Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1607 hozzászólás a témában

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
hát, nem kell a legdrágábbat venni, de egy bizonyos összeg alatt nem szabad / nem érdemes.
errõl írtam fönt, persze ezzel lehet vitatkozni
ja, ha viszont DH-znál is akkor a fönti összeget érdemes megszorozni x-szel

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Laczy

Laczy

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
Vegyél Duke Xc Air-t, 30as becsúszók, 8cm út, olajcsili állitás kivülröl, kb. 1,7kg, jómerev, bótba kb.45e mosmá, februárban én használtan vettem ennyiért, aprón még olcsóbban is ki lehet fogni. Nagyon finoman mozog.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Találtam egy régi zokes telót levegõs,de azt mondják az szar,bár 15ért van a boltban

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
most akcióban 50 alatt XC/Maraton felhasználásra tökéletes telót lehet venni, ha kákabelû vagy tán 40 alatt is.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
hát valóban,de ha telót veszek akkor ugye ócsót nem érdemes mert széthullik,de drágáre meg nincs pénzem,sose bringáztam erdõben,ezek szerint tele van gyökérrel?mik vannak még ott?:)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
terepre kell az. nem véletlenül találták ki.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Jelenleg országutizom tehát a merev villához vagyok szokva,telót sosem használéta,mert sose volt montim:)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
ha megszoktad a telót elég kellemetlen.
és kevésbé biztonságos.
és idegesítõ (felfelé gyökérben megállt elsõ kerék, stb...)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Sziasztok!

Volna egy kérdésem a tapasztalt montisok felé.Merev villát tennék a montiba az mennyire gond az erdõben?tényleg ráz?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jövõ héttõl 4 hétig a Velencei tónál leszek (Velencén), és keresnék valakit, aki segítene, hogy merre érdemes elmenni ott edzegetni.
Elõre is kösz:
Gyk.

Ha érdekel elmegyek egyik nap megmutatni a terepet(egy részét ismerem jól), nem vagyok egy gyors ember, de azért tudok menni.
Küldj egy emailt aztán meg tudjuk beszélni, ha érdekel a dolog.

A sebesség mindent megold.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jövõ héttõl 4 hétig a Velencei tónál leszek (Velencén), és keresnék valakit, aki segítene, hogy merre érdemes elmenni ott edzegetni.
Elõre is kösz:
Gyk.

De úgy is mehetesz, hogy felmész Nadapra és onnan a Meleg-hegyre(nagy hegy toronnyal a tetején) és onnan arra mész amerre csak akarsz, vagy ha Pákozdnál akarsz felmenni akkor ne a kocsmánál menj fel, hanem Fehérvár felé az utolsó utcánál(az egy kicsit meredekebb).

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hûha, én úgy néz ki, nem leszek 16-án, mert még az Alpokban leszek, ha változna szólok, csak sajnos nem tudok még biztosat!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Terep: A Velencei középhegység nagyon szép terület... menj el mondjuk Pákozdig betonon (pár km. Velencétõl az északi parton), és ott a falu centertõl (kocsma) induló murvás, döngölt úton csapj bele a dombokba. Mivel a tó szinte mindig látható, így eltévedni nem nagyon tudsz majd...
Beton: Velence-Nadap-Lovasberény oda-vissza.... Oda 70-80km/h vissza...hehehe :)
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
Elõre is kösz:
Gyk.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Atec,erõs lesz nagyon azt mondják a szervezõk,csak nézd meg a szinttérképet a honlapon :) csak azt sajnálom h a hobbisták csak egy kört mennek,annyi idõ alatt be sem melegszek :(

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Atec

Atec

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

Tessék jönni a salgótarjáni ox-re ;) http://velosport.hu

Megyünk! Idén ugye változtattak a pályán? Mert én azt hallottam. Ha valaki tudja írjon
Thx!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hehh, ha magamból indulok ki: rohanunk mint az állat, s megállunk, bámészkodunk, fotózgatunk... :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás

király, a legjobb!!! szombat, 16.-a? Jó idõt kell csak rendelni...

B

Részemrõl jó. Szombat vagy vasárnap, nekem 8. :)
Mivel addig már "csak" két hét van, lassan el kellene dönteni, hogy honnan indulunk, és hogy mennyit megyünk. Illetve talán még azt is, hogy rohanunk mint az állat, vagy bámészkodunk, fotózgatunk is.
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Tessék jönni a salgótarjáni ox-re ;) http://velosport.hu

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Köszi a bíztatást Hurka, expert-ben indulok, azaz csak közép és hosszútávon indulhatok (de legalább az eldönthetõ). Fura, hogy a rövidtávra külön kell nevezni,s onnan max a középre lehet menni, de mondjuk a hosszúra már nem. (de már így is szuper, hogy lehet távot váltani menet közben - sõt, ha nem indulsz, visszafizetnek mindent) Ami a para, hogy igencsak izmos (18km/h átlag) szintidõ van, ami a magyar maratonokon ki is golyózná a mezõny felét a második szintkapunál - szóval nincs az a "saját tempóban lenyomom" mentalitás, nyomni kell neki, fõleg a szelid köves 15%-os emelkedõkön 1000 méter szintekkel. Idõ az nagy rizikó, bár ilyenkor ált jó idõ van,d e mivel nyáron a Dolomitokban bármikor beduranthat a fõn szél, jó kis hóvihar bármikor kerekedhet belõle. (pl a tavalyi fotókon is ez látható :) ) Kíváncsi leszek, hogy bevérzek-e 2000 felett - van rá esély. Tavaly szidták a nevezést - hát idén ócsóbb lett, az elõnevezés 50€ MINDENESTÜL, ami azért nem olyan rossz.

Az a hétvége jól hangzik (utána úgysem lesz versenymentes hétvége augusztus végéig...), majd nyilatkozom 11-e után.