Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1607 hozzászólás a témában

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Teljesen egyetértek!!!
Leírtam a közv.kutatásban is , hogy egyre több a dh, freeride a cc kárára, nézd meg (rvilike) a mostani számot, a túra leírásokat és a külsõ tesztet figyelembe véve nem sokat ér e szám. Erõsen gondolkodom az elõfizetés megújításán.
Remélem lesz e téren is változás...
Szammer

1et értek, de sztem más problémák is vannak. Pl engem kifejezetten irritál az "új és cool" rovat, már-már olyan szintû mint egy managermagazin trendi rovata. Van még sok más is, de nem akarom szétoffolni a topicot. A márciusit nem hinném h megveszem, de úgyis az lesz :(
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
na jó hagyjuk a témát!!! Gábor meg lesz az a rózsaszín csekkszelvényed azt befizeted a postán és annak a másolatát beküldöd a Bikemag címére!! Felesleges emiatt tovább ***ni a szót! Azért még a napokban mindig olyan hideg volt hogy én sem tudtam mit kezdeni az orrommal!!!:)
join your life, join your bike

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ez olyan mint ha egy újságban lennének a Harrly Davidsonok meg a speedmotorok!! Teljesen más életérzés és érdeklõdési kör!!

Motor Revü..
és mégis jó, szerintem.

Gábor-VKT

Gábor-VKT

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
nah szóval ott tartottunk h nem tom megrendelni:)
ezt a rózsaszíncsekk+400Ft-os dolgot nem értettem!

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
na ja akkor bennem van a hiba habár nem mondom hogy most sem volt izgalmas téma pl. túra, meghajtás, gumiteszt... csak azért az újság fele olyan témáról szól ami szerintem sokakat nem izgat!! Ja az összes olyan cikket olvastam nem azért írtam õket mert még nem olvastam róluk. Már vagy 3-4 éve élek a bikemaggel csak mondom hogy kezdünk elmenni a mindenbe belekapunk kicsit stílusba!! Gondolod venném ilyen rég óta ha alapjában nem tetszene??

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Étkezésrõl pl mire vagy kíváncs, aki rendszeresen olvassa évek óta az újságot, az olvasson vissza. Errõl régebben nagyon-nagyon sok oldalon, és több számon keresztül írtak. Az igazat megvallva én nem akarom évente elolvasni ugyanazokat a dolgokat. Edzéstervekrõl is elég sok szó esett már, olyat úgy sem tudnak írni ami mindekinek tökéletes, ha nincsenek meg neked ezek a régebbi számok szerintem kérd kölcsön valakitõl.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
na örülök hogy nem csak én gondolok így!! Azaz nem avval van gond hogy ennyi vállfaja van a bringázásnak meg hogy ezek benne vannak az újságokban csak hát szerintem akkor is különkéne választani õket!! Csak tudod mégis mi vesszük meg és például régebben nem volt olyan hogy elkezdtem lapozgatni és mondom hogy ezt sem olvasom el meg amazt sem mert nem érdekel!! Ez olyan mint ha egy újságban lennének a Harrly Davidsonok meg a speedmotorok!! Teljesen más életérzés és érdeklõdési kör!!
Én sem azt mondtam hogy töröljük ki az újság egyik felét (ha ezt mondtam volna biztos lenyakaznak :) ) csak hogy legyen kettõ!! és ezt szerintem többen is így gondolják ezt hallásból tudom csak sokan nem merik mondani! na reméljük majd megszállja õket az ihlet és változik kicsit az újság beállítottsága!!
De ne mondjátok hogy nem olvasnátok szívesebben túrákról, étkezésrõl, edzéstervekrõl, programokról, persze technikáról, mert szerintem ennek az újságnak nem az a célja hogy "trendi" magazin legyen!!!!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Nekem is most kéne elõfizetnem egy évre, de sajnos azt észlelem hogy az újság más irányba húz és egyre kevesebb részt ölel fel a hegyikerékpár!!
De lehet hogy ez a téli hónapok hibája de ez a mostani szám is egyenlõ volt a nullával!! :(

Teljesen egyetértek!!!
Leírtam a közv.kutatásban is , hogy egyre több a dh, freeride a cc kárára, nézd meg (rvilike) a mostani számot, a túra leírásokat és a külsõ tesztet figyelembe véve nem sokat ér e szám. Erõsen gondolkodom az elõfizetés megújításán.
Remélem lesz e téren is változás...
Szammer

Gábor-VKT

Gábor-VKT

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás

Rózsaszín csekk+400Ft

hmmm...400ft?

