Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1607 hozzászólás a témában

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Gábor direkt ilyen összevissza számok és betûkbõl áll az aláírásod vagy csak nekem nem jelenít meg valamit a gép??
Persze most éjjel hazatudtam vánszorogni akkor egy maraton akár esõben is már meg sem kottyan, na azért csak süssön hétágra a nap!! Szerintem ott találkozzunk mert én nem akarok le menni a Moszkva felé inkább gyorsan át a hegyen reggel!!
join your life, join your bike

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
en menni AKAROK. mar lassan negy napja nem bringaztam. ha szakad az eso akkor is vegig megyek. R1D3oRD13

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
szerintem sem... :) hát azért remélem jobb lesz az idõ SOKKAL!!

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Józsi bácsi azt mondta, hogy kijön, de majd még felhívom!
Ha ilyen rossz idõ lesz, akkor mindenképpen kell valaki, vagy valami ahova a cuccunkat tesszük.
Még nem neveztem, de szerintem ezt elég aznap reggel megtenni. 9-ig van nevezés.
Az lenne a legjobb, ha menne a Hiace, de gondolom annak nem sok esélye van...
One planet, one tribe...

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Marci! Nem tudod veletlenul, lesz valami lehetosegunk, hogy lerakjuk a hatizsakunkat valahova? Jozsi bacsi kijon a versenyre?

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás

Szétment a gépem, ugyhogy nem vagyok fenn msn-en. Holnap már nem tekerek.
Ugye jöttök Nagykovácsiba? Kitekerhetnénk egyött reggel.

menjunk. mikor? honnan? neveztel?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hasonlóképpen. Akkor már felteszem az aszfaltszaggatót és megyek országúti versenyre. ;) Ott csak vizes és koszos és fáradt leszek. :D

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Ha ilyen szar ido lesz en nem megyek...

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Szétment a gépem, ugyhogy nem vagyok fenn msn-en. Holnap már nem tekerek.
Ugye jöttök Nagykovácsiba? Kitekerhetnénk egyött reggel.
One planet, one tribe...

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás

Van valakinek kedve ma egyet tekerni esõben a Hármason?

Najó nekem sincs...

szoltal volna msnN akkor mentem volna, de mivel egesz nap nem lattalak fent, gondoltam tanulsz vagy egyeb elfoglaltsagod okan nem vagy a gepnel, mely cselekves kizarja kerekparozast is.
de kerem barmikor kedve tamad kerozni, szoljon, mert en az esetek donto tobbsegeben kaphato vagyok ilyen jellegu tevekenysegre.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Én mentem volna de ha nem jösz... :):)

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Van valakinek kedve ma egyet tekerni esõben a Hármason?

Najó nekem sincs...
One planet, one tribe...

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Nem a terep hibája, ha nem elég nehéz a pálya! Simán lehetne a budai hegyekben is dúúrva ox pályát kijelölni!
One planet, one tribe...

Atec

Atec

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Mondjuk azt is be kell látni, hogy ez itt nem az Alpok és itt nagyon nehéz (mondjuk nem biztos, hogy lehetetlen) olyan pályát jelölni mint pl. Schladming.
Múltkor a Zemplénben jártam és bizony ahogy tekeregtem Sátoraljújhely környékén láttam helyeket ahol jó fingatós OX pályát lehetne csinálni, de ha ott senki nem akar versenyt rendezni...

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
ugyan aki erosporton nézegetet CC versenyt az elmult években a láthatta hogy nem durva a nemzetközi páya hanem csak technikás érdekes.
A magyarokkal az a bay hogy néha balfaszul" (erõs szó ide) yelölik ki páyát...a 90%a piskóta...de néhány buta ,veszéyes részt azért beletesznek...estleg oda ahjol még együtt a mezõny....

ya és voltam a multban és a yelenben is néhány versenyen... én sehol sem száltam le.
amugy szerintem a kritika technikás lefeléket érheti nem a technikás felfeléket.

technikás felfelébõl kéne több!!!!!!!!!!!!!
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Szerintem van pár ember aki a pálya nehézsége miatt hagyta ki a versenyt. Pl. néhány ózdi srác akik indultak Pilisben meg Visegrádon is, inkább a szombati Titán Kupán indultak, mint az OX-en.
Egyébkéntt ényleg fogyatkozik a mezõny, bár szerintem ez nem feltétlenül baj, hiszen az amatõrök már inkább a maratonokon indulnak és így a profiknak komolyabb pályákat lehet összeállítani az OX futamokon. Mondjuk Mo.-n igazából két nehéz pálya van a pilisi és a kisnánai.

háát, nemtom, sztem az ózdi is elég mufurc, ha csak a "sima" CC futamukat tartják- a tavalyi XC ob pálya viszont nem azonos azzal...én sajna nem voltam tavaly, csodálkoztam is, hogy "arra" ráviszik pl, a hobbistákat...
soha nem voltam egy nagy cc versenyzõ, de az igaz, hogy régebben tényleg komolyabb pályák voltak- szilvásvárad, bükkszentkereszt, komlóstetõ sötöbö...
ez van, változik a világ.
ÓKE-s nagyember mondta, hogy volt egy rosszindulatú megjegyzés egy közismert importõr úrtól az egész-tavalyi- ob-jükre " ugy szar az egész, meg a pálya is, ahogy van.."
Kérdeztem: más volt, mint szokott?

