Hm, hm... a mai felemásra sikerült, meglehetősen nosztalgikus volt. elsőre sikerült belefutnom a tavaly felfedezett és megénekelt ösvényen ebbe a pusztításba szakszerű fakitermelésbe... persze semmi gond, biztosan nem hagyják emlékké fakulni, szépen letisztítják majd az ösvényt és amint lehet, megkezdik az újratelepítést is, mint a többi, az elmúlt években hasonló beavatkozással érintett területen... 

a "munka" most is folyt, így meg sem kíséreltem átvergődni. sokat visszamenni nem volt kedvem, nem is kellett, nagyszerű alkalom nyílt újabb ösvények felderítésére. itt már erősödött a nosztalgikus hangulat, mert az ösvényből, amin elindultam, hamarosan csak az emléke maradt. sebaj, azért gyorsan kiértem egy nem_olyan_régen_még_használták részre.

továbbhaladva megörültem, mert egy korábbról ismert úthoz értem. a nosztalgikus érzések itt is rámtörtek, az egykori ösvény vonala leginkább csak a fejemben él már...

örömöm nem tartott túl sokáig, hamarosan a pár évvel ezelőtti, szintén szakszerűen letarolt erdőgazdálkodás alá vont területen elterülő bozótos (ez már biztosan az újratelepítés! biztosan...) nyújtotta kihívásokkal szembesültem. ezeket leküzdve örömmel töltött el, hogy az egyébként kb 3 méter széles erdei utat "csak" kb másfélszeresére sikerült kiszélesíteni és nem is vágták szét teljesen járhatatlanra, csak "technikásabbá tették". innen már zökkenőmentes (hardtailel vagyok!!
) meglepetésektől mentes volt a kör további része.
mai zene.
Kisherceg módosította - 2023. február 24. - 19:24