Hát miután minden edzõ, akivel eddig errõl beszéltem azt mondta, hogy nulla fok alatt már semmi értelme kint edzeni, meg a saját testemen is éreztem a merevedést hidegben, ezért én spinningelek, és kb. heti 1-2szer megyek csak ki terepre. De akkor is terepre, nem a városba, azt nem birom.
Az a baj ezzel a hóban való tekeréssel, hogy az nem nagyon járul hozzá az edzéshez, maximum az ilyen lazitó móka csak. Mert (mint azt nekem nálamnál bölcsebb emberek mondották), alapozni betonon kell - vagy ha nincs más, spinningen. A lényeg az, hogy a gép egyenletesen tudjon haladni, mi pedig egyenletesen tudjunk erõt kifejteni. Terepen ugye eléggé össze-vissza, meg a pulzust se tudjuk annyira beszabályozni. De persze ez csak annak fontos szerintem, akinek meghatározott célja van versenyzéssel kapcsolatban. Egyébként meg miért ne lehetne annyit és arra menni, amerre csak akarunk?!
Én most minden nap spinningelek és a napi órák száma nõ - holnap pl.4-et megyek alapozó pulzussal. Sajna a jóélet már nem sokáig tart, mert ismét beindul a suli, igy kevesebb idõm lesz rá. De azért majd igyekszek minél többet lógni, hogy folytathassam, amit elkezdtem.
Vikvuk! Heti 3*1,5 óra tánc szerintem már alapból tök jó. Ehhez én neked még plussz két vagy három alkalmi tekerést, úszást vagy futást javasolnék. Csak nem tudom, ezek közül mit szeretsz csinálni? Jó az aerobic is. Meg azt is, hogy mennyire intenziv táncot csinálsz. Ha gondolod, térjünk át privibe.