Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Please log in to reply
1607 replies to this topic

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
király, a legjobb!!! szombat, 16.-a? Jó idõt kell csak rendelni...

B

Mivel ugye én meg ott lakom, osztán még a terepet is ismerem kicsinnyét, én is benne vagyok. Mit szólnátok a Zemplén Marci elõtti hétvégéhez?

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Mivel ugye én meg ott lakom, osztán még a terepet is ismerem kicsinnyét, én is benne vagyok. Mit szólnátok a Zemplén Marci elõtti hétvégéhez?
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts
Ez a vértesi dolog engem is érdekel. Remélem megfelelõ idõpontot választotok :-)!
Dante! Tessék majd nyomni nekünk Dolomiti élménybeszámolót! Jövõre én is akarok menni! Meg Salzkammergutra is.
Remélem jó idõtök lesz, s nem tör rátok rátok semmiféle jeges cunami.

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts
Esõ után fél órával már tökéletes volt a terep!
Ráadásul gyönyörû volt ahogy a napsütésben párolgott az erdõ...
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Ma voltam HHH-n. A Téglagyártól mentem felfelé, mikor elkapott az esõ. 5-10 perc alatt totál sártenger. Aztán negyed óra múlva szikrázó napsütés, de a terep már járhatatlan.

Ne essen vasárnapig a Pilisben!

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
hi! megyek hétvégén Bp-re. Ha valakinek van ideje szombat délelõtt illetve vasárnap délelõtt tekerni, kérem keressen meg telefonon vagy mailben. 06204801438; palotai.gabor@vipmail.hu
Vili: Hogy sikerült BAlatonMaraton. Eredményt látott már vki?

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Nekem meg barmikor jo,szoljatok aztan toljuk ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én nyaralok meg Dolomiti Superbike-ozom júli 11-ig, azután bármikor jó elvileg.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
no, akkor mán' 3-an vagyunk, kinek mikor jó? nekem júli középsõ hétvégéje ok, vagy valamelyik hétköznap kora délutánig, akkor úgy osztom be magam melóban.

B

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Egy jo kis vertesi tekeresben en is benne vagyok barmikor :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én megyek. Mikorhol? :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
üdv!

olvasom, h Vértesrõl van szó. Régóta el akarok nézni arra, csak valahogy mindig elmarad, de ha valaki megy innen Pestrõl szívesen becsatlakoznék!
Nem ismerem a járást arrafelé, de úgy tippelem, 1 nap alatt bõven körbe lehet járni. Vagy tévedek? :)

Balázs

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Igazad van csak eddig 12 kmre van ahová járok tekerni, a betont meg rohadtul unom, de lehet hogy egyszer elmegyek oda aztán már mindig oda fogok járni.

A sebesség mindent megold.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
20km az neked sok?Pont jo bemelegitesnek,kevesebb mint egy ora alatt ott vagy es lehet kuldeni.Pesthez sincs kozelebb a Pilis,sot,aztan mindenki oda jar tekerni :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Az a baj, hogy nekem egy kicsit messze van a Vértes, kb 20km kellene oda tekernem meg vissza is ugyanennyit, ami azért egy kicsit sok lenne. A Velencei-hegységgel az a baj, hogy legalább heti 3-szor tekerek arra és már ismerek minden buckát és fejbõl tudom, hogy mikor kell váltanom és fékeznem és egyre inkább a F-1-es versenyre kezd emlékeztetni, amivel az a baj, hogy teljesen át állok erre és így máshol elég gyengén megy.

A sebesség mindent megold.

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts

Hello!
Ha van itt fehérvári montis és viszonylag gyakran szokott tekerni, akkor megírhatná hogy merre szokott menni, mert egy idõ után unalmassá kezd válni a Velencei-hegység meg az egyedül tekerés.

Én mög a Vértesben. Csákvár, Gánt, Gesztes, Vérteskozma környékén. Szép is, meg néha technikás is... Bár nekem meg pont a Velencei-hegység a szerelmem. Azok a szép lankás dombok, jó kis utakkal, néha jó nagy tócsákkal... Nyammm! :)
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
[Telehódas Topik Túrák]

50. és egyben évfordulós telehódas HHH - 4 éves a "mozgalom"! :-)

Hely: Budapest
Dátum: 2005. június 21. (kedd)
Idõpont: 21:00
Találkozó: Batthyány tér Duna felöli oldala, a HÉV feljáró mellett
Program (Classic): szokásos útvonalon fel a HHH-ra, majd vissza (a szokásos útvonal aszfaltot jelöl, mégpedig Batthyány tér - rakpart kerékpárút - Kolossy tér - Szépvölgyi út - Fenyõgyöngye - HHH). Alternatív útvonalak egyénileg választhatók.
Program (Extra): A Rekettyés elvileg megnyílt, rákérdezek, hogy valóban megörtént-e! Ha igen, a szalonnasütéssel nem lesz gond!

Ajánlott kiegészítõk: bukó, lámpa, pulóver, stb.
További részletek: http://www.kerekparostopik.hu/modules.php?op=modload&name=FAQ&file=index&myfaq=yes&id_cat=8&categories=T%FAr%E1k&parent_id=7#1] itt - lesz majd, ha egyszer sikerül visszaraknom.
Mindenkit szeretettel vár a "Rendezõség"!
Szervezõ: robi

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts

ajaj majd azért közöld a néppel merre mész hogy idõben felkészüljenek!! :)
na király vagy aztán mehetünk együtt is

Ma? Valaki? Én már elég rég tekertem és már jelentkeznek az elvonási tünetek!

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Erre a Kona maratonra jottok?Ill Balaton maraton vagy mi a neve.

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
Üdv! Örülök, hogy mindenki jól mulat a vizsgákon ;) Nekem is van még...
Király volt a cseh XTERRA. Kemény, teknikás pálya, tûrhetõ szervezés, szép környezet.
Ott volt a világ XTERRA és triatholon élmezõnye csak az ausztrálok nem.
A 35 kilis montipályát 1:46 alatt mentem 176-os átlagpulzussal. (1:30 a rekord, és kb 186 a max pulzusom). Majdnem behánytam a végén...
One planet, one tribe...