját nekem,hogy miért nem néztem be ide már napok óta! :wallbange
Most jól lemaradtam a veletek való tekerésrõl...bár egy laza Dobogókõt én is nyomtam ma.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

OK, megnézzük ... majd ha egyszer tél lesz :-)

Ott még az volt (van) ;-)

(hóláncot "sportból" nem tettük fel - oda-visszajutás tán rizikósabb volt, mint a "kirándulás")

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
para:
ha lehet csatlakoznék.
És az jutot eszembe ha mûködik a vöröskõi forrás "gejzír":D
Akkor azt is meg lehetne látogatni. Jövõhét elején megyek oda megszemlél úgyhogy be tudok számolni róla. Azt néztem hogy cserepes kõ után van egy út le ebbe avögybe 200m-t ereszkedik 400m alatt:D
Biztos jó:D csrepes-kõ elõtt meg oda van írva térképre hogy szép kilátás, kíváncsi vagyok übereli-e tarkõ.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Para: Ez a bükki tekerés jól hangzik, csak lehetõleg egyeztessünk jóelõre idõpontot. Akkor jól gondoltam hogy nem mentél tegnap. Mi sem voltunk, éppen most végeztem az autó mocsokból való kikaparásával a vasárnapi akciót követõen.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
szívesen veletek tartanék:)
Csak még meg kell keresnem a lilafüredi autópályalehajtót:D