Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XC-sek & Maratonisták ide :)
Started by
Janiii
, 2004. October 04. 14:06
Posted 2005. January 18. - 18:04

Az említett külsõ tömege tényleg tiszteletreméltó. Az egyetlen baj vele, hogy ezen kívül nem sok jó tulajdonsága van. Nem ajánlom. De kinek a pap, kinek a papné! Decemberi Bikkmakban olvashatsz róla a Kellys Sabotage tesztben.
Posted 2005. January 18. - 17:57

Vagy a jégtömböt kiolvasztani - mert ebben a hidegben az egész viz egyetlen darabbá áll össze!
Nyáron meg hogy örülnétek egy kis jégkrének, télen amikor ingyé van akkor meg nem kell. Ki érti ezt?

Posted 2005. January 18. - 17:52

Lenne kérdésem:
-Tudja vki h mennyibe kerül egy Flyweight 330as külsõ?
-Hol szoktatok venni Gatorade vagy Maxim italt?ha egyáltalán szoktatok:D
-Tudja vki h mennyibe kerül egy Flyweight 330as külsõ?
-Hol szoktatok venni Gatorade vagy Maxim italt?ha egyáltalán szoktatok:D
Posted 2005. January 18. - 17:49

na igen:D:D
Akkor már értem miért szokták kérdezni h mik azok a kocka darabok a torkomba:D
Akkor már értem miért szokták kérdezni h mik azok a kocka darabok a torkomba:D
Posted 2005. January 18. - 17:00

Vagy a jégtömböt kiolvasztani - mert ebben a hidegben az egész viz egyetlen darabbá áll össze!

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2005. January 18. - 16:52

Posted 2005. January 18. - 16:37

De jó, erre nem is gondoltam! Lens-wear!
Na és azt nem tudjátok, hol lehet olyan kulacsot beszerezni, amibe be van építve egy vizforraló, az akksiját pedig a vázra lehet szerelni. Innentõl kezdve, csak beleöntöm a vizet, a benne levõ fémszál meg melegiti folyamatosan a vizemet! :bananadan

Na és azt nem tudjátok, hol lehet olyan kulacsot beszerezni, amibe be van építve egy vizforraló, az akksiját pedig a vázra lehet szerelni. Innentõl kezdve, csak beleöntöm a vizet, a benne levõ fémszál meg melegiti folyamatosan a vizemet! :bananadan
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2005. January 18. - 14:01

Charon:
![]()
Egyébként gondoljatok bele, mennyivel jobb lenne, ha a fülünkön át jönne ki a takony: hiszen igy szabadon lélegezhetnénk! A fülre meg fel lehetne erõsiteni egy nedvgyûjtõ tasakot, amit edzés végén egyszerûen csak kiöntenénk!
Ja és ez gondolom bukó meg Eu kompatibilis lenne nem??
Már csak át kell furnod az agyadon egy kis vezetéket hogy összekösd az füled és a légcsöved!! és ez lesz a Lens-wear accessories

join your life, join your bike
vendég_Charon_*
Posted 2005. January 18. - 10:19

A ruha neve pedig: Lens-wear
:rofl:
Javaslom, hogy legyen beépített takonygyûjtõje.
(Mostreggelizek
)
:rofl:
Javaslom, hogy legyen beépített takonygyûjtõje.
(Mostreggelizek

Posted 2005. January 18. - 00:35

Charon:

Én már kitaláltam egy olyan ruhát, aminek a belsõ és külsõ rétege között van egy köztes réteg, ahol meleg levegõ cirkulál. Ez elhordja az izzadságot, és ennek segitségével a test nagyon gyorsan leadja azt, és szárazságban van. Ennek fõleg akkor van jelentõsége ha megállunk télen a nagy hidegben. Ekkor nem fogunk széjjel fagyni, mivel a viz távozik.
Most már csak a kivitelezésre várok.
Egyébként én szinte alig könnyezem, de ez szerintem azzal magyarázható, hogy nekem a könnyem is az orromon jön ki. Egyébként gondoljatok bele, mennyivel jobb lenne, ha a fülünkön át jönne ki a takony: hiszen igy szabadon lélegezhetnénk! A fülre meg fel lehetne erõsiteni egy nedvgyûjtõ tasakot, amit edzés végén egyszerûen csak kiöntenénk!

