Vita. Oh jeh
Ha felfelé benyomod lock-outot akkor azsem fogja kimozogni a tereptárgyakat tehát lockosutos telónak felfelé csak hátránya van
nem mindegyiik lock out-os zár össze teljesen,van olyan amelyik 20-30 mm-ert enged pl a shock works villája
Vita. Oh jeh
Ha felfelé benyomod lock-outot akkor azsem fogja kimozogni a tereptárgyakat tehát lockosutos telónak felfelé csak hátránya van
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
hehe majd beszámolok....bár nekem hosszúéletû lesz, mert elég erõsen gondolkodom a távszabályzó ltávolításán......igazából csak aszfalton szoktam lokolni, oda meg most kész lesz a merevfarú, ez meg hadd pogózzon...óóó nem arra gondoltam,h MILYEN érzésre
hanem,h mikorra romlik L:D
az ETA is egész yó - lenne,ha az átlag élettartama használat mellett meghaladná a fél,de leginkább az 1 évet:)
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
)
tudsz olyan erdei utakat találni ahova nem kell teló.....a durvábbakon meg lassabban mész...de én személy szerint már nem mennék teló nélkül....Valóban,mert azért nem minden telót lehet egy pöccintéssel merevíteni.így a merev villa felfelé nem okoz gondot ha kiálsz.de lehet hogy ti ezt jobban tudjátok mint én.lefelé a gondolataim szerint meg mivel könnyebb mint egy teleszkóp így gyorsabban tudod elforgatni a kormányt.de ez is csak az én véleményem.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers