Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Please log in to reply
1607 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Még a sz@r is megfagy bennem ilyenkor. Én úgy 12km messzirõl járok oda.

pont jó bemelegítés :)

nekem is 10 km mire kiérek az erdõbe...
anno mikor dönteni kellett hogy görgõ vagy téli ruha, belegondoltam a monotóniatûrésembe, és szép lassan inkább 3 görgõ árát elköltöttem ruházatra....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Csak jól fel kell öltözni...én minden nap 30km-t megyek,és lassan itt az ideje a Szentendre oda-vissza edzõköröknek...:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Még a sz@r is megfagy bennem ilyenkor. Én úgy 12km messzirõl járok oda.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Nekem már most hiányzik a kerekezés...a festõi hegyek-völgyek, a csodás környezet, a friss levegõ, maga a feeling.....hosszú ez a tél :) . Addig is edzek valamicskét, tartom a súlyomat, osz' majd tavasszal visszatérek. Reszkess Pilis és Börzsöny!!! :juhu:

mért télen mi akadályoz meg a pilis leigázásában ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Nekem már most hiányzik a kerekezés...a festõi hegyek-völgyek, a csodás környezet, a friss levegõ, maga a feeling.....hosszú ez a tél :) . Addig is edzek valamicskét, tartom a súlyomat, osz' majd tavasszal visszatérek. Reszkess Pilis és Börzsöny!!! :juhu:
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
Ati! Tervezed, hogy mész segíteni Évadzáróra? Mert én szívesen segítek a jegyárusításban és egyéb teendõkben! Megyünk?

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Eh...

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Üdv srácok!!
Hát én is kicsit lejöttem a fórumról meg a hegygerincekrõl!!
Most nyomul az egyetem, enyhe kondi + kocsmázás :)
Nem jó ez így de hát mit tegyen az ember mikor hazaérek már sötét van és különben is kifagyna a lelkem, de nekem is már nagyon hiányzik még a téli bringázás is mikor folyik a taknyod mindenhova... ez még téma is volt!! na majd visszatérünk úgyis tavasszal a régi kerékvágásba!
join your life, join your bike

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
Hol futárkodsz?

hello
én meg vasárnaponként országutizom Visegrád odavisszát..meg most hétközben elkezdtem futárkodni...meg mellette valami szakdogát is kene irni, meg a gimnáziumba is be kellett yárnom tanítani meg iyesmi meg... meg....:)

meg nincs monti vázam moszt..szet van szedve..yövõre uy vázam lessz de meg nyögöm a reszleteket: :(

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
Hát addig örülj,amíg sulis vagy, mert amíg suliba jártam én is ráértem sokat bicajozni.Nem is gondoltam volna, hogy egyszer majd csak sóvárogva nézegetem a sarokban álló bicajomat! Szóval használd ki a lehetõséget! De már várom a tavaszt, amikor este is világos lesz!!!!!!!!!!!!!!!!

Vili: Amúgy te semsokat tekersz, legalábbis nem igazán invitálsz!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Én meg kértem kölcsön egy régi ou.-it most azzal nyomom, ha hideg van görgõzök egy Tracx Cycletrack-el egy órácskát, ha nincs annyira hideg akkor kimegyek rendesen olyan 60-80 km-re, csak az a baj, hogy suliból olyan fél3- kor érek haza, utána kaja, ruha, aztán menni kifele -hazaérés -fürdés -evés-tanulás -fekvés.
izgi.
Mindezt alacsony pulzussal mert ilyenkor ugye alapozás van

nacsá

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
jaja. rövidek a nappalok.
meg meló, meg nõ, meg eb, meg kert(es ház) meg pár vizsga, meg nyárra szakdoga.
marad a hétvége maradéka...
le kell szokni a cigirõl.
rá kell szokni helyette a futásra.
és kell egy thermo nadrág+kamásli...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
hello
én meg vasárnaponként országutizom Visegrád odavisszát..meg most hétközben elkezdtem futárkodni...meg mellette valami szakdogát is kene irni, meg a gimnáziumba is be kellett yárnom tanítani meg iyesmi meg... meg....:)

meg nincs monti vázam moszt..szet van szedve..yövõre uy vázam lessz de meg nyögöm a reszleteket: :(
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
hát én télen úszni és futni fogok sokat, meg néha kilátogatok terepre is, esetleg slick gumival outon hajtom a montit (nincs outim..)...aztán tavasszal irány a terep, és úszás még mindig...ugyanis triatlonozm, és az úszás az alapedzésünk...kinek mi lesz az elsõ esemény/verseny amire megy?én a buda maratont gondoltam magamnak..

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Es a tobbiek?Voltunk itt csomoan,porgott ez a topic rendese, most meg sehol senki, mintha mindenki abbahagyta volna a bajkolast...

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts

Eh, de te se tekersz mar, kihalnak innen az emberek lassan...

nem a motivációval van baj, hanem az idõvel, annyi mindent kell csinálnom ,hogy csak este érnék rá amikor setét van....

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
á...
hétközben meló.
csak a hétvége lenne jó. lassan itt a BMFT termo mezem, kellene még egy thermo nadrág és...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
teljesen jó idõ van még kicsi sáros meg ilyenek ,de lehet tekerni!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 posts

leheljünk bele életet!

Eh, de te se tekersz mar, kihalnak innen az emberek lassan...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
hamarosan évadzárás!
az én edzéstervem ; nem menni 80 kiló fölé, télen yókat bicózni és úszni
az elsõt nem'tom hogy fogom tartani amikor most vágtam be 1 38 centis pizza 3/4-ét mert rossz kedvem volt