Jelentkezz be Regisztrálj
Vác körüliek ide!
Írta 2021. május 06. - 10:41
Ez 44 centis kormány?
Az adventúra bicó intézménye nálam is betalált: folyton eltévedtem vele...
- Kisherceg kedveli ezt
Írta 2021. május 01. - 19:03
egy heti ismerkedés, belakás, kritikus részek fóliázása, kisebb karikák után megvolt az első "rendes" tekerés a Roninnal. "adventúráztam" (azaz mentem erre, meg arra, meg vissza), bár a sportstracker szerint ez volt a leggyorsabb tekerés idén. mindenesetre "sikerült" átlépni a 60km/h-t, ami meglepett. aszfalton tényleg gyors, ami előnyös, mert az uncsi részeket gyorsan le lehet tudni. földutakon felfelé okés, a régi Cruxomra emlékeztet. lefelé is, pont olyan vacak, talán kicsit vacakabb... viszont aszfalton lényegesen jobb, mint az országúti, amit pár éve próbáltam, egészen elnéző az úthibákon.
nem is tudtam, hogy ilyen komoly bicajút van itt pár faluval arrébb. persze az IQ éllovasok itt is újraértelmezik, mire is szolgál... ...és a majom az ablakban a feltartott hüvelykujjamra azt hitte, a sz@rát dícsérem...
Kisherceg módosította - 2021. május 01. - 19:08
- ZolkoW és zscs kedveli ezt
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2021. április 30. - 18:47
a mai, rövid(ebb) kör volt.
ennek a képnek a "párját" tavaly áprilisban készítettem.
a tavalyi jobban sikerült, nem volt ellenfény. meg még pár dolog jobb volt... :/
Kisherceg módosította - 2021. április 30. - 18:49
Írta 2021. április 29. - 20:11
- Kisherceg és Rabbit kedveli ezt
Írta 2021. április 28. - 20:29
a mai "első" témára ment:
- első egysebizés idén
- első tekerés a Konán belső nélkül (az Icon 2,35 nagyon tetszik, az Ardent Race-re kicsit oda kell figyelni, de alapvetően mindkettő jónak tűnik)
- első tekerés az "új" nyereggel
- első alkalom, hogy láttam az új hidat:
felül a régi, alul az új út:
bírom a régi utakat, mintha mesélnének
erről jut eszembe, ha valaki nem ismerné, itt az ideje megnézni:
- ZolkoW kedveli ezt
Írta 2021. április 18. - 21:17
Haver meg tegnap akadt ki, hogy a gödi homokon is kerítéssel zártak le "autóutat", hogy magánterület. Ez van, kell venni egy saját erdőt.
Írta 2021. április 17. - 21:19
ma viszont volt egy klassz tekerés.
ezt a fajta lezárogatást nehezen értem meg. oké, én is utálom a motorzúgást, de azért mégis...
ja, volt egy szakasz, ahol szerintem oxigénhiány léphetett fel. valami ilyesmi gondolatsor maradt meg azokból a percekből:
"áhhh, ez az elektromos váltás micsoda egy b@romság! mért nem inkább olyan felsőt terveznek/fejlesztenek, ahol sebesség/menetszél/hőmérséklet/mezen belüli páratartalom alapján apró motorok húzzák fel-le a cipzárt, nyitják a szellőztetés? estleg lehetne kormányról is manuálisan vezérelni. sőt, lehetne integrált, de kivehető mellkas és hátmelegítő fűtőlap is benne!"
Írta 2021. április 07. - 10:49
A Bakonyt szégyenletesen kevéssé ismerem, pedig párszor próbáltam ott útvonalakat keresni, medvehagymát mondjuk találtam (épp szezonja volt akkor is).
Arra biztos fogok még ismerkedni, csak nem tudom, hol kezdjem.
Kisgyón környékén, meg gravellel a Kőris-hegyen már jártam, de sok más nem volt.
igen-igen, jó kör volt! a végén a vízmosásos rész nagyon tetszett, meg az a két (vagy három?) gyors, keskeny lefelé. meg az elején, a vártól a mászóka is bejött, pedig én annyira nem szeretek mászni. ...és basszus jégeső is volt! már látom, hogy össze kell végre szedjem magam, többet járni a Bakonyba (azért az közelebb van hozzád, mint itthonról), aztán mehet a csereüdültetés.
Írta 2021. április 06. - 21:03
Akartam ám igaziból is reagálni, én, mint tágabb értelemben vett Vác környéki
Ja, hát ezek nagyjából a kedvenc helyeim voltak, de még messze nem térképeztem fel annyira az erdőt, mint szeretném, mindig van egy új ösvény, ami nem tudom, hová vezet.
Ha mindig ugyanazokat a köröket menném, unnám is, de bőven van még felfedeznivaló.
Pl. a Gánt felé vezető sárga jelzéseket csak tavaly fedeztem fel magamnak, azok is jó kis erdei utak, akár még gravellel is járhatók.
Jó volt mindenesetre, és még a 45650B-t is kipróbálhattam!
igen-igen, jó kör volt! a végén a vízmosásos rész nagyon tetszett, meg az a két (vagy három?) gyors, keskeny lefelé. meg az elején, a vártól a mászóka is bejött, pedig én annyira nem szeretek mászni. ...és basszus jégeső is volt! már látom, hogy össze kell végre szedjem magam, többet járni a Bakonyba (azért az közelebb van hozzád, mint itthonról), aztán mehet a csereüdültetés.
- ZolkoW kedveli ezt
Írta 2021. április 06. - 13:15
Akartam ám igaziból is reagálni, én, mint tágabb értelemben vett Vác környéki
Ja, hát ezek nagyjából a kedvenc helyeim voltak, de még messze nem térképeztem fel annyira az erdőt, mint szeretném, mindig van egy új ösvény, ami nem tudom, hová vezet.
Ha mindig ugyanazokat a köröket menném, unnám is, de bőven van még felfedeznivaló.
Pl. a Gánt felé vezető sárga jelzéseket csak tavaly fedeztem fel magamnak, azok is jó kis erdei utak, akár még gravellel is járhatók.
Jó volt mindenesetre, és még a 45650B-t is kipróbálhattam!
...és ma is!
ZolkoW volt mai tettestársam és vezetőm, aki a Vértes lábánál lakik, így nem lehet eléggé irigyelni. Ráadásul egy csodalila Trekket teker, amit élőben látva leesett az állam, pedig nem is acélból készült, mint minden rendes biciGli. Szóval többszörösen előnyös helyzetből indult, miután türelmesen kivárta, hogy végre megérkezzek a tett helyszínére. (Mivel sokaknak a nagymuttija gyorsabban tol egy autót, mint ahogyan én vezetek.)
Innen a "csúcskövet" nem mi vittük el, becsszó!
Talán kellene venni egy kisebb birtokot a környéken?
A kölykök szerint T-rex kört rajzoltunk.
@ZolkoW: még egyszer köszönöm a meghívást és a tesztlehetősége(ke)t!
Szóval, ha arra jártok, mindenképpen érdemes tekerni egy kört. ...és hívjátok ZolkoW-ot!
- Kisherceg kedveli ezt
Írta 2021. április 04. - 20:16
ma is! ma is!
rövid, "gyors" kör.
elvileg volt egy pont, ahol "sikerült" túllépni az 50km/h-t, bár nekem kicsit soknak tűnik. mondjuk gyorsabbak voltak a lejtők, mint egyébként
Kisherceg módosította - 2021. április 04. - 20:18
Írta 2021. április 03. - 20:42
...és ma is!
ZolkoW volt mai tettestársam és vezetőm, aki a Vértes lábánál lakik, így nem lehet eléggé irigyelni. Ráadásul egy csodalila Trekket teker, amit élőben látva leesett az állam, pedig nem is acélból készült, mint minden rendes biciGli. Szóval többszörösen előnyös helyzetből indult, miután türelmesen kivárta, hogy végre megérkezzek a tett helyszínére. (Mivel sokaknak a nagymuttija gyorsabban tol egy autót, mint ahogyan én vezetek.)
Innen a "csúcskövet" nem mi vittük el, becsszó!
Talán kellene venni egy kisebb birtokot a környéken?
A kölykök szerint T-rex kört rajzoltunk.
@ZolkoW: még egyszer köszönöm a meghívást és a tesztlehetősége(ke)t!
Szóval, ha arra jártok, mindenképpen érdemes tekerni egy kört. ...és hívjátok ZolkoW-ot!
Kisherceg módosította - 2021. április 03. - 20:46
- ZolkoW és zscs kedveli ezt
Írta 2021. március 26. - 19:54
nah, ma is sikerült kijutni. kép nem készült, viszont az "mondta" a sportstracker, hogy ez volt a 10. idén (óóó, azért ez elég gyengus), a leggyorsabb az adott körön (mivel nem fotózgattam...) és az idei leggyorsabb is. aszta!!!
- Rabbit kedveli ezt