Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1607 hozzászólás a témában

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Szerintem errõl hosszú-hosszú oldalakon folyhatna a vita. Fölöslegesen. Mert a nagyképüség és egyéb kellemetlen tulajdonságok, melyek a beszólásokban nyilvánulnak meg olyan viselkedésbeli sajátosságok , melyek személyiségfüggõk. Szerintem nem attól függ a "bunkóság", hogy milyen szakágat képvisel valaki, hanem attól hogy milyen a személyisége ennek pedig számtalan összetevõje van és inkább Pszihológiai témakör mint kerékpáros. Azzal egyetértek, hogy aki vagány és bevállalós és ezek a tulajdonságok fontosak számára könnyebben nyit az extrém mûfajok felé. Akinek az értékrendjében a kitartás, önuralom stb., értékek állnak elõrébb az nagyobb valószínûséggel választ valami klasszikus tekerõset.

De nem1szer tapasztaltam, hogy maratonokon ugatták le egymást a kedves sporttársak, akik ugye halál jófejek és megértõek, meg nagyon elõzékenyek és ezen kívül elutasítanak mindennemû negatív megnyilvánulást...

Szóval szerintem hereség ezt szakágakhoz kötni!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Az az igazság, hogy nem értem mire vágnak fel, hogy van képük beszólni másoknak! Csak azért mert dh gép van alattuk? Én CC-s vagyok de mentem már dh rombolóval Saalbach-ban a freeride pályán (ami 100x durvább mint a janihegy) és állítom nem mentem rosszul. Aki jól megy lefelé cc géppel az az összes kis suttyót símán lenyomná egy lejtõzõ masinával mert van technikája. Az már más tészta hogy sokkal könnyebb lefelé menni DH bicóval, mert a bike mindent kimozog, míg egy XC bringa szinte semmit!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én is így szoktam éppen orraesés elõtt...;) :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Naszóval, mirõl is beszélünk?

http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

Ez akkor most mi is akar lenni?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hátõõõ...nem is tudom;) ...amúgy szerintem nem aközött van különség, hogy CC-s vagy DH-s az ember....az ilyen beszólogatóknak inkább valószinüleg az számít, hogy milyen a "gép", amin tekersz...

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Naszóval, mirõl is beszélünk?

http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
feltöltöd valahova, pl kepfeltoltes.hu és van egy gomb a szerkesztönél, ilyen hüje hegyformája van és sárgás, (az van ráirva ha rámész egérrel h insert image), ott megadod a kép cimé amit feltöltöttél a kepfeltoltes.hu -ra (alul irja ki a cimet), és kész is..elvileg..

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Aki beszol a masiknak, annak koze nincsen a sporthoz.Egy igazi dh-s biztosan nem nezi le a cc-seket, es viszont.

Emberek vagyunk, tehát az ilyen viselkedés a személyébõl fakad, nem azért, mert "déhás". Vszleg van olyan CC-s, aki meg a lejtõzõkrõl vélekedik negatívan. Mert a személyisége olyan, kész.

Van egy fotóm, azt hogyan tudom beilleszteni ide?

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
szerintem ezt a szakágasdit ne kezdjétek el megint, mert semmi értelme!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Aki beszol a masiknak, annak koze nincsen a sporthoz.Egy igazi dh-s biztosan nem nezi le a cc-seket, es viszont.

Ez így van. A sportolót látja a másikban és nem az ellenséget.

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Olyanok, akik 4X , DJ vagy Street ágban nyomulnak. És csak azért, mert nem vagyok hajlandó az XC canyóm tökig kihúzott ülésével ugrálni.

Van közöttük - sajnos számosan - éppen elég gyökér. Ma is szem és fültanúja voltam hasonlónak a Fogason, de csak mosolyogtunk rajtuk. Nekem/nekünk bezzeg nem mernek beszólni (pedig én is egy AM-re épített CC bringával nyomulok, bár a többiek mind DH-s szerkezettel), pedig már várom; jó kis hiriget rendeznénk.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Egyenlõre elég halvány a jövõ évi versenynaptár, remélem bõvülni fog...

Ezek még csak a kupafutamok dátumai, tuti hogy lesz még verseny! Amúgy meg 14 verseny egy szezonban nem elég???

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Olyanok, akik 4X , DJ vagy Street ágban nyomulnak. És csak azért, mert nem vagyok hajlandó az XC canyóm tökig kihúzott ülésével ugrálni.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Egyenlõre elég halvány a jövõ évi versenynaptár, remélem bõvülni fog...
One planet, one tribe...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
És ki volt az említett "okos" beszólogató?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ez jó :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
"Mert az XCsnek nek nincs 180at mozgó villája elöl,bitangvastag és bivalyerõs váza,203as nagypizzái és legtöbb esetben hátul merev far található és mert az se nem frí, se nem dávn"

Van viszont megbízható szív-tüdõ rendszer, vádli, comb és farpofa, melynek izomzatából a hölgyek messzemenõ következtetéseket vonnak le a várható lökések intenzitása tekintetében, legalábbis az egyik nõi magazin szerint... Tújjadneki!!!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én is valami ilyesmiért...mert eleve egy jó és biztonságos dh gép cirka fél millió forint, és az nekem kicsit sok pénz...és akkor még nincsen védõfelszerelés, miegymás...ez az egyik ok...a másik meg hogy félek én is...aki ért hozzá, az csinálja...de pl. a minap a fogas végállomásánál frissitettem (palacsintaevés az étteremben), és jött egy csoport dh-s, freerideos arc...a felén nemhogy lábszárvédõ, BUKÓ sem volt...azmeg a másik, hogy 2 gyerek merev villával küldte, másik 3 meg tescós bringával...és igy beszoltak ,hogy mivan mit nézek, áradt belõlük az "ezerfree vagyok, hozd a celluxot és ha szétesnék, ragassz össze"-feeling és megnézték a CC (bár inkább maraton a súlya miatt-->12,9 kg) gépem, és ilyen undorodó pofát vágtak...hát nemtudom...kinek a pap, kinek a papné...de csak biztonságosan...

másik: még nyáron volt ,hogy a fogastol elindultam pont 2 amatör "dh"-sal egyszerre lefele.én persze körbementem, õk lefele ugye amerre szoktak..és lent gazdagrétnél, a konkoly thege útnál megint találkoztunk, egyszerre értünk le..szóval....ez is olyan, mint a divatrockerek...a dh menõ, meg jól néz ki a kecaj, szóval azt kell csinálni..

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Meg olyan csórók, jegyet sem tudnak venni a Fogasra. Inkább feltekernek.

:)

Én is osztom azt a nézetet, h az ilyen beszólás tulajdonosa csak saját magát járatja le.

Én pl. azért nem dhzom, mert félnék küldeni neki. Inkább csodálom a hozzáértõket.