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Hat azert azt nem mondanam hogy 0 a mostani szam,sot... Egyre szelesebb reteg szamara akarnak/kell megfelelo tartalmu ujsagot szolgaltatni,es ez sztem nem egyszeru.Nem akarom a keszitok segget nyalni,de sztem nagyon jol probaljak a tartalmat varialni.Es azert van monti boven is.Mit akarsz te ennel tobb montit? :D Na de ez mar nagyon off,van erre kulon topic is..

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Ebben tud vki segíteni?

Rózsaszín csekk+400Ft

Jó lenne ha küldenének csekket amikor lejár az elõfizetés. (Ezt egyébként megírtam már a közvéleménykutatásban is.)
Valaki már felhozta ezt a kérdést a legfrissebb szám-ban is, de nem jött rá válasz illetékestõl. Késõbb én hoztam fel, de akkor se jött rá válasz. Hátha majd most, de nem nagyon reménykednék a helyedben!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Hát azért nem mondanám beteg sportnak mert van egy két ismerõsöm aki ezáltal lett marha edzett!! Én is kipróbáltam nekem az nem tetszett mikor kicsi mélyebb a hó és benne kell maradnod abban a két csíkban ahol az elõtted menõk mentek!! De szûzhóban nem gáz habár a montival és a síeléssel sem vetekszik!! :)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
OFF
A sífutás egy beteg sport! Most volta,m kb 3/4 órát bírtam, az órám szerint 162es átlag(!)pulzussal, és ebbe benne van egy 5 perces pihi is! A pillanatnyit csak egyszer néztem, akkor épp 186 volt:scared:
A vicc az h szvsz tök lassan mentem így is :(

Király lenne ha sokáig megmaradna a hó, mert a sífutás sokkal kevésbé unalmas, mint a spinning pl. Mondjuk alapozásra nem nagyon alkalmas :(
Szokott itt még vki sífutni?
ON
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Én mindig avval fizettem elõ!! És nem is emlékszem hogy lehetne máshogy de nem tenném rá a fejem!!! Nekem is most kéne elõfizetnem egy évre, de sajnos azt észlelem hogy az újság más irányba húz és egyre kevesebb részt ölel fel a hegyikerékpár!!
De lehet hogy ez a téli hónapok hibája de ez a mostani szám is egyenlõ volt a nullával!! :(

Gábor-VKT

Gábor-VKT

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás

Elõfizettem a bikemagot amikor vettem az elsõ újságot de agusztusba lejárt.Most megint elõszeretném fizetni.Csak az újság hátuljába lévõ kivágandó papírral lehet?

Ebben tud vki segíteni?

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Ha lesz még egy kicsivel több pénzed engem is nevezz be és akkor igérem arra idõzítek!! :):)

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Tobb ismerosom is van akik szoktak kijarni Gardara is,meg Saalbachba is...
Csak sajnos nekem nincs penzem kimenni.Hidd el ha lenne,akkor maskepp edzenek Garda miatt ;)

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Jó nem azt mondtam hogy nincs májusi maraton és akkor kell alapozni!! De azért a Buda az még poénos és kérem a jelenkezõket közületek aki indul a Gardán!! Mert verseny mindig van mindenhol Amerikában már idén volt 24h verseny!! De azért mert májusban a Garda nem fogok teljesen máshogy edzeni!!:):)
De egy jó 3-4 év múlva indulni kéne a TransAlpon, na az már nem kis pályás dolog!!
De az még arrébb van és addig még elcsaphat két kamion vagy autó!! Én azt nem szeretem hogy a HHH tetején van egy hotel és nyáron jönnek fel túristabuszok én meg száguldok le és hirtelen a kanyargos úton elõttem egy busz ami elfoglalja az egészet!! De eddig mindig sikerült megállni!!:) Azaz nem tervezek túl elõre!!

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Ilyenkor lehet jól fejleszteni az 1ensúlyérzéket. Tekersz majd elsõ fék behúz blokkolásig, ja persze esés nélkül. Nagyon sirály. :D

Gábor-VKT

Gábor-VKT

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Nekem a Szilvásvárad maraton teccet bár azért volt problém de jól összekötik a OUTDOOR Fesztivállal.
Még nem frissítették az oldalt. www.szilvasvaradmaraton.hu
2004es ídõpontok vannak.
---
Elõfizettem a bikemagot amikor vettem az elsõ újságot de agusztusba lejárt.Most megint elõszeretném fizetni.Csak az újság hátuljába lévõ kivágandó papírral lehet?