Nem, csak ne minden nap csináld Elég minden másnap szerintem. Bár nekem nem látszik a hasizmom.Sullyal kellene BBB?
Meg tolnék mellé egy ilyet pl
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Én tegnap teszteltem a slick gumis CX gépemet. Annyit nem számít az oúti sem. A szélárnyék és az erõ ami számít.
Aztán lehet, hogy csak a 4 tekerésmentes nap és a brutális szembeszelek miatt nem jött ki a különbség.
A sebesség mindent megold.
blog on
Nem hittem eddig, hogy síkon is tudok 95% fölött menni.
Elmentem ma országútisokkal edzeni, montival és slick gumival voltam, az emelkedõkön nagyon jól elvoltam köztük, de síkon és enyhe lejtõn néha sírhatnékom volt, pl megyek síkon 180 fölött 48km/h-val és nem közeledtem. Kell egy országúti.
off
Az én (a Tiednél jóval gyengébb) szintemen is 5-10 km/h pluszt jelentett az országúti megvétele után. Szóval megéri
Mivel 39 éves vagyok, a max pulzusom 180, viszont az ébredési 38 (ma reggel is pont ennyit mértem)
a max 140-150 körüli edzésértéket a zerge oldalán kalkuláltam ki 75-80%, és 2 éve ez körül edzek, szezonban. (a magam módján sokat fejlõdtem, persze még csak 2,5 éve "fertõzõdtem" meg ezzel a montizással). Az alapozó edzés a télen 135-140 között volt. Persze ez mellett heti 2 reggel futok kb hasonló pulzuson 40 percet.
hát, köszi a segítséget. nem vagyok valami boldog.
Azt nem értem, hogy hogy ilyen hirtelen jelentkezett 3 napja semmi gond nem volt, tök jól esett az edzés