Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni abbban, hogy hogyan szállítsunk le kb. 10 kerékpárt ausztriai biciklitúrához?
Van esetleg valami fuvarozócég aki ilyen levitelekkel foglalkozik?
Hello! Eszembe jutott két dolog is:
az egyikre sajna rosszul emlékeztem, viszont szerintem jó ha ezzel tisztában vagytok hogy létezik; szóval idézek a MÁV-tól:
"Csoportos kerékpárszállítási igény és elõzetes jelentkezés esetén a MÁV Rt. a lehetõségekhez mérten vállalja külön kerékpárszállító kocsit biztosítását. A kocsiban, típusától függõen 16, 32, vagy 58 kerékpár szállítható. A kerékpárszállító kocsi biztosításához minimum 15 fõ, IC vonattal utazás esetén min. 20 fõ szükséges. A külön kocsi érvényes mentjeggyel és kerékpárjeggyel vehetõ igénybe. Az igény bejelentését min. 7 nappal az utazást megelõzõen a területileg illetékes Menetjegyirodákban kell megtenni."
Szóval ehhez kevesen vagytok.
Viszont az utánfutó témában annyit tudok mondani, hogy ha nem versenyszezonban kell, akkor szerintem lehetséges, hogy eltudjátok kérni valamelyik bringás csapattól, mi odaszoktuk adni ha tudjuk - Salgótarján, de van még a Meridásoknak, Zsiráfosoknak (Dunaharaszti), Ózdiaknak is. Ha nincs más/jobb ötleted, akkor egy végsõ próbát megér...