De persze gondolom a technika már kiagyalt valamit világunkban, de szerintem azért nem kell mindennek bedõlni ami rá van írva egyes termékekre!! !?
Én már kitaláltam egy olyan ruhát, aminek a belsõ és külsõ rétege között van egy köztes réteg, ahol meleg levegõ cirkulál. Ez elhordja az izzadságot, és ennek segitségével a test nagyon gyorsan leadja azt, és szárazságban van. Ennek fõleg akkor van jelentõsége ha megállunk télen a nagy hidegben. Ekkor nem fogunk széjjel fagyni, mivel a viz távozik.
Most már csak a kivitelezésre várok.
Egyébként én szinte alig könnyezem, de ez szerintem azzal magyarázható, hogy nekem a könnyem is az orromon jön ki. Egyébként gondoljatok bele, mennyivel jobb lenne, ha a fülünkön át jönne ki a takony: hiszen igy szabadon lélegezhetnénk! A fülre meg fel lehetne erõsiteni egy nedvgyûjtõ tasakot, amit edzés végén egyszerûen csak kiöntenénk!

Posted 2005. January 17. - 22:31

Szerintem a hideg menetszél miatt könnyezik az ember fia, de egy jó szemüveg segít ezen. Ez egyébként is ajánlott viselet trutyis idõben [meg mindig].
Posted 2005. January 17. - 21:54

több órán át tartó hideben bringázásnál énis be-be könnyezek szal, szerintem normális jelenség.
Posted 2005. January 17. - 21:45

na egy a lélegzõ ruha ami tényleg lélegez megfizethetetlen, de például a hosszú bringásgatyám poáros (elastic) és szellõzõ de ha te abban rendesen edzel azért kicsit érzed hogy abban is megizzadsz, felül meg fõleg!! De persze gondolom a technika már kiagyalt valamit világunkban, de szerintem azért nem kell mindennek bedõlni ami rá van írva egyes termékekre!! És tényleg nem könnyeztetek egyszersem télen vagy csak a meleg szobában csücsültetek eddig és azért mondjátok hogy nincs könny a szemetekben??? Jó én sem "sírom végig az utat", de azért egy komolyabb edzésnél szerintem a hideg kihozza!! Vagy egyedülálló vagyok?!?!?!?
Posted 2005. January 17. - 20:55

Posted 2005. January 17. - 19:44

Ati azért izadsz valószínüleg mert nem " léglegzõ,, ruhát viselsz. (a ruha valamennyire ki engedi a test melegét.) Drágábbak mint a többi de megéri megvenni. Egyébként én akkor könnyezek amikor kilépek a hidegre, de akkor nagyon.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!
Posted 2005. January 17. - 18:18

Ha már így benedvesítettük a témát akkor a többi testnedvrõl is válthatnánk egy két szót. például télen nekem vagy hogy a könnyem is folyik bringázás közben (és nem a nyarat siratom!
) pedig a szemcse fenn figyel??!!
Na és persze akár hány minusz is van én mindig izzadtan érek haza, habár szerintem az meglepõ aki nem!!! De a fülemmel nincs semmi gond és a nyálam is csak akkor csurog a kész kaja vár mikor hazaérek!!

Na és persze akár hány minusz is van én mindig izzadtan érek haza, habár szerintem az meglepõ aki nem!!! De a fülemmel nincs semmi gond és a nyálam is csak akkor csurog a kész kaja vár mikor hazaérek!!

Posted 2005. January 17. - 17:41

vendég_Charon_*
Posted 2005. January 17. - 13:23

Lens: Hozod a szokásos gusztustalansági szintedet. 
Egyébként a legjobb módszer ha a kicsapósan fújod + kesztyûbe törlöd. Lehet kis frottírdarabot varrni a téli kesztyûkre és akkor mosható is.

Egyébként a legjobb módszer ha a kicsapósan fújod + kesztyûbe törlöd. Lehet kis frottírdarabot varrni a téli kesztyûkre és akkor mosható is.
Posted 2005. January 17. - 12:46

szóval ti mi a lótúrót tsináltok, hogy állandóan folyik a takony, fika, orrváladék az ember orrából, ien hidegben......
1. orosz módszeres kicsapós... (legjobb)
2. zsepis vagy tamponos orrbedugós...(kizárólag miniben:chin:)
Szam
Posted 2005. January 17. - 10:24

Úgy tudom, hogy a váladék az orrban a megnövekedett hõmérsékletkülönbség miatt van (kint hideg, bent meleg). Ezt is meg tudja szüntetni az orrcsepp, nem csak a náthát? Mert a téli orrömlés nem egyenlõ a náthával.