Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Please log in to reply
1607 replies to this topic

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
Az említett külsõ tömege tényleg tiszteletreméltó. Az egyetlen baj vele, hogy ezen kívül nem sok jó tulajdonsága van. Nem ajánlom. De kinek a pap, kinek a papné! Decemberi Bikkmakban olvashatsz róla a Kellys Sabotage tesztben.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

Vagy a jégtömböt kiolvasztani - mert ebben a hidegben az egész viz egyetlen darabbá áll össze! :D

Nyáron meg hogy örülnétek egy kis jégkrének, télen amikor ingyé van akkor meg nem kell. Ki érti ezt? :D

Gábor-VKT

Gábor-VKT

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Lenne kérdésem:
-Tudja vki h mennyibe kerül egy Flyweight 330as külsõ?
-Hol szoktatok venni Gatorade vagy Maxim italt?ha egyáltalán szoktatok:D

Gábor-VKT

Gábor-VKT

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
na igen:D:D
Akkor már értem miért szokták kérdezni h mik azok a kocka darabok a torkomba:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Vagy a jégtömböt kiolvasztani - mert ebben a hidegben az egész viz egyetlen darabbá áll össze! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Gábor-VKT

Gábor-VKT

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
erre én is kíváncsi vagyok:D
Nem kellene mindig a hideg vizet innom:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
De jó, erre nem is gondoltam! Lens-wear! :D :D

Na és azt nem tudjátok, hol lehet olyan kulacsot beszerezni, amibe be van építve egy vizforraló, az akksiját pedig a vázra lehet szerelni. Innentõl kezdve, csak beleöntöm a vizet, a benne levõ fémszál meg melegiti folyamatosan a vizemet! :bananadan
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts

Charon: ;) :D

Egyébként gondoljatok bele, mennyivel jobb lenne, ha a fülünkön át jönne ki a takony: hiszen igy szabadon lélegezhetnénk! A fülre meg fel lehetne erõsiteni egy nedvgyûjtõ tasakot, amit edzés végén egyszerûen csak kiöntenénk! ;)

Ja és ez gondolom bukó meg Eu kompatibilis lenne nem??
Már csak át kell furnod az agyadon egy kis vezetéket hogy összekösd az füled és a légcsöved!! és ez lesz a Lens-wear accessories :)
join your life, join your bike

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A ruha neve pedig: Lens-wear
:rofl:
Javaslom, hogy legyen beépített takonygyûjtõje.
(Mostreggelizek :))

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Charon: ;) :D

De persze gondolom a technika már kiagyalt valamit világunkban, de szerintem azért nem kell mindennek bedõlni ami rá van írva egyes termékekre!! !?

Én már kitaláltam egy olyan ruhát, aminek a belsõ és külsõ rétege között van egy köztes réteg, ahol meleg levegõ cirkulál. Ez elhordja az izzadságot, és ennek segitségével a test nagyon gyorsan leadja azt, és szárazságban van. Ennek fõleg akkor van jelentõsége ha megállunk télen a nagy hidegben. Ekkor nem fogunk széjjel fagyni, mivel a viz távozik.
Most már csak a kivitelezésre várok.

Egyébként én szinte alig könnyezem, de ez szerintem azzal magyarázható, hogy nekem a könnyem is az orromon jön ki. Egyébként gondoljatok bele, mennyivel jobb lenne, ha a fülünkön át jönne ki a takony: hiszen igy szabadon lélegezhetnénk! A fülre meg fel lehetne erõsiteni egy nedvgyûjtõ tasakot, amit edzés végén egyszerûen csak kiöntenénk! ;)

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Szerintem a hideg menetszél miatt könnyezik az ember fia, de egy jó szemüveg segít ezen. Ez egyébként is ajánlott viselet trutyis idõben [meg mindig].

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
:)
több órán át tartó hideben bringázásnál énis be-be könnyezek szal, szerintem normális jelenség.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
na egy a lélegzõ ruha ami tényleg lélegez megfizethetetlen, de például a hosszú bringásgatyám poáros (elastic) és szellõzõ de ha te abban rendesen edzel azért kicsit érzed hogy abban is megizzadsz, felül meg fõleg!! De persze gondolom a technika már kiagyalt valamit világunkban, de szerintem azért nem kell mindennek bedõlni ami rá van írva egyes termékekre!! És tényleg nem könnyeztetek egyszersem télen vagy csak a meleg szobában csücsültetek eddig és azért mondjátok hogy nincs könny a szemetekben??? Jó én sem "sírom végig az utat", de azért egy komolyabb edzésnél szerintem a hideg kihozza!! Vagy egyedülálló vagyok?!?!?!?

Gábor-VKT

Gábor-VKT

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
nekem a szemem csak akkor könnyezik ha belemegy vmi :D
-----
Jön vki Szilvásváradra majd?

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Ati azért izadsz valószínüleg mert nem " léglegzõ,, ruhát viselsz. (a ruha valamennyire ki engedi a test melegét.) Drágábbak mint a többi de megéri megvenni. Egyébként én akkor könnyezek amikor kilépek a hidegre, de akkor nagyon.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Ha már így benedvesítettük a témát akkor a többi testnedvrõl is válthatnánk egy két szót. például télen nekem vagy hogy a könnyem is folyik bringázás közben (és nem a nyarat siratom!:)) pedig a szemcse fenn figyel??!!
Na és persze akár hány minusz is van én mindig izzadtan érek haza, habár szerintem az meglepõ aki nem!!! De a fülemmel nincs semmi gond és a nyálam is csak akkor csurog a kész kaja vár mikor hazaérek!! :)

Gábor-VKT

Gábor-VKT

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Sziasztok
Látom érdekes módszerekrõl van itt szó:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lens: Hozod a szokásos gusztustalansági szintedet. :)

Egyébként a legjobb módszer ha a kicsapósan fújod + kesztyûbe törlöd. Lehet kis frottírdarabot varrni a téli kesztyûkre és akkor mosható is.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

szóval ti mi a lótúrót tsináltok, hogy állandóan folyik a takony, fika, orrváladék az ember orrából, ien hidegben......

1. orosz módszeres kicsapós... (legjobb)
2. zsepis vagy tamponos orrbedugós...(kizárólag miniben:chin:)

Szam

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Úgy tudom, hogy a váladék az orrban a megnövekedett hõmérsékletkülönbség miatt van (kint hideg, bent meleg). Ezt is meg tudja szüntetni az orrcsepp, nem csak a náthát? Mert a téli orrömlés nem egyenlõ a náthával.