Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
ja és boldog Zoltánnapot:D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én is csatlakoznék az elõttem szólóhoz:D

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Minden kedves bringáslánynak nagyon boldog nõnapot !!!!!!!! :)

Ami pedig a speckó témát illeti: :) :) :)
"A dzsungelben minden ehetõ. Te is." (graffiti)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Nati: hétfõ munkanélküli szünnap... hallellujja...... :-/

szóval tervezem, hogy felruccannák, ha valakinek van kedve jönni, szóljon, ne egyedül érezzem magam hüjjjének a sok síelõ közt ;-)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kahlesz, nagyon boldog névnapot kivánunk neked! :):)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Tegnap hozzám is bekopogott a gólya, és hozott egy ilyet:
http://www.exseven.f...eb.hu/epicc.jpg

Hát igen aki tud az tud, akár pedál nékül is. :D :D :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nem kell:D
jó kis apartmanba minek?:)
Üdv:thy

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Lensz: Örüloök, hogy neked sikerült kikászálódnod ebbõl a gyalázatos betegségbõl, nekem még moindig nem sikerült. Az arcom tele, és a nyirokcsomóim is dagadtak. A tököm tele az egész taknyos szájbabaszott influenzával má heee.:)
Vettem infralámpát, és egész nap a fényében ásztatom a burám, de semmi javulás.
Mit szedtél, hogy ilyen gyorsan meggyógyultál?
Tyito: Jó téged újra itt látni. Te aztán elõrelátó vagy, hisz csak holnap van nõnap.:)
Thy: Kell a Gardára hálózsák?

Mindenki: Mennyünk kirándulni, vagy bringázni a hosszúhétvégén!:D
Ha esik azé, ha nem azé.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
A Sporton lehetett kapni, de most már nincs rá lehetõség. Csak akkor, ha engem ismersz. ;) Igy viszont no problem, beszerzek neked egyet, csak akkor majd találkozzunk, hogy odaadhassam!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
pixel, riszpekt, úgylátom ezentúl már csak speckóban utazol ;)

VAsárnap kinéztem a 3h-ra mia pálya. Szánkópálya. Vasárnap dacára kb 10 emberrel taláxtam, de mindegyik kivétel nélkül úgy nézett rám, mintha fû nõtt volna a fejemen. Egy smároló szrelmespárt szénné paráztattam és egy sífutót sikerült majdnem belefarolnom a szakadékba. Sajnos már lefagyott a hó, de még ígyis megvolt fehér fíling.

Baromirégen voltam már "hegyen". rájöttem, hogysajnos nagyon igaz Bach idézete (asszem vmelyik outdoorban olvastam), hogy néha k..va nehéz otthagyni az unalmat, hogy valami jóban legyen részed.

ps.: Nati, nemtudod hol lehetne beszerezni a novemberi outdoort?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Szisztok!
Édes Leányok, Asszonyok!
Boldog Nõnapot kívánok a kedves érintetteknek!

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás

Hát ma felrakom az adatokat,ha minden igaz:D
Csak nem bírtad ki, hogy valami ne eggyezzen meg a bringáinkban:(

A színére gondolsz? Ez volt az egyetlen belőle...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Pixel, a kommunikációs csatornáim közül mindegyik él a mobilomat kivéve. Az viszont úgyis mindig szar, úgyhogy hivj az itthonin: 2331510

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát ma felrakom az adatokat,ha minden igaz:D
Csak nem bírtad ki, hogy valami ne eggyezzen meg a bringáinkban:(

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Köszi, ha rajtunk múlik meglesz :)
Én meg jobbulást kívánok, illetve azt, hogy valamilyen közvetlen kommunikációs csatornán el tudjalak érni :) Telcsi, email valami plíííz :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tényleg Karácsony van! :D Pix, gratula az új szerzeményhez. Könnyû haladást, élvezetes mászást, bombasztikus dh-kat kivánok vele!

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Tegnap hozzám is bekopogott a gólya, és hozott egy ilyet:
http://www.exseven.f...eb.hu/epicc.jpg

Ahogy viszont a hómennyiséget elnéztem a hegyekben, Afrika előtt már nem fogja meglátni az itthoni hegyeket. Tegnap túráztunk egy jót a Börzsönyben, Királyrétről Csóványos, onnan Nagy-Hideg hegy, majd vissza. Sajnos sokan vagytok betegek de így is voltunk heten (Konamanóék, Hori, Mellon, mi és egy exkollegina). A csóványos környékén térdig érő hóban gázoltunk, és olyan szél volt, hogy visszafelé már nyomát nem láttuk a saját nyomainknak. Olyan hóbuckákat alakított ki a szél, amilyet még csak a Tátrában láttam télen. A Csóványosnál az asztalokat ellepte a hó. De persze gyönyörű volt.
Lefelé már volt, ahol a popsitepsinek és szemeteszsáknak is hasznát vettük :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Thy, átvertél, egy gramm adat sincs a grammániában!
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok! Most már joggal állíthatom, hogy az igaz és végsõ gyógyulás útjára léptem. Az elmúlt hétben annyi nyavajám jött elõ az influenzától, hogy azt hittem már valaki más testébe kerültem. A hab a tortán volt a nyaki nyirokcsomóim akkorára duzzadása, hogy valószinûleg az összes varangy szimpatizált volna velem, ha a közelükbe megyek.
Hamarosan már sportolhatok is.

Közben láttam, milyen klassz kis szálláshelyet linkeltek be ide. Nyáron jó lenne kipróbálni.

Thy: gratula az új bringádhoz, ez már tényleg valami olyasmi, amit én is el tudnék képzelni magam alatt.

Para: hogyhogy hétfõn? Akkor nem dolgozol?

Majdnem elfelejtettem: a zólyomi túra résztvevõi ha megnézik az Outdoor márciusi számát (ami jövõ héttõl lesz kapható), akkor magukat benne találják. Pontosan kik szerepelnek nagy képekben azt most meg nem mondom, csak a Parában vagyok biztos, róla van több fotó is.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

tervezem, hogy kiujjult kerékpárhiányszindrtómám enyhítése mivoltából vasárnap vagy hétfõn mátrába tenném lábam, s lovam, egy kiadós havas ökörködésre...

Üdv, Péef

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák