(...)Illetve április 5-én elvileg lesz Sástón is egy verseny, errõl valmi info?
labidani
Tudtommal azt se rendezik meg.
(...)Illetve április 5-én elvileg lesz Sástón is egy verseny, errõl valmi info?
labidani
Basszus.. Úgy lett volna, hogy a szombati szombathelyi diákolimpiára felmegyünk, másnap meg le Zalaegerszegre, de akkor ezek szerint még se megyünk.rossz hírem van. elmarad a zalaegerszegi kupafutam. megjöttek a közgyûlés álltal megítélt várható támogatási összegek. hát szó mi szó az önkormányzatnak annyit ér ez a verseny, hogy a kupákat meg az érmeket sem fedezné be teljesen a rá szánt összeg...
lehet a szokásos szezonnyitó marad a versenybõl.
MMTBSZSZ honlap szerint Szilvás, Crosskovácsi, Dirtpark, Gyõr, Duna, Mátra + Bükk az OB.
ööö, én összesen nem tudok felsorolni 7 maratont itthon, nemhogy kupafutamotSajnos elég szomoru hogy igy leapadt a versenyek száma.
Akkor most lesz 4+1 OX és 7+ 1 MX idén? +a sorozaton kivüliek
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A városvezetés 65 ezer forintot szánt erre a rendezvényre. Idõmérés 300ezer, díjak, 150ezer, bírók szállása, kajája 60ezer, szalagok, hangosítás, terület lefoglalása, hadd ne folytassam.ez már tutibiztos?
remélem csak hirtelen felindulásból határoztatok így és meggondoljátok magatokat.
(...)Sopron maratont nem ütötte volna, mert azt sem rendezik meg (...)
rossz hírem van. elmarad a zalaegerszegi kupafutam. megjöttek a közgyûlés álltal megítélt várható támogatási összegek. hát szó mi szó az önkormányzatnak annyit ér ez a verseny, hogy a kupákat meg az érmeket sem fedezné be teljesen a rá szánt összeg...
lehet a szokásos szezonnyitó marad a versenybõl.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
rossz hírem van. elmarad a zalaegerszegi kupafutam.(...)
hát az évadnyitó idén elmarad, azt az energiát majd a kupafutamba fektetük:) amúgy tényleg jó lesz a terep. A tavalyi pályában az utolsó emelkedõ a "kisterminátor":)na hát a túloldalon a nagy van...;)ugyanolyan meredek, de 3x olyan hosszú
:)
hát az évadnyitó idén elmarad, azt az energiát majd a kupafutamba fektetük:) amúgy tényleg jó lesz a terep. A tavalyi pályában az utolsó emelkedõ a "kisterminátor":)na hát a túloldalon a nagy van...;)ugyanolyan meredek, de 3x olyan hosszúNabammeg ... :scared: ... akkor ez az út másik oldala ....
falmászó szerkó akkor kell majd:)
És az évek óta megszokott (elmaradhatatlan) évadnyitó XCO futam? Azzal mi lesz? Várható majd?
De jó ám!
Viszont a pláne, hogy idén (ha minden a tervek szerint alakul) nem is ott lesz a pálya ahol eddig. Sokkal technikásabb, nehezebb, nagyobb szintemelkedésû pályát készülünk létrehozni, mint ami eddig volt. Nehezebb és meredekebb emelkedõkkelPedig az eddigi sem volt piskóta
na ez tetszik!A 2007-es év Rate Your Race verseny nyertese 2009-ben is megrendezi az Év Legjobb XCO versenyét
Zalaegerszegen _lesz_!
Zalakaroson sztem lett volna, az marad el, nem a Zegerszegi!
A 2007-es év Rate Your Race verseny nyertese 2009-ben is megrendezi az Év Legjobb XCO versenyét