Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Please log in to reply
1607 replies to this topic

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég

na ja hát azért a májusi maratonok azért még nem teljesen az igaziak!!!
Nem rosszak de azok még inkább a poénos tekerésrõl szólnak!!
Na de majd én se akarok nagyon elcsúszni majd kidolgozok valami jó kis edzéstervet!!
csgy: Merre van az a trianoni emlékmû amirõl fel van téve a képed???
Itt a hétvége egy kis hótekerést majd lehet hogy én is megejtek!!

Igy van egyreszt a Garda maraton,masreszt itthon a Szilvas maraton az egyik legszinvonalasabb verseny.Meg hat izlesek es pofonok,ki mikorra teszi a formajat,teny hogy mar majustol folyamatosan maratonok vannak,szoval a nyar kozepe az szvsz keso :)

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts

Pest felõl mész át Pécelen, elhagyod a centrumot Isaszeg felé, jobb oldalon kis bódékocsma, ott jobbra, jó meredek út, el a spotpálya mellett, ki a faluból, aztán már meglátod. Amíg ilyen hó van nem hiszem hogy fel lehet oda tekerni.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

...

Hát nemtom, a Garda maraton szvsz kicsit több, mint poénos tekerés
:mexico:
http://www.bikefesti...om/en/marathon/
Tényleg, volt már kinnt valaki közületek? A 80 kilisre kacsintgatok, de szintrajz alapján elég betegnek tûnik :scared:
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Gábor-VKT

Gábor-VKT

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
na megjöttem.
Most estem 2x is:D
Elöször csak megakartam nézni mennyire csúszik utána meg kutya miatt estem:(
Utálom ilyen szempontból a kutyákat akár merre megyek állandóan kifogom õket:'(

Gábor-VKT

Gábor-VKT

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
én még nem estem ebben a jeges letaposott csúszos hóban...Ott ahol elakad már nem jó tekerni.Nah megyek bringázni majd jövök;)

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts

na ott lehet jókat csúszkálni meg esni:)de még mindig jobb hón esni mint betonon...

Na ja minden relatív azért én szeret esések és karcolások nélkül megúszni a kalandot!! Én azt a havat szeretem ami nem túl mély nem akad el benne a kerék, de friss és nem csúszik, mert utálom a jeget mert kiszámíthatatlan és nem egyszer kiszállt alólam a bicaj!!:):)
Ja nem itthon habár Bécsben nagyobb a hó egy éjszaka alatt annyi leesett hogy reggelre majdnem a térdem ért a hó!! Abban már nagyon élvezhetetlen a tekerés!!
join your life, join your bike

Gábor-VKT

Gábor-VKT

vendég

• fórumtag
  • 40 posts

Bécsbe vagy Bp-n?:)
Bécsbe lehet h nagyobb hó van.

Gábor-VKT

Gábor-VKT

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
én kerékpárúton megyek amit nem takarítanak, de olvadt a hó és nem sok van rajta kb 5 cm.Meg vannak kisútcák amit nem takarítanak csak levan járva, na ott lehet jókat csúszkálni meg esni:)de még mindig jobb hón esni mint betonon...

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts

Nyar kozepei formaval az a baj,hogy mar majusban 4! maraton lesz ha jol szamoltam :)

Na de majd én se akarok nagyon elcsúszni majd kidolgozok valami jó kis edzéstervet!!

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Ez attól is füg , hogy mien terepen mész mert én ma legalább 2 órát bringáztam. És nagyon élveztem, igaz itt pécsen kb 5- centis hó van a vároban. De az utak mind le vannak takarítva. Én nagyon szeretek ien csúszkálni mert nemlehet olyan nagyokat esni mert a hó valamenyire felfogja a dolgokat.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts

Az a baj ezzel a hóban való tekeréssel, hogy az nem nagyon járul hozzá az edzéshez, maximum az ilyen lazitó móka csak.

Hát ezt nem nevezném lazításnak:http://www.bikemag.h...y/csgy/IM000386
A bringa nem volt letámasztva.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Hoban pont hogy nagyon jo futni,mert nem terheli az izuleteket.Raadasul annak meg van a hangulata amikor a csondes teli erdoben ropog a ho alattad ;)
Nyar kozepei formaval az a baj,hogy mar majusban 4! maraton lesz ha jol szamoltam :)

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts

:-)
impotensek ki a hóra! :-)

viccen kívül: én futni "szoktam" ilyenkor, de akkor az sem javasolt?