"peeeersze, ha benne lenne az utra vezetõ meredek rész, meg a 3-4 hpilis huplis, mindenki vernyogna, hogy tekerhetetlen... holott ott csak lefelé kell jönni... :-)))"

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Szerintem meg nem a pálya nehézsége miatt!
Könyörgöm nem is nehezek a magyar pályák... amikor pályát járok sokszor hallom az arcokat hogy ez de durva stb...
Akinek ezek durvák, azok menjenek maratonozni, és hát:) mivel kevesen vannak az Ox-en, úgy látszik inkább maratonra mennek :D
SZerintem ha az ilyen embereken múlna, akkor le is aszfaltozhatnák a pályát..
Nemtom akkor Õk mit szólnának mondjuk a Schladming-i világkupa pályájához...
Kisnána és Pilis is csak megközelíti azt a szintet.
Ha itthon olyan pályát jelölnének ki, ami tényleg nehéz, akkor meg menne a sírás hogy jajj... nincs aszfalt...
De könyörgöm, fejlõdni kell, nincs mese

Nem nagyon értek ám egyet veled...
Egy pár versenyen már jártam itthon is meg külföldön is...
Nincs igazad, hogy jó a mezõnyfogyás, mert ha nincs mezõny akkor verseny sem lesz.. 30 ember miatt senki sem fog szervezni, de szponzorálni meg végképp...
Persze Maratonoznak az emberek csakúgy mint én, de ez elsõsorban annak köszönhetõ, hogy sokkal több a hobbi bringás mint a profi és ez így is van jól, mert ismét hangsúlyozom, hogy itt a szponzorok tartják el a versenyeket és nekik jobban jön 3000 amatõr maratonista betonozott pályán mint 30 profi meredek pályán...
És nem hiszem, hogy annyi embert hallottál volna sírni a pálya miatt, mert elég ritka, hogy valaki letolja valahol a pályán egy xc futamon (én keveset láttam).
A Schladmingi pálya egész korrekt kis pálya, de jelezném, hogy az sem a legdúrvább, de jóval profibb és elismert verseny mint az itthoniak és nem engedhetik meg, hogy gyenge legyen technikailag. Oda mennek a versenyzõk maguktól, mert kihívás, vannak nyeremények, és szponzorok. Nálunk azzal, hogy egy pálya dúrva csak elriasztják az amatõröket, és mivel nincs semmilyen juttatás a gyõzteseknek (minimális persze van) így ez haldoklik nagyon.
Én régóta mondom, hogy meg kéne oldani (mint a Piliskupán), hogy külön technikás pálya legyen a profiknak és külön könnyû pálya a hobbisoknak.

TB
www.spring.hu

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Szerintem meg nem a pálya nehézsége miatt!
Könyörgöm nem is nehezek a magyar pályák... amikor pályát járok sokszor hallom az arcokat hogy ez de durva stb...
Akinek ezek durvák, azok menjenek maratonozni, és hát:) mivel kevesen vannak az Ox-en, úgy látszik inkább maratonra mennek :D
SZerintem ha az ilyen embereken múlna, akkor le is aszfaltozhatnák a pályát..
Nemtom akkor Õk mit szólnának mondjuk a Schladming-i világkupa pályájához...
Kisnána és Pilis is csak megközelíti azt a szintet.
Ha itthon olyan pályát jelölnének ki, ami tényleg nehéz, akkor meg menne a sírás hogy jajj... nincs aszfalt...
De könyörgöm, fejlõdni kell, nincs mese

Atec

Atec

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Szerintem van pár ember aki a pálya nehézsége miatt hagyta ki a versenyt. Pl. néhány ózdi srác akik indultak Pilisben meg Visegrádon is, inkább a szombati Titán Kupán indultak, mint az OX-en.
Egyébkéntt ényleg fogyatkozik a mezõny, bár szerintem ez nem feltétlenül baj, hiszen az amatõrök már inkább a maratonokon indulnak és így a profiknak komolyabb pályákat lehet összeállítani az OX futamokon. Mondjuk Mo.-n igazából két nehéz pálya van a pilisi és a kisnánai.

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás

95-ben, amikor kezdtem versenyezni, az akkor még CC versenyeken 4-5 száz induló volt:) nagyon királyság volt :)

Lustul a világ. Vagy az ország. Pedig milyen jo kis drog az endorfin.