Jelentkezz be Regisztrálj

Vác körüliek ide!
Írta 2023. június 27. - 00:28

- Kisherceg kedveli ezt
Írta 2023. június 26. - 21:57

vasárnap emberek közé merészkedtem... Zolkow Zolival és két "odaáti fórumtaggal" részt vettünk az embé Balázs szervezte és vezette "Három börzsönyi kilátó" túrán. Nagyhideghegy, Csóványos és ....őőő, mi is volt a harmadik neve? mindegy, a lényeg, hogy embé kitűnő túravezető-házigazdának bizonyult, a korai indulás kifizetődött, az időjárás kellemes volt, nem áztunk el (Zoli még otthon lerázta az esőfelhőket). az ösvények nagyon klassz montizásnak adtak helyet, régen éreztem magam ennyire jól! a felfeléken embé kiváló ütemérzékkel (és nagyon udvariasan) pont annyival lépett el, hogy még éppen motiváló legyen (látom, hogy lenne hová fejlődnöm), a lefeléken pedig mindenki kiélhette magát. volt, aki fékbetétet és -tárcsát koptatott be, míg én úgy éreztem, mintha 10-15 évvel fiatalabb lennék. nagyon megnyugtató volt a gondolat, hogy akkor sem maradok az ösvényen, ha összetöröm magam, lesz, aki berángat egy bokor alá
a képek Zolkow, a nap fotósának engedélyével kerültek a posztba, köszönet érte!
- ZolkoW, Rabbit és donciccio kedveli ezt
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2023. június 02. - 21:13

egysebizés volt, furcsán elfáradtam. ja és ma nem hagytam el semmit, csak a kulacsot majdnem. tíz perccel indulás után....
Kisherceg módosította - 2023. június 02. - 21:17
Írta 2023. május 29. - 21:41

hirtelen ötlettől vezérelt volt a mai tekerés. találkoztam egy bunkó terepjárós majommal (b_szki az autó tetején két gyerekkel ), egy quadossal (ez nem volt bunkó, valszeg észre se vett, de szépen hozta ezeknek a hobbi-quadosoknak az archetípusát...) mindegy, tök jó volt végülis. ja, miután két napja elhagytam az mbuk mintás nyakmelegítőmet, ma sikerült egy pumpát is elhagyni... "még jó, hogy a p_csöd oda van nőve, kisfiam!" mondta az ilyenekre jóapám...
nagyon-nagyon finom szimata van
- ZolkoW kedveli ezt
Írta 2023. május 26. - 22:36

mostanában leginkább ilyen "mindenféle", rövid és rövidebb tekerészések voltak, köztük a Ronin próbálgatása 1x hajtással a megszokott off-road köreimen.
- ZolkoW és donciccio kedveli ezt
Írta 2023. május 20. - 22:07

az egyheti eső nem múlt el nyomtalanul...
meg ilyen fura, 8-10cm magas, földből épült kis tornyokat láttam több helyen is.
(a kulacs vacak, ne vegyetek ilyet)
- ZolkoW és donciccio kedveli ezt
Írta 2023. május 05. - 23:31

- Kisherceg kedveli ezt
Írta 2023. április 29. - 21:55

ma is összejött egy kellemes egysebizés. olyannyira kellemes volt, hogy kép nem is készült.
helyette itt egy másik kép, a legújabb szerzeményem (Ritchey Kyote) vs a kedvenc furcsakormányom (On-On OG).
- donciccio kedveli ezt
Írta 2023. április 23. - 21:00

a párom hirtelen ötlete által vezérelve (már megtanultam, hogy az ötleteire hallgatni kell, sosem bántam meg...) hétvégi kiránduláson voltunk a Bakonyban. az időjárással - szerintem - hihetetlen szerencsénk volt, lényegesen jobb volt mint amire az előrejelzés alapján számítottunk. 18-20 fok, hibátlan napsütés. két gyalogtúra és egy rövidebb tekerés fért bele a kora nyári hétvégébe. 25+ éve járok a Bakonyba, de mindig nyáron, vagy kora ősszel szoktam/szoktunk jönni, így az ébredező, tavaszi erdő egészen újszerű élmény volt.
Kisherceg módosította - 2023. április 23. - 21:03
- donciccio kedveli ezt
Írta 2023. április 20. - 09:08

Püspökszilágy, lőtér.
kellene neked egy gravel vagy egy retro-monti! klassz környék ez, tetszene szerintem, ha nem mindig csak az aszfaltról látnád.
jó lenne nagyon, de nem tudom hová rakni sajnos. 2 bringa van a lakásban, erkély nincsen, a tárolónk meg tele. de aztán lehet, h 1x lesz egy ősmontim. a városi rohangálóst meg felkínálom vlmi rászorulónak, v mittudomén.
Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm
D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm
Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A
Írta 2023. április 20. - 08:45

hol jártam?
Püspökszilágy, lőtér. kellene neked egy gravel vagy egy retro-monti! klassz környék ez, tetszene szerintem, ha nem mindig csak az aszfaltról látnád.
- donciccio kedveli ezt
Írta 2023. április 19. - 18:16

hol jártam?
- Kisherceg és talpfa kedveli ezt
Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm
D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm
Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A
Írta 2023. április 16. - 20:51

ma csak ilyen ebéd előtti rövidke tekerés volt, ebéd után meg már nem tudtam rávenni magam, hogy elinduljak. cserébe a nejemet ki tudtam csalni egy naaagy sétára. ...és tegnap eljött velem kicsit tekeregni, szóval azért jó volt ám!
a Roninnal így két év után se' tudom, hányadán állok. néha arra gondolok, valami más kellene helyette, máskor meg tulajdonképpen tök jó, az ilyen hirtelen kisebb körökre, a kölykökkel és/vagy nejemmel közös alkalmakkor mindig ez kerül elő, szóval végülis jó. mondjuk a trp fékek foscsik, sehol nincsennek a BB7-hez mérten. lehet, kellene rá inkárr BB7 Road?
- donciccio és talpfa kedveli ezt
Írta 2023. április 12. - 20:39

húúúsvét alatt nem sok biciGlizés vót', így ma próbáltam kicsit bepótolni. a legjobb bicajozások sokszor amúgy is hétfőre (izé, a hét első munkanapjára) jutnak, így hát mit lehet tenni... ¯\_(ツ)_/¯ ja, és szelfnót: megvolt a Unit korrózióivédelmi lögybölése.
hétvégén épült a pokemon
hétvégén mindenki igyekezett kialudni magát...
Írta 2023. március 18. - 20:03

első ss tekerés idén! egyben az első rövidnacis tekerés is!
az évek során párszor már elmentem mellette (talán már láttam is, ki emlékszik rá...) most be is kocogtam hozzá...
a feliratot még nem tudtam kisilabizálni, viszont kíváncsi lennék, milyen volt az eredeti kereszt.
még indulás után nem sokkal futottam bele ebbe a leletbe.
otthon életre is kelt...
jó tekerés volt...
- donciccio és talpfa kedveli ezt