A hátraszaltós képed brutál!
Az nem én vagyok Még
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Egyébként szoktál kihagyni 3-4 napot? Hogy bírod? Nekem minden bajom van, amikor pihenõnapot kell tartanom. Egyszerûen szükségem van az edzésre. Olyankor néha attól félek, hogy megáll a szívem.
Egyébként szoktál kihagyni 3-4 napot? Hogy bírod? Nekem minden bajom van, amikor pihenõnapot kell tartanom. Egyszerûen szükségem van az edzésre. Olyankor néha attól félek, hogy megáll a szívem.Elõször persze alacsony pulzusos edzéssel kezdünk, aztán mehet feljebb a terhelés... 1-2 nap alatt visszaáll.
A sebesség mindent megold.
Kipihent állapotban vagy fáradt állapotban eltolódnak a zónák. Lehet nem az áttételt kéne ilyenkor változtatni.Tényleg érdekes... nekem már 3-4 nap kihagyás után két áttétellel feljebb kellett váltanom ahhoz, hogy a zónába kerüljek, mert a megszokott áttételt hajtva 5-10-el is magasabb volt a pulzusom.
Értelmezd!Nem megy 160 fölé a pulzusod, de órákig tudsz menni 195-ön? Ezt nem értem...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
kemény ez a hétvége. tegnap 90 km GA1, közben csináltam 2×5 km K3-at. Ma 100 km GA1, plussz még mennem kell úszni. Úgy fogok aludni este, mint akit agyonvertek.
Én ezt a cipõt tudom ajánlani. A feleségemnek és nekem is bevált. Már próbálás közben érezni a különbséget. Sõt, ki is próbálhatod megvétel elõtt.
http://www.saucony.h...1001&termid=310
Az Asicsra esküszöm. A zselés típusok nagyon jók.
Aszfaltosban futottam Tortúrát, maratont, meg sokat edzettem benne.
A terepessel meg a No megállj csak, és a Piros85. Térdfájás nélkül!
Szerintem ez elég indok.
Én is hasonlóan koptatom a cipõket, így lehet neked is beválik.