Hát én meg most kialszom magam a vizsgák után aztán majd jöhet valami!!
Burce miért nem jó hóban futni???? Én szerintem nagyon is flesss már persze a hó mélységétõl is függ!! De már egy jó tekerés hiányzik meg az alapozás, de majd nyár közepére kell formába lendülni az megmég odébb van!!! Azért csak szorgosan mindenki!!!

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Én egy héten 2-3-szor 1,5-2 órát tekerek betonon, emellett heti kétszer súlyzózok. Nekem ez bõven sok is, mert már öreg vagyok.Persze ez csak télre vonatkozik.Egyszerûen lusta vagyok 1,5 óránál kevesebbért felöltözni.
Ma a változatosság kedvéért 3,5 órát tekertem terepen, néhol 30cm szûzhóban. Isteni volt, nagyokat firkáztam, a végére teljesen kifáradtam. Csináltam egy csomó képet, majd felrakom valahova.

Gábor-VKT

Gábor-VKT

vendég

• fórumtag
  • 40 posts

Azért remélem senki sem drukkol h mihamarabb elolvadjon a hó :no:
Inkább menjetek sífutni, az "gördülékenyebb" ilyenkor ;)

hmm...jó 5let de én nem tok elmenni sehova ahol van rendes hó!Itt meg leesett 15 cm de 2-3 nap alatt elolvad...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

meg a saját testemen is éreztem a merevedést hidegben,

:-)
impotensek ki a hóra! :-)

viccen kívül: én futni "szoktam" ilyenkor, de akkor az sem javasolt?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

heti 3x alapozok és nem volt mit tenni leesett a hó...Szombatra szerintem már el is olvad és akkor lehet normálisan alapozni.Ma csak megpróbáltam...Ahogy mondtad is most csak ilyen lazítós vmi.Jókat lehet csúszni:)

Azért remélem senki sem drukkol h mihamarabb elolvadjon a hó :no:
Inkább menjetek sífutni, az "gördülékenyebb" ilyenkor ;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Gábor-VKT

Gábor-VKT

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
heti 3x alapozok és nem volt mit tenni leesett a hó...Szombatra szerintem már el is olvad és akkor lehet normálisan alapozni.Ma csak megpróbáltam...Ahogy mondtad is most csak ilyen lazítós vmi.Jókat lehet csúszni:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát miután minden edzõ, akivel eddig errõl beszéltem azt mondta, hogy nulla fok alatt már semmi értelme kint edzeni, meg a saját testemen is éreztem a merevedést hidegben, ezért én spinningelek, és kb. heti 1-2szer megyek csak ki terepre. De akkor is terepre, nem a városba, azt nem birom.
Az a baj ezzel a hóban való tekeréssel, hogy az nem nagyon járul hozzá az edzéshez, maximum az ilyen lazitó móka csak. Mert (mint azt nekem nálamnál bölcsebb emberek mondották), alapozni betonon kell - vagy ha nincs más, spinningen. A lényeg az, hogy a gép egyenletesen tudjon haladni, mi pedig egyenletesen tudjunk erõt kifejteni. Terepen ugye eléggé össze-vissza, meg a pulzust se tudjuk annyira beszabályozni. De persze ez csak annak fontos szerintem, akinek meghatározott célja van versenyzéssel kapcsolatban. Egyébként meg miért ne lehetne annyit és arra menni, amerre csak akarunk?!

Én most minden nap spinningelek és a napi órák száma nõ - holnap pl.4-et megyek alapozó pulzussal. Sajna a jóélet már nem sokáig tart, mert ismét beindul a suli, igy kevesebb idõm lesz rá. De azért majd igyekszek minél többet lógni, hogy folytathassam, amit elkezdtem. :D

Vikvuk! Heti 3*1,5 óra tánc szerintem már alapból tök jó. Ehhez én neked még plussz két vagy három alkalmi tekerést, úszást vagy futást javasolnék. Csak nem tudom, ezek közül mit szeretsz csinálni? Jó az aerobic is. Meg azt is, hogy mennyire intenziv táncot csinálsz. Ha gondolod, térjünk át privibe.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Gábor-VKT

Gábor-VKT

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Én városba tekerek de nem 3 órát:)
Higednek hideg van de tekerek.Most kezdtem az alapozást.Hóba én szeretek bringázni:D
Nem tom lensver te hogy vagy vele?